Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9612 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 October 2009 - 04:45 PM

Как се вмъква видео в отговора - ТУК подробно е описано.

А иначе освен в youtube може да го качиш и в vbox7.com - аз него ползвам.
Успех!
Ако нещо те затрудни - пиши ми на ЛС.
Чакам да ги видя тия твоите калпазанки в действие!
af_089.gif

#9613 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 October 2009 - 10:05 AM

привет на цялата шпиц компания af_089.gif
римелка,линдичка както винаги е във вихъра си,винаги я снимаш в много готини пози, много се забавлявам с нейните снимки af_089.gif
меги,как са твойте мадами? wb_052.gif
лел и усмихнат ден от нас mg_062.gif
хайде и от мен две снимчици be_107.gif
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9614 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 02 October 2009 - 12:19 PM

Здравейте,мацки!

Гушки за Ронката wub.gif!Ани,това,с което си играе кучо,кожен геврек ли е?Много хубава градина ba_025.gif!
Много благодарности на Римелка и twoofo за помоща! va_010.gif
Оказа се,че качеството на клипчетата ми е под всякаква критика и при премятането от компа на Vbox и после-тук,почти нищо не се вижда ....така е с телефон tb_108.gif. Избрах едно,което става горе-долу за гледане.То е от самото начало,когато си взех Изито вкъщи.В чинията има лечебна храна и вета ми каза,че и двенките муцки могат да я ядът.

Много ми е гадно,че другите моменти,които съм снимала са пълен провал dh_188.gif ...Ще трябва да се постарая повече за в бъдеще и да се съобразявам със светлината в помещението,в което се развива екшъна ....Обещавам да има още!

Целувки за всички! gb_023.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9615 Потребителят е офлайн   Дея Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 02 October 2009 - 05:22 PM

Хора, благодаря ви! Оле! Оле! Оле! ЩЕ ГО ИМАМ!! 19 Октомври пътувам за София по доктори и по развъдници!!!!!!!! Ще се пръсна от щастие! По цял ден си представям как ще си го гмеча и разхождам, и ще му чешкам коремчето! То вярно е, че не трябва да правя сметки преди да се е случило, но...Боже, толкова съм въодушевена! Днес си взех даже книгата " Обучение на кучето" и в момента я чета! Никога през живота си не съм гледала куче , а винаги ми е било мечта и малко се притеснявам, че няма да се справя...с хигиенните навици...Като гледам книжката е хубава, но именно на това нещо не са обърнали внимание-само трикове и прочие. Ако някой му се занимава, ще може ли да ми обясни как се процедира при научаване на мъничето, че не трябва да се изхожда на килима примерно...Бях чула за някакви методи с вестници и дебнене, но с това училище няма да го бъде 24/7. А и вярно ли е, че първите 3 месеца от живота му не трябва да го извеждам никъде? И какви са трите задължителни ваксини, и кога се правят? Ами за зъбите и ушите с какво се почистват??? Ох, лудница! Съжалявам за бомбандирането с вероятно елементарни въпроси! unsure.gif

Между другото...Снимките ви са толкова хубави...Просто се разтапям като ви гледам пухкавите съкровища!!!

#9616 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 October 2009 - 09:13 PM

Хе, супер! ba_025.gif
Мила Дея, няма да ти честитя, за да не "урочасаме" нещата, само стискам палци мечтата ти да стане реалност!
На мен също кученцето ми е първо, не знаех нищо за това как трябва да го отглеждам, но намерих цялата ми необходима информация основно тук във форума.
Много полезно инфо има тук в темата за средните шпицове, но - за жалост - малко трудно е да се открие, че "темичката" вече гони 500 стр.! ae_085.gif
По интересуващите те въпроси те съветвам да прочетеш:
- за възпитание и обучение, вкл. на хигиенни навици - темите в този раздел ТУК, има писано за всичко;
- за ваксините - ТУК;
- за хранене - ТУК са важните теми.

И ... споко, не се шашкай! Всичко ще е OK! ba_025.gif

Чети и ако има нещо неясно - питай!
И ... приготви фотоапарата, чакаме снимки!
smile.gif

Меги, много са готини сладуранките как си папкат! ab_041.gif
За клипчетата - не се ядосвай, и моите първи бяха с такова качество, а ги прових уж с фотоапарат... dh_188.gif
После намерих една програма в нет-а и я изтеглих, казва се Total Video Converter. С нея ги конвертирам, преди да ги кача - намалява обема на файловете от апарата и го преобразува, по-добре изглеждат качени в някой сайт.

Целувки на крадливата комбина Тисата - Изи!
ab_041.gif

#9617 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 03 October 2009 - 10:39 AM

Лятото свърши и най после и аз се включвам!
Като чета всички бели на кучовци и особено на сладката Линда ми се изправя косата!
Нашето лято беше по спокойно изпълнено с разходки и походи. Голямо хойкане беше. Племенничката ми ни беше на гости почти месец и моя Тоби като си я хареса по цял ден падаше голяма игра с нея.
Качвам и малко снимки вече ще пиша по често. Тук съм си. :)

П.С. НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ЛИ ВЕЧЕ С ТАЗИ ДЪЛГА ЕДНА ТЕМА СОБСТВЕН ПОДФОРУМ?

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#9618 Потребителят е офлайн   Lissa Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 October 2009 - 11:45 AM

Еххх, този Тоби колко прилича на моята Лиса!!! На колко годинки е той?

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9619 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 October 2009 - 12:35 PM

В подписа ми пише:
1 год. 9 мес. 24 дни
dog.gif af_089.gif af_089.gif
af_089.gif
Лисето е голяма красавица.
User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#9620 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 October 2009 - 01:16 PM

линче,много са сладки и кучо и бебо,тоби като се изправи и е май колкото бебока ab_041.gif
меги,клипа е сладурски не се шашкай ще се ошлайфаш за следващите,целувки на двете мадамкииииииии ab_041.gif
дея и ние стискаме палци и лапички за предстоящото събитие ae_085.gif
User's Signature

#9621 Потребителят е офлайн   Дея Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 October 2009 - 07:38 PM

Благодаря ти адски много, Римелке! И на теб също,Марея, за подкрепата! Темите са страхотни и вече 3 часа съм забила нос, принтирайки усилено. Имам само 1 въпрос: когато отида да си избирам кученце какво да гледам...Смисъл как да разбера дали всичко му е наред, че няма недъзи и е нормално, и здравичко? Освен пропорциите на тялото / което между другото ми е малко сложно/, хубаво окосмените части и черната носна гъба????? Примерно как да разбера, че няма зрителни проблеми или нещо със слуха и т.н.
Ами на колко дни е най-удачно да е кутрето?

А и още нещо! Спорим усилено с майка ми къде е най-подходящото място за мъника. Аз съм твърдо за моята стая, ала тя е убедена, че килера е идеален, защото през зимата е топло вътре ,а и е точно срещу банята и ще е удобно за приучаването към първоначалните хигиенни навици. Моята стая е доста по-далече от банята ca_003.gif , но все пак друго си е някак...

А пък аз отново виждам сладки кученца отгоре, че даже и сладко детенце :) хехе

#9622 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 October 2009 - 01:02 PM

Здравейте и от нас с Линда!

Линче, големи сладури са Тоби с малката ти племеница, явно добре се разбират! wub.gif

За ДЕЯ - малко съвети за избор на кученце - ТУК
От личен опит - като си избирах кученце, грам идея нямах как да избирам, бяхме се разбрали с Иван за момиченце, ама като ги видях четирите пухчетата в кучилото - отворих уста и забравих да я затворя - такива бяха сладури всички!
Тогава Иван си каза решително мъжката дума - "Искаме момиченце, и то - най-палавото!" Е, поне за последното не мога да се оплача - заявката ни беше изпълнена на 101%!
af_089.gif
И на другия ти въпрос не мога да дам съвет, за жалост. Мога да кажа само как беше при нас - Линда беше "лятно" бебе, та проблемът беше не как да й е топло, а как поне малко да й е прохладно, че лятото 2007 беше адски горещо, а шпицовете не са особено "топлолюбиви", даже напротив.
Та тя си спеше на коридора, там си я оставях и да играе с играчките си, ако не мога да се занимавам с нея. Иначе си беше при мен в стаята, когато можех да й обръщам внимание и да следя какво е докопала да гризе! md_064.gif
Помня, един път търсихме безуспешно капачката на флаш-чето по бюрата, няма и няма! Отчаян, Иван попита "А провери ли в устата на Линда?" След тоя случай всичко изгубено се търсеше първо там, тя се научи, милата - сама отваряше уста да покаже, че не е там това, което търсим...
af_089.gif
Всичко това продължи, докато пишкаше и акаше яко нон-стоп - (на балатума! db_046.gif) и докато престана да гризе мебели, кабели и всякакви подобни - към 6-7 мес. възраст горе-долу. После, когато порасна и поумня - си я прибрах при мен в стаята. Сега си е винаги при мен, даже се намърда, нахалката, и спи в леглото ми! Че и се протяга и гледа да ме избута, за да се намести по-удобно - ама че наглост! eg_033.gif ab_041.gif

