Ехооо,мойте хора super как сте днес?
Владо...,чак пък кмет bl) ....нямам такива амбиции приятелю l) l) l) ,но мерси за желанието!
А сега да свършим малко работа.
MeeLa ето ти снимки на булдочета бебета,...за съжаление нямам на Сара от тази малка възраст,защото тогава не разполагах още с необходимата техника.Първите качествени снимки на моята Сара са от 3-месечната и възраст и съм ги постнала тук някъде по-назад в темата,а сравнително нови нейни снимки има на 5-6 стр.тук в темата...
Като говорим за Сара,трябва да призная,че тя леко отстъпва от стандарта,защото е по-висока отколкото трябва s) .Така че не я приемайте за пример моята Сара,по отношение на височината.За разлика от височината,главата на Сара,може да бъде давана за пример....надявам се да ви помогна с това,а не да изтъквам моето куче.Каквато и да е тя,за мен е идална и аз страшно много я обичам w) ,но това не ми пречи да знам кои са предимствата и недостатъците и.
Тъй...
Поствам ви малко снимки на много малки бебета,но искам да имате предвид следното...Френския булдог се променя МНОГО докато порастне.Сара беше с нормално къси крачета като малка и чак някъде между 6-тия и 9-тия месец израстна на височина и надскочи стандарта.
Но като съвсем малко бебе,френския булдог би трябвало да изглежда така:

...
това са снимки "дръпнати" от различни сайтове на съвсем мънички булдочета,нямат още 1 месец.
По-късно ще ви пусна снимки на булдочета на около 40 дни,когато вече ушетата са им изправени и биха могли да бъдат взимани от новите си собственици(най-рано!)....,но сега трябва да бягам d) r)