(Имаше ли Гюро глава, или нямаше?)
Представяне Кой какъв е и от къде е дошъл...
Публикувано: 27 June 2010 - 10:51 AM
Това е черната перличка Линда, която прибрах от улицата преди около седмица. Беше в окаяно състояние, дори бих каза предсмъртно. Когато я намерих беше дехидратирана, гладна, пъсла с паразити(въртешно и външно) и куцаше с предна и задна ляви лапички. Предната лапичка се наложи да се шинира, но за щастие сега вече е в отлична форма. По цял ден тича по двора и играе.

Публикувано: 03 July 2010 - 12:53 PM
Публикувано: 03 July 2010 - 01:24 PM
Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 03 July 2010 - 02:14 PM
GAG, в 03 July 2010 - 01:29 PM, написа:
Да са ви живи и здрави и много да ви радват!
Благодаря за пожеланията.Да това е същата мишка която преди време имаше темичка в без дом, така и не можахме да я дадем иначе запитвания имаше.
Публикувано: 20 July 2010 - 07:18 PM

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.
Публикувано: 21 July 2010 - 08:41 AM
rodegunda, в 20 July 2010 - 08:00 PM, написа:
Дали е удобно да питам за още някоя черна хубавица, как е тя?
Черната хубавица май само аз си я харесвам, вчера пуснах темичка в "Без дом", дано да и е късмет.
Саричка е добре, беснеят вкъщи с Йеспър и са щастливиии!
Отново благодаря за голямата помощ, камък ми падна от сърцето с тази кастрация!
Е, и на Сара мястото е тук, ние сме половин лабрадор, а другата половина ни е голяма тайна!

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.
Публикувано: 23 July 2010 - 11:16 PM
Хеки е кръстоска между кавказка овчарка и каракачанка(поне това са казали като са му го дали).
Като по-малък само гледаше близо до него дали ще мине ръка или крак и още по-добре : дали ще го пипне!И като го пипне....Груба грешка!5 минути не можеш да се отървеш от него,съмо те хапе.Сега вече хапе рядко,но на игра.Бебе е,все пак.Много е умен обаче.Баба ми имаше една стара дървена лъжица за готвене.Тя е варяла супа отвън на газовия котлон и без да иска бутнала лъжицата от масата.И нашия се засилва,грабва лъжицата и беж по ливадата(2 декара трева,при това и нанагорнище).Баба го гони и крещи след него,дядо стои на пътеката и се хили,а прабаба ми гледа смяно след двамата.А баба тъкмо си мисли,че ще го хване,а той само я причаквал в легнало положение.И така се гонили,а после не знам какво е станало.Само знам,че са намерили дръжката в леговището му,а самата лъжица била на трески по двора...
Попринцип там имаме 3 кучета и една котка,която от време-на време ражда много красиви котета от един рошав котарак,който този път за съжаление няма дял от бащинството.
На снимките са Хеки на 3 мес. и 5 мес.,Рекс,който е немска овчарка,Джеки-не се знае каква манджа е той и котките-Ани с последното си котило и Мъри-моя котарак.Много си го обичах и ми е много мъчно за него,много красив беше.
Аз също съм против това,но мен кой ме пита.И да искам нищо не мога да направя.Разбрани хора са,но ако трябва да избират между животните и котка ще изберат животните.
Извинавам се за дългия пост.

If you want to touch Me - touch the sun,
if you want to catch Me - catch the wind,
if you want to smell Me - smell the blood,
if you want to kill Me - kill the death,
if you want to live - be Me...
Публикувано: 30 August 2010 - 07:23 PM
ние сме малко по възрастни. Реших да си купя куче още през март 2008г. Продадоха ми го с убеждението, че е немско овчарско куче. Но при визитацията при ветеринарния се оказа, че е просто 'помиярче' или по точно смеска с НОК и вълк . . . Съвета на доктора беше просто да го изоставя някъде, но на мен сърце не ми даде да направя нещо толкова ужасно. Като бебе много приличаше на бебе меченце за това го кръстих Мечо (и сега също си отговаря на името зашото доста напълня
Поздрави от мен и много лиги от Мечо за Вас
Публикувано: 01 September 2010 - 03:09 PM
Нашият сладур е мешан между японски хин и ши-тцу. Една студена зима майка ми се прибра и в палтото и мърдаше нещо. Майка бръкна под палтото и извади една рошава бяла топка, която се събираше в шепите ми. В общи линии ние двамата израстнахме заедно... и в белите бяхме комбина
Той сега е на 13 години и главно упражнява любимото си занимание - лежи, похърква и се умилква покрай мен като една голяма котка
Публикувано: 04 September 2010 - 08:06 PM
Под "вълк" имаш предвид истински вълк или това, на което едно време му викаха "вълчак" или "вълча порода"?
Защото ако е истински хибрид с вълк, трябва да сте много внимателни. Четох в една хубава книга на Стенли Корън (човешки психолог, който се занимава и с поведение на кучетата), че след като достигнат зрелост, хибридите стават опасни, включително и за собствениците си. Не трябва да им се показва някаква слабост, болест и пр., защото се събужда инстинктът и атакуват.
Предполагам, обаче, че надали е истински вълчи хибрид, тъй като те наистина са доста редки...
Публикувано: 12 September 2010 - 02:24 AM

вече не сме бебета ушичките са вдигнати, а бялото на челото го няма;; снимките не са много пресни, но Меги [прекръстена на Лъкс] прегриза USB-то

Вход

Горе
Цитиране +