Малко снимки от последната ни разходка преди да се развали времето - че сега вали дъжд и си дремем в къщи, с кратки обиколки из квартала, и чакаме Слънчо да се покаже...
- тичаме...
Прикачена снимка
- скачаме...
Прикачена снимка
- правим стойка "мирно" (за саламче, не за браво ab_041.gif)
Прикачена снимка
- плуваме
Прикачена снимка
- ловим катерички (безуспешно, но в лова е важна тръпката, а не плячката! wb_052.gif)
Прикачена снимка Прикачена снимка
"Ах, само да можех да се покатеря там... и не ми върти тая опашка! Ах, защо ни мога да се катеря..."
Прикачена снимка
ab_041.gif ab_041.gif

Поздрави на всички и хубава седмица с много слънце и весели разходки!
re_037.gif

#9623 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 05 October 2009 - 09:46 AM

римелка,линда е много добра фотомоделка,няма две еднакви пози при нея ab_041.gif
много и се радвам като е видя във водата,пъпчето и да не е хвърлено в някой язовир,все на вода налита хубосницата ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
ние вчера бяхме до вилата уж рони да потича на воля,но беше доста мокро и кално,но това естествено не му попречи да препикае цветята и някой друго доматче ab_041.gif
лека и успешна седмица от мен!!!

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#9624 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 October 2009 - 12:00 PM

Здравейте,мили дружки!

Дея,поздравления и от мене затова,че си се спряла на тази порода за домашен любимец!Шпицовете са невероятни кученца.Колкото до това, как да го избереш ....сърцето ще ти подскаже, когато се погледнете с мъника в очите aa_002.gif. Само живот и здраве да е!

Линче,Тоби и племенничката ти са много сладки,а на бебочка ми иде да и изпапкам бузетата wub.gif.

Римелка,Линдето е шпиц-амфибия ac_007.gif.Интересно ми е ....,ти ли я провокира с нещо да се цамбурка или тя на своя глава се научи така смело да плува?Защото Тисата нищо не е могло и не може да я накара да се впуска в такива мокри приключения.От шубе ли,от суета ли- да не си развали прическата?! ge_063.gif

Ани,Ронката добре е препикал китките и доколкото виждам е много доволен ac_007.gif.Снимката ти с бебе Рони,която си постнала по-напред в темата е чудна gd_044.gif.
Мушкатата в градината как ги запазвате през зимата?
А,колкото до ошлайфането ми в снимането ...и корифей да стана,ако нямам хубав фотоапарат,така ще да е bi_051.gif.Дала съм си заявката на Дядо Коледа,само дано ме споходи по-рано mc_004.gif!

Тука ги снимах снощи ...да я видите Изата каква драка е ac_007.gif ,а Тисата си дремеше кротичко ...

Успешна седмица на всички и много целувки от нас! gb_023.gif
User's Signature

#9625 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 October 2009 - 09:28 AM

меги,изито е голяма

#9626 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 October 2009 - 09:28 AM

меги,изито е голяма палавница, ама кака и тиса май хич не и се връзва на задявките.клипчето е много хубаво,харесами. ae_085.gif сигурна съм,че дядо коледа ще ти изпълни желанието,само ако много си слушкалааааааааа ab_041.gif ab_041.gif а,колкото до мушкатото,да ти кажа така ги оставям да зимуват и през лятото пак си покарват,и на мен ми е чудно как не измръзват,за сега нямат проблем af_089.gif
User's Signature

#9627 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2009 - 06:54 AM

здравейте сладурки,напоследък имам много работа и не ми остава време да пиша,но пък редовно чета какво правитеtb_195.gif ,много хубави снимки сте пуснали,всички са страхотни,Дея направила си страхотен избор за порода кученце,разбирам те колко много го искаш,защото и аз се чувствах като теб,а благодартение на Римелка,която винаги е много мила и намира инфо за кученцата,можеш да си сигурна,че ще отгледаш здраво и красиво кученце,megian и при теб е весело,като при нас,с куче и коте лудницата е пълна ab_041.gif ,специално за Дея пускам една снимка на Пуфи,правена първият ден като я взехме,тук е почти на 2 месеца,иначе ето и снимка от вчера,моят мъж ни е снимал докато спя smile.gif това е за сега от нас,желая ви весели слънчеви дн и много разходки,целувки на всички пухчовци...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9628 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 October 2009 - 10:05 AM

Здравейте,на всички!

Зойче,ти спиш,но Пуфата гордо позира ab_041.gif

Онзи ден сутринта,хванах Тисата в крачка ...с плячка в уста -половин пакетче обикновени бисквити,което беше тафнала от масата в кухнята.Явно е имала намерение да го скътае отново под възглавницата ми,но остана много изненадана,когато ме видя,че седя на леглото.Явно е очаквала,че още се мотая из банята.Успях да я хвана за малко в кадър,благодарение на бавния каданс,с който се движеше и който издаваше чувството и за вина unsure.gif

Хубав и успешен ден за всички! fe_079.gif

User's Signature

#9629 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 October 2009 - 10:22 AM

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ааааааааааа,меги,много се смях с тисата ,как виновно пристъпва и гледа да се скатае с плячката,да е нацелуваш от мен af_089.gif
зоя и пуфито е много,много сладичка и на нея пращам целувки va_010.gif
User's Signature

#9630 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 October 2009 - 10:41 AM

Ани,нацелувах я и я нагнявих от тебе ac_007.gif
Когато няма плячка,самата калпазанка се загнездва из възглавниците ми и е много доволна.И двете нахалки спят при мене.Абе ...,изпусната работа zz_187.gif

Прикачена снимка

Целувки и от нас за Ронката gb_023.gif !
User's Signature

#9631 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 October 2009 - 09:24 PM

Здравейте и от нас с Линда!

Ани, Рони много добре позира пред лехите с цветенца, а това,че припикава доматите - пак добре, щото моята си къса сама доматчета, отмъква си ги с крадлив вид и си ляга в тревата да си ги яде! Въобще на вилата си е като на "шведска маса", изяде и къпините на корена... dh_188.gif
ab_041.gif
Меги, изгледах клипчето с кеф! Ах как ми е позната тая поза - свити виновно ушички, наведена виновно главичка и ... нагло навирена опашка! ab_041.gif

За спането в кревата на стопанина - да ви обадя моята Линда! Вечер си ляга кротко в своето си креватче - уж де!.
"Притрябвал ми тоя или оня, имам си легло - там ще си спя!" И да я викам - не идва, държи се "на положение"! ab_041.gif
Оказва се -чака да загася лампата.
Няколко минути след това чувам тихи стъпки в тъмното и ... туп, някой скача на кревата. Ляга си в краката ми, свива се на кълбо - "аз само малко тук, таквозинка, няма да преча..."
Е, да де, ама се оказва - чака ме да заспя! wb_052.gif
Като се събудя през нощта по някое време - наглата шпицка е пропълзяла, намърдала се е до мен, че и глава на възглавката ми е положила и си хърка като ангелче!
af_089.gif
А за плуването - Иван я научи, беше малка тогава.
Първо - във фонтана на парк "Оборище", хвърляше й топката във водата и я приканваше да влезе да я вземе, за да ни я донесе, естествено - за награда, саламче. Много я беше страх, милата, да влезе във водата, та в началото се налагаше самият Иван да събуе сандалите, да запретне крачолите и сам да си донесе топката! ab_041.gif
После Линда се престраши, започна да скача смело, когато водата е на плитко и може да джапа по дъното. В един момент скочи, а беше дълбоко и ... сама разбра, че може да плува! af_089.gif
Хареса й, защото усети, че така й става по-хладно в жегите и вече сама си влиза във водата, където я намери, когато й стане горещо.

Последно сега тренираме носене на фризби! Е, носи го де, ама все пак топката си остава любимата игра - първата любов не се забравя! mg_062.gif
От днешната тренировка:
Прикачена снимка

Поздрави на всички и приятни почивни дни.
re_037.gif

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема