(Имаше ли Гюро глава, или нямаше?)

Публикувано: 27 June 2010 - 10:51 AM

Публикувано: 03 July 2010 - 12:53 PM
 Добро хъски ме намери в дълбокия сняг , не че аз не припках срещу него вземайки го за майка с все сила за да не испусна шанса си за да се спася.И така човечката която водеше хъскито се разплака и ме взе в шепа (толкова бях малка) колко бях финна и слабичка - ами кокали с кожа и пухче отгоре да не изглеждатм толкова слаба.Кръстиха ме Нира свързват го с намерена ама не виждам логика.Незнаят от какво съм забъркана, то и аз незнам де, но имам муцуна на НОК,а и изправих ушите, тялото ми малко е като на дакел (имам и проблем с крачетата леко накуцвам икривя едното)  и съм набита и здрава като пит бул, абе много съм сладка.
 Добро хъски ме намери в дълбокия сняг , не че аз не припках срещу него вземайки го за майка с все сила за да не испусна шанса си за да се спася.И така човечката която водеше хъскито се разплака и ме взе в шепа (толкова бях малка) колко бях финна и слабичка - ами кокали с кожа и пухче отгоре да не изглеждатм толкова слаба.Кръстиха ме Нира свързват го с намерена ама не виждам логика.Незнаят от какво съм забъркана, то и аз незнам де, но имам муцуна на НОК,а и изправих ушите, тялото ми малко е като на дакел (имам и проблем с крачетата леко накуцвам икривя едното)  и съм набита и здрава като пит бул, абе много съм сладка.  Сники по хронологичен ред , малко са доста но поради изминалото време и натрупания снимков материал трябва да наваксаме и да ме видите в цялата ми прелест.А и човечката много обича да снима
 Сники по хронологичен ред , малко са доста но поради изминалото време и натрупания снимков материал трябва да наваксаме и да ме видите в цялата ми прелест.А и човечката много обича да снима  

Публикувано: 03 July 2010 - 01:24 PM

Публикувано: 03 July 2010 - 02:14 PM
 GAG, в 03 July 2010 - 01:29 PM, написа:
GAG, в 03 July 2010 - 01:29 PM, написа:

Публикувано: 20 July 2010 - 07:18 PM

Публикувано: 21 July 2010 - 08:41 AM
 rodegunda, в 20 July 2010 - 08:00 PM, написа:
rodegunda, в 20 July 2010 - 08:00 PM, написа:

Публикувано: 23 July 2010 - 11:16 PM

Половината ни съседи вече са с наши котета,а на една баба вече два пъти и го крадат и тя пак си взима.
 Половината ни съседи вече са с наши котета,а на една баба вече два пъти и го крадат и тя пак си взима. И паспорт си имаше...Той за кратко и софиянец беше,ама...И понеже все някой ще пита защо говоря в минало време(имате право де)-значи понеже на село главното на тях са им животните,е много важноо да няма котки и тн,които да опустошават реколтата.Мъри по погрешка бутнал от перваза едно яйце,което баба не знам защо взела от квачката и го сложила там да се грее,изял го милия,и понеже бил "проял" сурови яйца щял да започне да яде и тези от гнездата.Та затова и сега заедно с предните котета са ги закарали някъде и аз не знам точно къде,май на гробищата там.
 И паспорт си имаше...Той за кратко и софиянец беше,ама...И понеже все някой ще пита защо говоря в минало време(имате право де)-значи понеже на село главното на тях са им животните,е много важноо да няма котки и тн,които да опустошават реколтата.Мъри по погрешка бутнал от перваза едно яйце,което баба не знам защо взела от квачката и го сложила там да се грее,изял го милия,и понеже бил "проял" сурови яйца щял да започне да яде и тези от гнездата.Та затова и сега заедно с предните котета са ги закарали някъде и аз не знам точно къде,май на гробищата там.

Публикувано: 30 August 2010 - 07:23 PM
 ) Казах си дали непородист или вълк пак ще си го обичам и гледам. Така и стана сега се радва на голям двор в които да си тичка на воля а и е перфектен пазач. Не искам да звучи преувеличено, но  " вълчия нрав" почна  да си проличава, и то от малък. Не се разбира с никакви други кучета, а на хора (освен семеиството ми) много трудно се доверява. Гони и убива всякакви врабчета и котки, които са по-бавни от него. Още малко и ще започне да си отбелязва броя на жертвите на гаражната врата . . .
  ) Казах си дали непородист или вълк пак ще си го обичам и гледам. Така и стана сега се радва на голям двор в които да си тичка на воля а и е перфектен пазач. Не искам да звучи преувеличено, но  " вълчия нрав" почна  да си проличава, и то от малък. Не се разбира с никакви други кучета, а на хора (освен семеиството ми) много трудно се доверява. Гони и убива всякакви врабчета и котки, които са по-бавни от него. Още малко и ще започне да си отбелязва броя на жертвите на гаражната врата . . .    Абе общо взето звяр (следователно и не излиза от двора на вън) но поне взаимно се обичаме. Спрямо семейството е изключително послушен, предан и любвеобилен
  Абе общо взето звяр (следователно и не излиза от двора на вън) но поне взаимно се обичаме. Спрямо семейството е изключително послушен, предан и любвеобилен   А  Вие дали сте на мнението на ветеринаря ми ?  Ето и една снимчица
  А  Вие дали сте на мнението на ветеринаря ми ?  Ето и една снимчица  

Публикувано: 01 September 2010 - 03:09 PM

Публикувано: 04 September 2010 - 08:06 PM

Публикувано: 12 September 2010 - 02:24 AM