Виж какво, моето момиче,
аз не плямпам по форумите. Те са за вечно охкащи, ахкащи и състрадаващи. И даващи акъл от последна инстанция. Бъркаш ме със себе си. Отдавна съм се отказал да си губя времето в спорове с такива като теб. Аз правя това, в което вярвам и не държа да получа нито одобрението ти, нито благодарността ти. Но няма да търпя нахалството ти и началническия ти тон, нито това да ми обясняваш кое ми е работа така, сякаш ти ме издържаш или си ме назначила да ти върша някаква работа. Ти издържаш и си назначила общинска администрация и 16 души екип в изолатора - тоя тон имаш пълно основание да отправяш към тях, както и към фондация, подписала освен договор за партньорство, така и споразумение с МЗХ за ... съвместно прилагане на мерки по изпълнението на ЗЗЖ. Тези страни ИМАТ ангажимент към теб. Не към мен, драга, аз не съм ти длъжен с нищо - нито да ти давам обяснения, нито да те оргамотявам, нито да ти пиша отчет и те преследвам с доказателства. Ако благоволиш да помислиш, ще стигнеш до единствения правилен извод, че между мен и теб - откъм задължения един към друг - няма никаква разлика. Аз имам точно толкова основание да искам от теб това, което претендираш, колкото и да те поучавам или обиждам. И от моя гледна точка тъкмо ти правиш това, в което обвиняваш нас (оставям дрънкането по форумите) - просто си прочети написаното, по добре не можеш да го илюстрираш!
Ти си последния човек, комуто ще се оправдавам, но ако ти направи впечатление, съвсем щадящо самолюбието на драскачи като теб се опитвах досега да НАМЕКНА, че е смешно някой, който тъкмо като теб не си е подавал носа извън форумите да се избабани, да сложи ръце на кръста и да започне да дава нареждания и квалификации за неща, от които няма хабер тъкмо защото не си е показвал носа извън форумите.
Пак нямало нито един отговор... Колко? Много, моето момиче, много, но това не е твоя работа. Аз не искам нито парите ти, нито одобрението ти. Нито дори те питам ТИ колко, какво и дали изобщо. Защото не е моя работа. И защото не считам, че си ми длъжна - нито да вършиш нещо, нито да ми даваш отчет за него. В изключително заблуждение си, ако вярваш че сега за твоя кеф (или за да се защитавам срещу глупавите ти и безпочвени нападки) ще седна да ти изброявам по имена и дати кое животно съм прибрал, на кое съм намерил дом, колко пари съм дал по ветеринари и МИ Е ВСЕ ТАЯ какво си мислиш и дали ми вярваш. Аз нито те карам, нито искам от теб, нито те убеждавам да ми вярваш. Всъщност нещо искам ли от теб? Откъде тогава тая наглост ти да искаш ТОЛКОВА от мен и да настояваш и да ме обиждаш? Аз правя каквото правя и ако сега троша време тук то е за да изложа и аргументирам една ПРИНЦИПНА позиция, а не да се дърля с такива като теб. Аз така и не съм видял дотук някакво конструктивно или аргументирано възражение срещу казаното от нас, а само нападки. Това, в което ти обвиняваш. Не ти ли стана ясно за какво говоря досега и с кое точно не си съгласна? Какъв е всъщност твоя проблем?
А колкото до Сопот, все още разчитам на rodegunda да ми даде честен отговор. Той ще бъде и за теб. Отчет какво стана няма да получиш.
Аз нямам въпроси към теб.