Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#341 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 October 2005 - 11:02 PM

Цитат

Булдочето е от изложбата в Прилеп. Да, търся булдочета да снимам за вас ! super best

Благодаря,благодаря...наистина много super ....виждаш - ставаме все повече...учим се и интереса към нашата порода расте,което ме прави щастлива victory ...
Приготвила съм ти и диск със снимки на булдочета за галерията на Френския булдог...

Много ме зарадва наистина! b)
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#342 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2005 - 12:21 AM

ЗДР отново,Владо!Написах ти го и на ли4на,но и тук 6те ти го напи6а:
наи-добре е да се сварже6 с клуба за тази порода в саответната даржава(избора от каде да е ку4ето си е твои!)и директно тиах да помоли6 да те насо4ат кам развадник(или разваднитси) и да те консултират при избора на малкото!!!
Искаи и родословииата на родителите(в американскииа саит пове4ето са на показ)-виж има ли 6ампиони,колко са,какви ку4ентса се раждат от тези родители в преди6ни поколенииа и евентуално-какви са брат4етата и сестри4етата на това,което си си избрал.
User's Signature

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)

#343 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2005 - 07:15 AM

Здравей Меела ,радвам се че нашата чета става още по голяма victory Жалко че не сме от едно населено място ,можехме да издигнем кандидатурата на Ели за кмет l)

Шелти това са най-добрите за мен оферти до този момент.Но докато не съм купил ,мога да избирам. В момента чакам една оферта от Франция която е много интересна.Ето и Цвети изпрати стотина оферти ,които ще чета поне до коледа b)

Дог снимките са много хубави ,ама ако можеше и да дръпнеш едно куче от изложбите...... l) Шегичка!
User's Signature

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!

#344 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2005 - 07:41 AM

Здравейте,

търсих по сайтовете, но не открих снимки на съвсем малки булдочета.
Моля, ако някой разполага със снимки на бебета, примерно на 3 седмици, на 6 седмици, на 10 седмици да ги качи или да даде линк за да разгледам. Страхувам се, да не се натъкна на нечистокръвни, интересуват ме също особените белези при бебетата - френчи :)
Благодаря предварително!

Sari4ka, няма проблеми за това, че си ме попитала... не се притеснявай

#345 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2005 - 07:58 AM

Готово ,или речено-сторено. Меела ето ти едно писмо което получих Благодарение любезното съдействие на нашия най-добър приятел Митко b)

Здравей,
не съм снимала още кученцата, понеже са на 3-4 дни.нека малко да заприличат на булдочета и тогава ще ги снимам.имам снимки само на майката и ще ти ги пратя.и двамата родители са имали родословие, но понеже аз не се интересувам от това, а гледам да ми хареса външно и да притежава характернитите белези на булдог, затова не съм го взела. Майката е от Етро поле , а бащата е от Варна.
Аз съм от Русе и гледам френски булдоци повече от 10 г. и повярвай ми си разбирам от породата.
Цената е 250 лв за кученце без значение от пола.
Тел 0897887871
Наталия Кабакчиева
User's Signature

#346 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2005 - 08:05 AM

вярвам и,вярвам и, АМА не и вярвам a) Как може да гледаш повече от 10г. кучета и да не се интересуваш от тяхната кръв еми нали може утре да зплодиш някой брат със сестра без да разбереш или майка и син кво ти пука нали си ги обичаш a)
съжелявам за резкия тон но....

#347 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2005 - 08:53 AM

b) Да, има логика в думите на Blazy ,така че Меела имай ги предвит !!!А иначе винаги можеш да ги видиш, и да поискаш обяснение super
Митко е дал и още една обява ,виж и нея.
Ако и тя не ти хареса ,ЧЕСТИТО вече си на моята гара l)
User's Signature

#348 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2005 - 12:14 PM

Ехооо,мойте хора super как сте днес?
Владо...,чак пък кмет bl) ....нямам такива амбиции приятелю l) l) l) ,но мерси за желанието!

А сега да свършим малко работа.
MeeLa ето ти снимки на булдочета бебета,...за съжаление нямам на Сара от тази малка възраст,защото тогава не разполагах още с необходимата техника.Първите качествени снимки на моята Сара са от 3-месечната и възраст и съм ги постнала тук някъде по-назад в темата,а сравнително нови нейни снимки има на 5-6 стр.тук в темата...
Като говорим за Сара,трябва да призная,че тя леко отстъпва от стандарта,защото е по-висока отколкото трябва s) .Така че не я приемайте за пример моята Сара,по отношение на височината.За разлика от височината,главата на Сара,може да бъде давана за пример....надявам се да ви помогна с това,а не да изтъквам моето куче.Каквато и да е тя,за мен е идална и аз страшно много я обичам w) ,но това не ми пречи да знам кои са предимствата и недостатъците и.
Тъй...
Поствам ви малко снимки на много малки бебета,но искам да имате предвид следното...Френския булдог се променя МНОГО докато порастне.Сара беше с нормално къси крачета като малка и чак някъде между 6-тия и 9-тия месец израстна на височина и надскочи стандарта.
Но като съвсем малко бебе,френския булдог би трябвало да изглежда така:

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
...

това са снимки "дръпнати" от различни сайтове на съвсем мънички булдочета,нямат още 1 месец.
По-късно ще ви пусна снимки на булдочета на около 40 дни,когато вече ушетата са им изправени и биха могли да бъдат взимани от новите си собственици(най-рано!)....,но сега трябва да бягам d) r)
User's Signature

#349 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2005 - 12:25 PM

Чудесно! Успокои ме факта, че ушетата се вдигат след около 40 дни, надявам се да заприличват на кученца (защото сега са ми като хамстерчета r) )и да успея да различа добре чистата порода и характерните белези :-)

Саричка, много благодаря

#350 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2005 - 04:17 PM

Цитат

Чудесно! Успокои ме факта, че ушетата се вдигат след около 40 дни, надявам се да заприличват на кученца (защото сега са ми като хамстерчета r) )и да успея да различа добре чистата порода и характерните белези :-)

Саричка, много благодаря

Моля,за мен е удоволствие ако мога да ти помогна b) .
Иначе,да ,ушичките се изправят към края на първия месец, 30-40 ден...Всъщност аз не мога да се изказвам толкова категорично,като специалист,защото Сара е при мен от 50 дневна възраст и не съм имала булдоче по-малко от тази възраст.За теб,това (как изглежда съвсем малко булдоче) също не би трябвало да е от голямо значение,защото и ти ще си го вземеш поне на 45-50 дневна възраст...
Ето ти снимки на 35-50 дневно булдоче:

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка...

Тези снимки са само ориентировъчни,както и възрастта на кученцата.Просто ти показвам снимките,които аз съм разглеждала покрай собствения ми избор на порода и перипетиите на Владо b) ...

Оттук нататък,мога да ти покажа и снимка на булдоче на 2 месеца:

Качена снимка

а след това може да погледнеш снимките на 3-месечната Сара,които съм качила на по-предни страници,тук в булдоческата тема.Както казах и преди на 3-месечна възраст Сара изглеждаше чудесно и може да служи за нагледен пример.
Сега пак изглежда добре,но е по-висока отколкото трябва!

Дано да съм те ориентирала r)
Успех!
User's Signature

#351 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2005 - 07:25 PM

Владо,прииателиу!6те ти задам един вапрос, само не се засиагаи,молиа:
за6то ,ако си тарси6 пет клас ку4е,даржи6 да е с родословие?!По принтсип пет клас е категорииа "дома6ен лиубиметс"-не се използва за разплод и според желанието на собственика,може и да се кастрира.И след като си тарси6 дома6ен лиубиметс-за6то не го обиави в на4алото-да ориентира6 тези,които се опитват да ти помогнат...за какви елитни разваднитси и кравни линии тогава има6е смисал да се говори...
Пак се извиниавам,ако сам малко остра,оба4е преди време изписах куп писма и навартиах куп тел. да уговариам едно ку4е за 4овек от Форума и-познаи...?!Оказа се,4е 4овекаt си приказвал просто "бла-бла"-разговор да става... l)
User's Signature

#352 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2005 - 06:30 AM

Здраве желаем, b) за да отговора на въпроса на Цвети "Защо точно Pet с родословие" може да повторя някой казани от мен неща.
Ще започна по метода на изключването :
1 Защо не бива да взимам Шоу клас.

а) Защото нямам необходимите знания и опит ,един вид не мога да различа кон от магаре l) За пример ще ви дам нашата приятелка Фурия : тя познава породата ,тя е ходила по изложби и познава развъдниците,тя знае от кого,кога и какво да вземе ,и бъдете сигурни че тя ще вземе точно това което и трябва ,и то ще бъде едно великолепно кученце Успех!!!! r)

б) Във всяка сделка нека да не забравяме има две страни,продавач и купувач.
Нека да погледнем нещата през очите на продавача(Цвети постави се на негово място) Имате женско класно кученце за което не сте пожалили средства време и всичко необходимо за отглеждането му. Намерили сте му идеалния мъжки и имате мечтаното поколение.Във всяко едно кучило (може би) има само едно кученце което е най-добро,не че другите са лоши,но ако след 3 години ги закарате заедно на изложба само това кученце ще вземе 1 място( няма две 1места).Та идва ви един паласпур като мене,и ви казва че ще вземе това кученце .Ще му го дадете ли? b)

До тук стигаме до извода че възможноста да се докопам до мечтаното кученце е 10%.Или както ми беше казала моята приятелка York ,те така или иначе ще ми пробутат Pet за Шоу ами поне да не си хабя парите b)
Минаваме на План Б bl) кученце домашен любимец.Защо с родословие ?
За това има цяла тема,но ще опитам да е обобщя.В България ,типично по български се прават едни кръстоски че да се хванеш за главата,спокойно можеш да си купиш кръстоска м/у доберман и болонка ,м/у брат и сестра,братовчеди и т.н. ,къде с ваксинация къде без, а малките кученца са хубавки и незнаеш какво чудо ще се пръкне след 5 мес живот и здраве s) Риск има и затова искам куче с родословие ,ваксинации и всичко необходимо.

П.С. b) Хайде сега малко по весело.Ето на този сайтwww.bgphoto.net потребите пак "valev" можете да видите истинските собственици на бъдещото кученце.Аз само съм упълномощен ,от тяхно име ,но замоя сметка,да купя френски булдог.Срещу обещание( нотариално заверено)че те ще го гледат,а аз само ще го храня и извеждам super
Засега съм се спрял на второто писмо от предната страница ,но не мога да си го преведа цялото, а и имам още някои неща за уточняване ,така че някои който може и иска да ми помогне с руския да се чуства поканен l)

Благодаря на всички за съдействието, а Цвети "Не се сърди човече" r)
User's Signature

#353 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2005 - 11:00 AM

Искам да ви благодаря на всички и най-вече на Сарика за отзивчивостта и помощта b)

Сега очаквам да порастат малките и живот и здраве скоро ще мога да ви разказвам лудориите на бебешока w)
поздрави на вашите френчита :)

#354 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2005 - 06:42 PM

Цитат

Здраве желаем, b) за да отговора на въпроса на Цвети "Защо точно Pet с родословие" може да повторя някой казани от мен неща.
Ще започна по метода на изключването :
1 Защо не бива да взимам Шоу клас.

а) Защото нямам необходимите знания и опит ,един вид не мога да различа кон от магаре l) За пример ще ви дам нашата приятелка Фурия : тя познава породата ,тя е ходила по изложби и познава развъдниците,тя знае от кого,кога и какво да вземе ,и бъдете сигурни че тя ще вземе точно това което и трябва ,и то ще бъде едно великолепно кученце Успех!!!! r)

б) Във всяка сделка нека да не забравяме има две страни,продавач и купувач.
Нека да погледнем нещата през очите на продавача(Цвети постави се на негово място) Имате женско класно кученце за което не сте пожалили средства време и всичко необходимо за отглеждането му. Намерили сте му идеалния мъжки и имате мечтаното поколение.Във всяко едно кучило (може би) има само едно кученце което е най-добро,не че другите са лоши,но ако след 3 години ги закарате заедно на изложба само това кученце ще вземе 1 място( няма две 1места).Та идва ви един паласпур като мене,и ви казва че ще вземе това кученце .Ще му го дадете ли?  b)

До тук стигаме до извода че възможноста да се докопам до мечтаното кученце е 10%.Или както ми беше казала моята приятелка York ,те така или иначе ще ми пробутат Pet за Шоу ами поне да не си хабя парите b)
Минаваме на План Б bl) кученце домашен любимец.Защо с родословие ?
За това има цяла тема,но ще опитам да е обобщя.В България ,типично по български се прават едни кръстоски че да се хванеш за главата,спокойно можеш да си купиш кръстоска м/у доберман и болонка ,м/у брат и сестра,братовчеди и т.н. ,къде с ваксинация къде без, а малките кученца са хубавки и незнаеш какво чудо ще се пръкне след 5 мес живот и здраве s) Риск има и затова искам куче с родословие ,ваксинации и всичко необходимо.

П.С. b) Хайде сега малко по весело.Ето на този сайтwww.bgphoto.net  потребите пак "valev" можете да видите истинските собственици на бъдещото кученце.Аз само съм упълномощен ,от тяхно име ,но замоя сметка,да купя френски булдог.Срещу обещание( нотариално заверено)че те ще го гледат,а аз само ще го храня и извеждам super
Засега съм се спрял на второто писмо от предната страница ,но не мога да си го преведа цялото, а и имам още някои неща за уточняване ,така че някои който може и иска да ми помогне с руския да се чуства поканен l)

Благодаря на всички за съдействието, а Цвети "Не се сърди човече" r)

Е,пак ти казвам:приаител4е си-така те приех от на4ало и така 6те си остане...Не се сардиа,но когато става вапрос за не6то сериозно,просто сам свикнала да бада tо4на,конкретна и делова(може и малко по-твардо да реагирам,но е за добро!).Ако се вар6и работа-да е маx.добре...та затова дадох примера и с онзи 4овек!
И не си прав,4е не може да си купи6 хубаво класно животно-аз как си купих!?Просто триабва да си по-упорит!!!Аз ти пожелавам успех от сартсе и да не се отказва6 толкова лесно от наи-доброто,само за6тото си ре6ил,4е в момента не разбира6 много от тази порода!Ами то никои не се е родил нау4ен-дерзаи! super best
User's Signature

#355 Потребителят е офлайн   Saffari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2005 - 10:54 PM

Ей здрасти на всички !!!!!!!!! super
Сорри за голямата паоза но имах един куп ангажименти и бях болна! Но сега съм на крака и прочетох всичко ново по темата! И какво виждам: Владо още го разкъсват алчни руснаци и имаме 2 нови приятелчета - добре дошли и от мен!!!!!!!!!!! bravo

Владо пробвай и тия хорица - КЛУБ "БУЛДОГ - БЪЛГАРИЯ"
София 1680, ж.к. "Борово", ул. "Солун" 106, ет. 3
Председател: Сергей Волхонский, 02/9582947
Отг. по развъдна дейност: Валери Пеев, 0888/661372

Владо дай да съмаризираме всечки оферти в табличка и да видим какво става!!! Аз предлагам следната структура -име (на кучета и развъдника) цена, доставка цена, да харесва ми или не не ме кефи! И да избираме вече!!!

#356 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2005 - 06:25 AM

Клуб булдог се занимават основно с английски булдоци,което ме навежда на мисълта , че трябва да се основе и клуб френски булдог.
А знаете ли че има американски и мини булдоци?на какво ли не попаднах докато си търся куче .Ако не друго поне се запознах с мого хубави хорица b)
User's Signature

#357 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2005 - 04:09 PM

Здравейте!

Специално за valev пускам един линк към много добър развъдник за френчита (има вероятност да не си го разгледал)
Аз лично много се позабавлявах със снимките, големи са сладури r) Френчи кенел тук!

#358 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2005 - 06:23 PM

малеее ,браво Меела bravo това наистина са едни супер гетски super кученца.къде е това и имаш ли някаква по конкретна информация.
User's Signature

#359 Потребителят е офлайн   Blazy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2005 - 06:46 PM

Цитат

.къде е това и имаш ли някаква по конкретна информация.

......далече l) чак в щата Джорджия, САЩ love

#360 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2005 - 07:10 PM

Цитат

Цитат

.къде е това и имаш ли някаква по конкретна информация.

......далече l) чак в щата Джорджия, САЩ love

Ами,Владо-6те "доиде6 на моиата"!!!Ето и о6те ниакои ти го казва...Абе,приаителиу-даи ниакои и друг долар отгоре и направи не6то красиво за породата-знае6 ли колко тсенно 6те баде едно такова ку4е и то мажко в БГ!
Аз не сам се отказала да ти помогна,но...само,ако си сериозен!!! b)
User's Signature

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни