Dog.bg Форуми : Пловдивски страсти

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (15 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Пловдивски страсти

#81 Потребителят е офлайн   georgils Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 March 2010 - 03:24 PM

Цитат(blueocean @ Mar 11 2010, 01:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Пак нито един отговор на това какво точно сте свършили вие за кастрирането и намирането на дом на животни, нито за това какъв натиск сте извършили вие, че да обвинявате че някой друг не е успял... Другите ли да ви вършат работата? Пак - "спомняте ли си като говорихме"??? А какво свършихте? И аз мога само да си лялям по форумите, но без работата зад гърба ми като доказателство на думите ми, просто си лялям. Тук не виждам работа а само голословни приказки и опит да се отклони вниманието от вас към някой друг. Нещо като "крадеца вика 'дръжте крадеца'", само където тук е за реална работа по въпроса, а не какво сте си били говорили.

Виж какво, моето момиче,
аз не плямпам по форумите. Те са за вечно охкащи, ахкащи и състрадаващи. И даващи акъл от последна инстанция. Бъркаш ме със себе си. Отдавна съм се отказал да си губя времето в спорове с такива като теб. Аз правя това, в което вярвам и не държа да получа нито одобрението ти, нито благодарността ти. Но няма да търпя нахалството ти и началническия ти тон, нито това да ми обясняваш кое ми е работа така, сякаш ти ме издържаш или си ме назначила да ти върша някаква работа. Ти издържаш и си назначила общинска администрация и 16 души екип в изолатора - тоя тон имаш пълно основание да отправяш към тях, както и към фондация, подписала освен договор за партньорство, така и споразумение с МЗХ за ... съвместно прилагане на мерки по изпълнението на ЗЗЖ. Тези страни ИМАТ ангажимент към теб. Не към мен, драга, аз не съм ти длъжен с нищо - нито да ти давам обяснения, нито да те оргамотявам, нито да ти пиша отчет и те преследвам с доказателства. Ако благоволиш да помислиш, ще стигнеш до единствения правилен извод, че между мен и теб - откъм задължения един към друг - няма никаква разлика. Аз имам точно толкова основание да искам от теб това, което претендираш, колкото и да те поучавам или обиждам. И от моя гледна точка тъкмо ти правиш това, в което обвиняваш нас (оставям дрънкането по форумите) - просто си прочети написаното, по добре не можеш да го илюстрираш!
Ти си последния човек, комуто ще се оправдавам, но ако ти направи впечатление, съвсем щадящо самолюбието на драскачи като теб се опитвах досега да НАМЕКНА, че е смешно някой, който тъкмо като теб не си е подавал носа извън форумите да се избабани, да сложи ръце на кръста и да започне да дава нареждания и квалификации за неща, от които няма хабер тъкмо защото не си е показвал носа извън форумите.
Пак нямало нито един отговор... Колко? Много, моето момиче, много, но това не е твоя работа. Аз не искам нито парите ти, нито одобрението ти. Нито дори те питам ТИ колко, какво и дали изобщо. Защото не е моя работа. И защото не считам, че си ми длъжна - нито да вършиш нещо, нито да ми даваш отчет за него. В изключително заблуждение си, ако вярваш че сега за твоя кеф (или за да се защитавам срещу глупавите ти и безпочвени нападки) ще седна да ти изброявам по имена и дати кое животно съм прибрал, на кое съм намерил дом, колко пари съм дал по ветеринари и МИ Е ВСЕ ТАЯ какво си мислиш и дали ми вярваш. Аз нито те карам, нито искам от теб, нито те убеждавам да ми вярваш. Всъщност нещо искам ли от теб? Откъде тогава тая наглост ти да искаш ТОЛКОВА от мен и да настояваш и да ме обиждаш? Аз правя каквото правя и ако сега троша време тук то е за да изложа и аргументирам една ПРИНЦИПНА позиция, а не да се дърля с такива като теб. Аз така и не съм видял дотук някакво конструктивно или аргументирано възражение срещу казаното от нас, а само нападки. Това, в което ти обвиняваш. Не ти ли стана ясно за какво говоря досега и с кое точно не си съгласна? Какъв е всъщност твоя проблем?

А колкото до Сопот, все още разчитам на rodegunda да ми даде честен отговор. Той ще бъде и за теб. Отчет какво стана няма да получиш.
Аз нямам въпроси към теб.

