Здрасти, Иве! Радвам се, че сте добре с Арес, дано вече нямате проблеми с разни откачалки и винаги да е все така усмихнат!
Megian, в May 4 2009, 04:55 PM, написа:
... .Котаната не мога да я отуча да се катери по мене ... много обича да се настанява на раменете ми и там се кикерчи като папагал.Дай някакъв съвет за възпитаването и,моля те!Ти имаш опит с маци ...В котешкия форум мълчат ...
Аз имах котка - тайска, тя го правеше същия номер, ама ако знаеш само как се качваше до раменете!
Със засилка, скок, впиване нокти и изкатерване по гърба! Това го правеше в коридора под формата на изненада за преминаващия - моите хора в къщи излизаха там облечени с по два пуловера, иначе им оставаха следи по гърбовете.
И никой не смееше да й се скара, нали знаеш колко мили животинки са, как мъркат и се умилкват - как да се караш?
Наложи се пак аз да изиграя "лошото ченге" - скарах й се няколко пъти, пошляпах с вестника - не нея, по стената или пода, за да я стресна и така... Сърди ми си няколко часа, после й мина и дойде да се гушка, повече не е скачала така и престана да ми седи по рамената.
Голяма сладурана е Иза и двете с Тисата са чудна двойка, няма да скучаеш с тях!
jijafka, тук във форума има една тема -
Залъгване на лакомник. Прочети, може пък да ти хрумне някоя идея. Моята хубостница по принцип е злояда (освен за боклуци, които сама си намира

), така че нямам опит с лакомници...