#82 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 03:25 PM

[quote name='yavor50' date='Mar 11 2010, 03:04 PM' post='781579']
Имам усещането, че последните 2 поста на коренячката са писани от друг човек. Не знам защо, ама си мисля, че това, освен странно, е и не много морално. Както и да е.

Приемам като комплимент усещането ви че съм комплексна личност, не следвам "дрес" и други кодове. Другият момент е, че "каквото повикало-такова се обадило". Изявленията ви с нравоучителния тон и претенции за институционална тежест са меко казано дразнещи и провокативни.

Когато се говори за 98% избити животни и не може да се представи дори минимално доказателство, тогава за мен нещата изглеждат странни: или няма такова нещо, или този, който го твърди, не иска да си мръдне пръста, за да го докаже. Не може и с такова гръмко твърдение да се отива на какъвто и да било разговор с общината, просто защото логичният въпрос "А доказателства?" ще бъде зададен веднага.

Къде са кучетата на Пловдив които трябва да са понеее 3-4000 . Дойдохте и видяхте, няма ги, има около 300-400максимум. Попитахте ли общината как така са изчезнали?Почудихте ли се вие самите и до какво закл/чение стигнахте?

От друга страна, както писах и в другия форум, ако разполагате с 30 секудни красноречиви кадри за груби закононарушения (например товарят се тонове трупна маса в екарисажната кола), тогава е достатъчно да ги предоставите на медиите и на общината и въз основа на тях да изискате промени. Това не сте направили за 2 години, а време и възможности - колкото искаш. Сега не виждам защо настоявате да приемем само вашите твърдения за чиста монета, единствено въз основа на голи приказки.

Не са голи приказки, но вас това не ви интересува. За всичките пъти когато идвахте до общината на преговори вие не изразихте интерес да се с видите хората които работят на местно ниво. Теодора ви писа няколко емейла преди доста месеци , желаеше да участва като доброволец в преброяването. Не получи никакъв отговор от вас . Това остави впечатлението че се криете, каквито данни имаме и от други сдружения из страната където сте ходили да кастрирате.

Имаме много документирани нарушения, последното са документни фалшификации с които разполагаме и които доказват неправомерните убийства, това не стига ли ?Или не е достатъчно зрелищно... Не мисля че е редно да се затвърждава усещането в обществото че нарушаването на закони е нормално.

#83 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 March 2010 - 03:31 PM

Алооооууууууу коренячката стига постове по 50 километра!!!

Освен това попитах конкретно, конкретно, конкретно!!!!

За да искам да се смени персонала в изолатора в Пловдив трябва да съм информирана на какво основание.
За да ме информирате адекватно, трябва да ми представите факти и доказателства.
Моля предоставете такива и тогава може да се обсъжда това сериозно.

Къде е това инфо - в нагледен вид, къде Ви е информацията като цяло, стига сте се плюнчили, ако няма да има нищо конструктивно, да приключваме беседата.

#84 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 03:37 PM

Хахахахахаха. Аз, georgils, съм представител на този форум, от който искате нещо си. Не помня да ви видях на улицата, когато събирахме подписи за промяна на НК. И "моето момиче" или "драга" го говорете на някоя от вашия ранг, на "ти" имат право да ми говорят само хора, на които съм дала позволение за това.

А това - "В изключително заблуждение си, ако вярваш че сега за твоя кеф (или за да се защитавам срещу глупавите ти и безпочвени нападки) ще седна да ти изброявам по имена и дати кое животно съм прибрал, на кое съм намерил дом, колко пари съм дал по ветеринари и МИ Е ВСЕ ТАЯ какво си мислиш и дали ми вярваш. " - Хахахахаххаха Тук някакви си скандалджии държат сметка на работещите по проблема хора, а се бият в гърдите колко били велики и как всички трябвало тях да слушат, но не са длъжни да дават отчет за проблемите и за дейността си Хахаххахаххаа

Отново - "Дойдохте и видяхте, няма ги, има около 300-400максимум. Попитахте ли общината как така са изчезнали?" Веднага ви давам логичен отговор - избягали са. Вие имате ли доказателства за друго? Имате ли видео-материал (ще ви дам пример, ако не се сещате - като ония навремето, че кучетата се убиваха с лопати)? С приказки от рода - "ами няма ги, значи има нарушение" ще ви се изсмеят дори в Горно-Нанадолнище. Доказателства са нужни, но това сигурно го знаете, не е нужно да ви го казвам аз.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#85 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 03:38 PM

да вметнах, че не работя за 4 лапи и не се казвам Иванова?
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#86 Потребителят е офлайн   georgils Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 03:39 PM

Цитат(ansf @ Mar 11 2010, 12:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
1. По - голяма част от форума сме просто данъкоплатци като Вас.

2. Никой не е длъжен да Ви дава никакви гаранции за нищо - точно какъв контролен орган сте Вие - обосновете се - кажете си целите, приоритети, какво сте постигнали - заслужете поне някакво уважение - а не както в момента присмех - може тогава да водим нормален разговор.

3. Не разбирам, яд Ви е, че някой върши това което сте искали да направите - котки и кучета много работете, престанете да се плюнчите само.

1. не се съмнявам, от това никой не е избягал

2. условията, които ни поставяте като предпоставка да водим "нормален разговор" според Вашия критерий за уважение и присмех са крайно неприемливи за нас, така че смятаме - дори с риск това никак да не Ви се хареса - да се придържаме към нашето си разбиране. За уважение и присмех. Например не можем да си позволим да поставим към ВАС условието да заслужите първо уважението ни за да получите разрешение от нас да кажете какво мислите.

3. ако дотук не сте разбрали, не мисля че имам какъвто и да е шанс да Ви го обясня. Ще рискувам да оставя неразбирането Ви неудовлетворено, пък ще си поемам последствията от това ... ;)

Айде още един началник, призоваващ към работа... Нали тъкмо това ви е проблема на всички тук - че ние сме призовавали да се работи, а нищо не сме предлагали, нищо не сме вършели. Откъде тоя ищах за назидание и даване на правилния тон? Наистина ли никой не се усеща, че прави тъкмо това, в което упреква нас? С една малка разлика: никой от нас не е поискал от който и да е тук от всезнаещите назидаващи писачи и драскачи каквото и да е - сметка, отчет или просто информация КАК всеки от вас е помогнал да защити животните. Откъде ви идва самочувствието да се изживявате като нещо по-можещо, по-разбиращо или знаещо? Може би имате основание - не споря, просто питам. А?

#87 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 03:42 PM

не иде реч за по- по- най, мерене на пишки кой ккаво, а по-скоро основанието ни ида от там че
идва човек тук, изсипва тонове помия, върху уважаван човек и организация тук
мисля е безкрайно редно да попитаме какво правите вие, при все че негодувате срещу някой, който очевидно работи
User's Signature

Качена снимка

#88 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 03:43 PM

Едно си баба знае, едно си баба бае.

Като се замисля, Ви отделихме повече внимание отколкото залужавате.

Вие сте просто хора, който са неразбрани и ще си останат такива, жалкото в случая е, че сте като онези в кръчмата на по чашка да обсъждат колко е лошо всичко по света и как всички работят срещу тях. Хубавото е, че ще ставате все по малко и по малко с такива налудничеви идеи и един ден просто няма да пречите.

#89 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 03:43 PM

Цитат(ansf @ Mar 11 2010, 03:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Алооооууууууу коренячката стига постове по 50 километра!!!

Освен това попитах конкретно, конкретно, конкретно!!!!

За да искам да се смени персонала в изолатора в Пловдив трябва да съм информирана на какво основание.
За да ме информирате адекватно, трябва да ми представите факти и доказателства.
Моля предоставете такива и тогава може да се обсъжда това сериозно.

Къде е това инфо - в нагледен вид, къде Ви е информацията като цяло, стига сте се плюнчили, ако няма да има нищо конструктивно, да приключваме беседата.

Аз само питах за да стане ясно на всички и то стана. Не желаете да подписвате такива неща, харесвате си партньорите и се разбирате с тях, не виждате, не чувате и не ровите там където не се рови. Никой не е длъжен да ви събира и предоставя каквато и да било информация, ясно?

По 50 километра какво? Да не би да имате "attention deficit disorder'?

Не почвайте с институционалния тон, за това как някой трябвало да ви дойде на крака и да ви показва и доказва нещо. Този тон е безкрайно погрешен и неприятен и ме провокира по начин който не носи позитивни емоции нито на вас нито на мен.

#90 Потребителят е офлайн   ansf Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 03:48 PM

Аз само питах за да стане ясно на всички и то стана. Не желаете да подписвате такива неща, харесвате си партньорите и се разбирате с тях, не виждате, не чувате и не ровите там където не се рови. Никой не е длъжен да ви събира и предоставя каквато и да било информация, ясно?

Абе Вие нормални ли сте - как ще подписвам нещо, което, нито съм прочела, нито е подкрепено с факти.

Не почвайте с институционалния тон, за това как някой трябвало да ви дойде на крака и да ви показва и доказва нещо.

За да ме убедите в нещо е добре поне да ми покажете - не е нужно да идвате на крака, не държа.

Този тон е безкрайно погрешен и неприятен и ме провокира по начин който не носи позитивни емоции нито на вас нито на мен.

Това като заплаха ли да го третирам?.

#91 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 03:50 PM

Дааам, "искаме "4 лапи" да окажат натиск, искаме пък!", а след това "Никой не е длъжен да ви събира и предоставя каквато и да било информация, ясно?"

Много сте смешни, а за съжаление сте, защото не можете да го видите. Противоречите си така, че накаря сами си отрязахте главите. Това си е за телевизия - барабар с нагледно показване на телеса - най-после всички в Пловдив да разберат какви сте и що за стока сте. Дали ще доживеем някой ден да има здравомислещи хора в редиците ви? Надали. И дано все по-малко успявате да пречите на работата. Истинската работа, а не седянките пред блока в стил "защо никой не ме обича" ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#92 Потребителят е офлайн   ммм Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 03:51 PM

Цитат(d-r Bobadova @ Mar 11 2010, 03:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
не съм убедена, за да подписвам каквото и да било.
Желаете ли да подпишете искане за сменяне на персонала на изолатора в Пловдив и за пълен контрол, който да може да бъде упражняван от всеки редови гражданин на страната, т.е звъниш, влизаш и преглеждаш дйността и документите?
Как от всеки гражданин?!?!?! Не, наистина сте крайно несериозни! Как ще влиза всеки? И тия дето си хранят питоните с кученца? И тия дето тровят? Гледай колко удобно! Ония събират кучетата, влизам и си изтравям всички! Моля ви се... Позицията ви на тоя етап няма да я защитя.

уважаема докторке без да искам да ви засегна но вие явно не разбирате в какво се състои кражданския контрол а тои е именно в това пълна прозрачност и достъп на всеки които иска да се увери че там се спазват законите и с животните с отнасят хуманно отидете сега да видите как е дори няма да благоволят да ви отворят пък камоли нешто друго защо защото се крият от това което вършат едновременно убиваики невинни същества и прибиращи пачките с кървави пари от друга
да добава и още нещо за обвиненията че нищо не сме били правили ами само ще посоча два примера
1 благодарение на отпора които даваме и ще продължаваме да даваме за сметка на соствените си нерви време и здраве макар да продължава масовото избиване на кучета се налага да пускат някои наистина тези които имат късмет но ако не беше това сега в пловдив вероятно щяха да се броят на пръстите на едната ръка и може би и вече кастрираните да са ги избили
2 ако не беше дружеството сега всеки нормален човек има още останали такива хванат да храни коте или куче даваики му дори и парченце баничка трябваше да бъде глобяван като последен престъпник за това че е човек и отказва да бъде дебил като много от останалите индивиди които друдно биха заслужили понятието хора
всичко това колкото и малко да е но все пак победи над варварщината беше постигнато именно от дружеството докато по това време четери лапи си стискаха ръцете с общината същите тези дето щяха да глобяват за това че си човек

#93 Потребителят е офлайн   georgils Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 03:58 PM

Цитат(Кристина @ Mar 11 2010, 12:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
На мен като страничен наблюдател и четящ темата, също ми направиха много лошо впечатление пловдивските активисти.
Защо не пишете в тази тема по принцип, защо не предлагате животни за осиновяване, а се регистрирахте във форума само защото ви захапаха и смятате за нужно да се защитите или да се заядете или каквото там смятате....
Писането ви тук щеше да е много по-полезно, ако бяхте сложили дори 5-6 снимки на няколко животни с цел да им намерите дом и да не бъдат избити. Но на сайта ви също няма такива животни. На сайта ви има предимно информация за убийства, за протести и т.н....
Вие сте регистрирано дружество от 2005-та година. Наистина е интересно какво сте направили за тези 5 години, за да подобрите живота на бездомните.
Не оспорвам любовта ви към животните, очевидно я има, след като отделяте от времето си за тази кауза, но наистина погледнато отстрани създавате впечатление на едни скандалджии. Вместо да се разправяте по форумите кой къде бил учил и тем подобни глупости, може да впрегнете енергията си в по-креативни неща, като например да търсите домове на бездомните кучета и котки.
Във всички градове, където действат изолаторите има нередности и гадости. В Пловдив ги избиват, в Русе ги оставят да си умрат от болести, паразити и т.н., в София ги кастрират малки бебенца, в Благоевград не ги хранят и поят и т.н... Никъде не е розово. Вие не сте единствените свидетели на жестокост към животните под една или друга форма.
Всички ние, на които ни пука за животните, трябва да сме единни. В действителност не сме никак малко.
Трябва да си помагаме.

Ами да си помагаме! Вие давате чудесен пример как - като ни подхващате. Моля Ви, отворете тълковния речник и потърсете думата "защита" и се върнете да споделите какво открихте там. Съвем сериозно. Да, на сайта ни има предимно протести и убийства, тъкмо защото преди 2 години отворихме речника и си дадохме сметка, че има огромна разлика между това просто да обичаш животните, това да направиш нещо за да се погрижиш за тях и това да се изправиш срещу враговете му да ги защитиш. От убийства например. За разлика от повечето тук ние просто НЕ СМЕ КЛУБ НА ПРИРОДОЛЮБИТЕЛЯ. Схващате ли разликата? Искате ли да се разменим? Защото аз го мразя. Мразя да се занимавам с това, да трябва да знам всички гадости, да се разправям с долни и мръсни хора, да гледам трупове и страдание, да се боря с месеци да се докопам до ... един кочан екарисажни бележки - това, което е останало от няколкостотин кучешки живота. За да почна да обикалям по едни институции да кандардисвам едни чиновници да санкционират едни други чиновници, понеже другите ... много убиват. Под присмеха и поученията на такива като Вас и под атаките и на едните и на другите чиновници. Съвсем друго си е да сложиш кучета търсещи дом на сайта и да охкаш и да ахкаш кое колко е сладко и колко несправедливо е устроен света.
Питам ви съвсем сериозно как мислите че е по-добре за животните на улицата - да има такива като нас или да няма? Да има повече или по-малко? Освен че не ви кефим, имате ли някаква разумна причина да ни пращате "у лево", "да се скрием" и пр. (не лично Вие, такъв е общия тон). Питам само за да ви накарам да си помислите и си отговорите сама. За мен няма значение.

#94 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 04:03 PM

Цитат(blueocean @ Mar 11 2010, 03:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Дааам, "искаме "4 лапи" да окажат натиск, искаме пък!", а след това "Никой не е длъжен да ви събира и предоставя каквато и да било информация, ясно?"

Много сте смешни, а за съжаление сте, защото не можете да го видите. Противоречите си така, че накаря сами си отрязахте главите. Това си е за телевизия - барабар с нагледно показване на телеса - най-после всички в Пловдив да разберат какви сте и що за стока сте. Дали ще доживеем някой ден да има здравомислещи хора в редиците ви? Надали. И дано все по-малко успявате да пречите на работата. Истинската работа, а не седянките пред блока в стил "защо никой не ме обича" ea_103.gif

blueocean постовете ти са глупави и безсмислени. Вижда се че не четеш, а само пляскаш квалификации като навита с пружина. Не случйно на профила ти пише "терористка". Гражданската ти култура е 0. Поне да си знаеше гражданските права и задължения.

#95 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 04:06 PM

ама разберете, че е тотален абсурд всеки да има право да контролира?! Казвам ви го, защото това е крайно опасно за животните!
Пловдивчанката, моля спрете се, защото наистина пречите на дискусията. Очевидно има хора на по-високо от вашето ниво тук, с които е приятно да се говори.
А и отношението на blueocean към вас си има причина и това сте вие.
Мерси. Чао.
User's Signature

Качена снимка

#96 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2010 - 04:06 PM

Точно с Кристина ли решихте да се захващате?!?!?! ab_041.gif Дори не можете да погледнете форума като цяло, да проверите кой какъв е и какво прави ab_041.gif Седнали хора с по 3 поста, дори не казали нищо конструктивно, освен биене в гърдите, да дават лични определения на доказалите се участници тук ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Смях в залата, аплодисменти! Живейте си в собствения си измислен свят, но не пречете на другите да вършат работата, която вие не можете!

"ммм" - недейте писа повече тук - липсата на препинателни знаци, липсата на елементарна грамотност по български език, не говори добре за участник в подобна дискусия, излишно се излагате.

П.п. "Пловдивчанке" - къде беше по времето, когато сума народ мръзнахме по улиците, за да имаме законови основания да се промени НК? Дали изобщо знаеш за какво говоря? Или да си мълчиш пред общината, докато е топло и грее слънце, е основание да се обявяваш за знаеща "гражданските си права"? Хахахахха
User's Signature

Качена снимка

#97 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 04:21 PM

Хайде пак започнаха да се изживяват като регулировчици...

Един въпрос:

Къде ще се ловят котки утре и вдруги ден(улица/номер)? Къде ще се кастрират животните след това, адрес ? Питам за да да упражня правата и задълженията си.

Колко котки са кастрирани досега и на кои адреси са пуснати?

Тази информация следва да е публична, публикувайте я адекватно за гражданите на Пловдив.

#98 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 04:22 PM

a дали вметнах, че не работя за 4 лапи и не се казвам Иванова?
User's Signature

Качена снимка

#99 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 March 2010 - 04:24 PM

Цитат(georgils @ Mar 11 2010, 03:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Защото аз го мразя. Мразя да се занимавам с това, да трябва да знам всички гадости, да се разправям с долни и мръсни хора, да гледам трупове и страдание, да се боря с месеци да се докопам до ... един кочан екарисажни бележки - това, което е останало от няколкостотин кучешки живота. За да почна да обикалям по едни институции да кандардисвам едни чиновници да санкционират едни други чиновници, понеже другите ... много убиват.

И в този ред на мисли да попитам като "невежа и незаинтерсован", ЗАЩО ВИЕ ОБИКАЛЯТЕ "ПО ЕДНИ ИСТИТУЦИИ И КАНДЪРДИСТВАТЕ ЕДНИ ЧИНОВНИЦИ " ???? Вие за адвокати и съд не сте ли чували? Щом разполагате с такива неопровержими доказателства кое пречеше да потърсите адвокат и да повдигнете обвинение в нарушение на легитимни закони в тази държава??? Ами никой няма да "кандърдисате" така. Чиновник не се "кандърдисва" . Не знам защо сте си втълпили, че Вие сте правораздавателния орган в тази държава. Излиза, че вършите нещо абсолютно безсмислено, защото за тези институции Вие сте НИКОЙ, но СЪДЪТ е НЯКОЙ и той може да ги санкционира, глоби, затвори, уволни, изгони. Той може дори да принуди общината да предприеме действия по съответния ред. Спомнете си, че не Вашите крясъци доведоха до затварянето на изолатора, а ЛЕГИТИМНО ИЗВЪРШЕНА ПРОВЕРКА от съответния контролен орган. Затова хората пишат жалби до припадък. Защото само това задвижва машината и я кара да върви законно. Ще ходи да кандърдисва чиновници .... zz_020.gif dry.gif ..... супер!

Какво излиза от всичко писано дотук. Вие несъмнено сте от пряко ангажирани в "борбата" срещу този тип заведения, наречини изолатори, но не можете да постигнете целите си. В същото време отказвате каквато и да е помощ от друга сродна организация и не само това - нападате я, обвинявате я във всички грехове и крещите с пълна сила "АНАТЕМА" само защото "едни други ви казаха, че те са лоши". Ама ако може все пак тази организация да постигне Вашите цели, ама така, като Вие да й казвате как да го направи. Няма значение кой какъв опит и постижения има. Вас не Ви интересува нито подхода, нито общата цел, важно е да не е тази организация, защото тя има бус, има финансиране и червени якета. Съжалявам, така излиза отстрани! Ако ми покажете къде е логиката ще Ви бъда много благодарна! Явно никой от Вас не е наясно какво точно цели да се постигне като реален резултат. Не искате да Ви се помага, не искате да имате партньори, искате да се "борите" постоянно. Явно идеята не е в намирането на някакво решение на проблема, а Вие да се почувствате "борци" и "мъченици".
Освен това, ако някой бъде обучен от такава организация, според Вас, той автоматично получава доживотно опрощение на греховете и няма начин да бъде уличен ако извърши нарушение или престъпление. Суперлогика! Просто .... нямам думи!!!
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#100 Потребителят е офлайн   plovdivchanka_koreniachka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 04:28 PM

Да вметнахте няколко пъти, но аз не питам конкретно вас, а някой който има информацията и е длъжен да я направи достояние на гражданите.

Иванова ли съм казала? Извинявам се, но имам усещането за generic "Иванова" пишеща под различни псевдоними тук на този форум. Имената ви и сутиените ви нямат никакво значение за мен.

• (15 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни