Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9841 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 January 2010 - 03:45 PM

Честита Нова Година и от нас!
Живи-здрави всички - и кученца, и стопани - през новата година!
Късмет и успехи на всеки в начинанията му, мир, любов и благоденствие във всеки дом!
ae_085.gif

Прикачена снимка
Една модна шаренийка от нас - за ЧНГ! Ама май съм попрекалила със звездичките... md_064.gif

Как изкарахте празниците?
marapepelia6ka999, как мина новогодишното парти? ab_041.gif

#9842 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Икона за мнението  Публикувано: 01 January 2010 - 06:14 PM

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Нека за всички нас-и двукраки и четирилапи,тя да бъде успешна и мирна!
Да има топлина в душите ни,обич в сърцата ни и благоденствие в домовете ни!
Да сме живи и здрави всички! mf_069.gif

Прикачена снимка

Римелка,баш са си екстра звездичките ac_007.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9843 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2010 - 01:00 PM

На всички пожелавам една добра, изпълнена със здраве, късмет и берекет 2010г.
У нас купонът беше на макс. Много весело, с много музика и танци. Абе друго си е да празнуваш с 16 годишни. ab_041.gif Айси не спря за миг. Ноо много ни е страх от гърмежите. Като излязохме в полунощ пред входа Цезар просто се радваше на всеки поискал да го поздрави за празника, а Айси хукна и докато не стигна най-отдалеченият край на поляната не спря. Два пъти го вземах на ръце и двата пъти щом усетеше земя под лапичките се озоваваше на същото място. Накрая просто си го гушнах и се прибрах с него. Не можах да се включа в традиционното хоро по съседски. Да ми е жив и здрав обаче в къщи си беше пак толкова щастлив и игрив. Може и специфичната миризма на пиратките да не му е харесала. Вчера топлото време го използвахме за дълга игра с топката. А сутринта беше просто моят малък герой. И ние си имаме дозата злобни улични кучета - две са пред входа като мъжкото редовно предизвиква Цезар на двубой. Та и вчера сутринта налетя на битка и докато се сджавкат Айси се спусна като хала и захапа здраво нахалника за опашката. Олее помислих си, сега ще го изядат и хвърлих камък. Ееее бездомника позорно напусна полесражението и избяга. af_089.gif af_089.gif А Айси беше смъмрен и нацелуван едновременно. Но честно да ви кажа за първи път го виждам така злобно устремен. Явно инстинкта за принадлежност към глутницата си каза думата. Уви от днес пак ще става студено. И все пак пожелавам на всички хубави празнични дни и много поводи за усмивки, и радост.
User's Signature

Качена снимка

#9844 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 03 January 2010 - 07:15 PM

За Новата година -
здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички,
и гърненце с мед - да е на късмет!!!
Честита Нова Година!

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9845 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 January 2010 - 10:41 AM

Привет на цялата шпиц компания!
Как сте момичета,как изкарахте празниците?
Успешна седмица на всички,че след тези празници докато се настроим на друга вълна.....,на мен лично ми е малко трудно wb_052.gif
Целувки на всички от нас с Рони!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9846 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2010 - 01:13 PM

Честита 2010 момичета!
Тази нова година беше много страшна за кучетата.Тук се започнаха гърмежите от 11.00 сутринта и Роро само гледаше уплашено ту мен, ту в пространството.Кики трепереше цялата и дишаше много тежко , аз се уплаших че нещо ще й стане.
Получиха диваненцата коледо-новогодишен подарък по една дрешка,която повече ще служи на Кики де , ама Мишо да не се сърди и на него ab_041.gif Купих и две свински ушета да се занимават , ама накрая ги изхвърлих защото нито един от двамата не им обърна внимание , а уж са вкусни(аз не съм пробвала де smile.gif ).
За Коледа Киара се разгони и от няколко дни не е при нас , а на Роро му е много тъжно.Отначало на самото разгонаване тя ходеше с памперс в нас и Роро грам не й обръщаше внимание, но от няколко дни я гледаше влюбено и я пратихме на Бабина градина докато отмине "бурята", там в къщата има още две момичета , та им е забавно smile.gif

Днес сутринта като пуснах Роро на вън , ми се наложи да го прибирам с примамка.Толкова му хареса играта в снега ( макар и сам) , че се гонихме да се прибираме насила.Трупа доста сняг и в края на деня май няма да го намирам вече,малкия мъж ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#9847 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 January 2010 - 07:47 PM

Вики,честито на Волфата ae_085.gif
Пожелавм му още много,много победи smile.gif
User's Signature

#9848 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 January 2010 - 08:06 PM

Благодарим марея! beer.gif

#9849 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 January 2010 - 10:09 PM

Поздравления и от нас за батко ни Волфи - шампион на България! ba_025.gif
flagbg.gif

#9850 Потребителят е офлайн   *Арчи* Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 08 January 2010 - 09:26 PM

Здравейте от нас с Арчи af_089.gif
Преди време ви писах, че на 04.01 ще си взимам куче, мителшпиц, но нещата леко се объркаха. Взех си още на 23.12, но МИНИ шпиц и затова не съм писала (понеже мисля, че мястото ми не е във форума за мителшпиц и няма да ви притеснявам)
ето малко снимки на Арчи.. http://archieeee.sni...s/archie.461320 (паролата е "ku4ence")
(аз съм ужасна, но той е съкровище)
П.П. Не знам защо е излезнало нещо черно над нослето му, но няма такова ;)
все пак благодарим за гостоприемството и се извиняваме и двамата, че продължаваме да пишем ud_009.gif
Целувки и облизвания от нас wub.gif wub.gif wub.gif

User's Signature

Качена снимка

#9851 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 January 2010 - 10:16 AM

Цитат(*Арчи* @ Jan 8 2010, 09:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
...
все пак благодарим за гостоприемството и се извиняваме и двамата, че продължаваме да пишем ud_009.gif

Моля - моля, пак заповядайте! ab_041.gif

Здравейте всички, къде зачезнахте? То вярно този месец е тежък - от новогодишните софри директно се сяда на софрите на именниците, ама това е положението... за мъки сме родени! zz_227.gif fd_094.gif
af_089.gif
При нас няма нищо ново, ако не броя за новост манията на Линда да се прави на пазачка и комичните ситуации, в които изпадам покрай нея.
Във входа ни - ние сме няколко семейства в кооперацията - живее едно момче, кротко и възпитано. Ами решило то един ден да си покани приятелка в къщи, явно докато ги няма техните. Срещнахме ги на стълбите, смутиха се и двамата, момичето се изчерви - да не повярва човек, още има такива скромни! fh_083.gif Та децата очевидно искаха да се шмугнат тихичко, без да ги видят и чуят, ама къде ти! Линда познава съседите и не ги лае, ама тая мацка - хм, не е от нашите, тревога-а-а! И докато се усетя - напъна гърло, пък и не ще да млъкне, докато не си "изпее" песента. ud_009.gif
Сем."Клюкареви" на етажа веднага си отвориха вратата да видят какво става ...
Ами стана една - мани-мани!
Какво да я правя - пазачка, нулева дискретност! ab_041.gif

Целувки на всички "джаф"-чета от нас с Линда!
smile.gif

#9852 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 January 2010 - 10:47 AM

арчи,е голямо сладурче wb_052.gif .да ти е жив и здрав и много,много да ви радва wb_052.gif
User's Signature

#9853 Потребителят е офлайн   *Арчи* Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 09 January 2010 - 09:27 PM

Мерси..
и дано не е проблем, че продължавам да пиша тук ab_041.gif
Днес Арчи като беше захапал една завивка (майка ми я беше взела от сушилнята) и без да иска, за да му я дръпне, я дръпна по-силно и той падна. Започна да квичи и си беше свил лапичката. С баща ми го заведохме на ветеринар (тя е до нас) и тя каза, че не е сигурно дали е счупена или навехната. Щяха да му бият инжекция, но нямаше в наличност.. иии.. му даде хапче. Като го гледам сега е добре. Тича, играе, радва се. Интересно как за 2 часа му мина всичко
Все пак се радвам, че всичко е окей. Утре ще му дадем хапче пак, защото все пак поне малко трябва да го боли. Толкова се бяхме притеснили. ud_009.gif Толкова жално скимтеше... rf_011.gif rf_011.gif rf_011.gif
Ако не ви пречи... ще ви пиша пак :)
Много целувки от нас wub.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9854 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 January 2010 - 12:15 PM

не се тревожи изобщо,може да пишеш колкото ти душа сака ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
добре е ,че се оправил сладурчето,трябва да се внимава,още е малък и няма инстинкти, как да се пази smile.gif
User's Signature

#9855 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 10 January 2010 - 02:22 PM

Добре дошли на малкия палавник *Арчи* и чаровната му стопанка!
Приятелството - не различава размери, затова се чувствайте свободни да пишете тук винаги, когато пожелаете.
Поздрав, Дури rc_036.gif

#9856 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 January 2010 - 02:40 PM

Мале-е-е, като си спомня как точно преди да нося Линда за втора ваксина я изтървах на пода... dh_188.gif
Дрънна си главата - чак мен ме заболя, после плакахме и двете, а на мен ми идеше и да се гръмна заради пустата си непохватност! zz_217.gif
Слава богу, нямаше последствия - но малките кученца са си "стъклен багаж", пък са и палави - много трябва да се внимава, че те, горките, акъл си нямат да се пазят...
Но щом Арчи не куца и си стъпва на лапичката - най-вероятно се е разминал само с уплахата. smile.gif
Пожелавам му го на сладурчето - а стопаните му да се готвят за бебешки шпиц-белички! ab_041.gif
С кеф ще си четеме тук, ако ни ги разкажат.
Целувки от нас с Линда - ст.н.с. I степен по беладжийство (сега готвим професурата). wb_052.gif
af_089.gif

#9857 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Икона за мнението  Публикувано: 10 January 2010 - 04:39 PM

Здравейте,сборна дружина! re_037.gif
Дури,поздравления за Волфи!Браво на момчето! flagbg.gif
Момичета,за мен Новата Година започна малко тегаво ...тръшна ме вирус. Сега съм малко по- добре,но още ми се размива мисълта,дето се вика.А, за Тисата годината започна отново с въргаляне в познайте какво?Трябваше да отбележи по-пищно празника и това и роди акъла.Явно така си отбелязва по-значимите събития за нея ac_007.gif .
Много хубави снимки сте постнали ae_085.gif !
Надявам се,че Фредо вече се е възстановил и дано повече никога не му се случва подобно преживяване!Същото пожелавам за всички останали! wub.gif
Вени и Арчи винаги са добре дошли при нас!Ще се радваме да четем как расте и какви лудории спретва сладура на стопанката си af_089.gif .

Целувам ви и ви прегръщам всички! wub.gif
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9858 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2010 - 09:50 AM

здравейте на всички,домъчня ни за вас,но от работа нямам време да ви пиша,но затова редовно чета.,какво се случва с вас,радвам се че всички сте добре и специални поздрави на новодошлите,Римелке,казваш,че искаш Линдето да си играе с някой,но не си сигурна за 2ро куче,ние разрешихме проблема с играта случайно,нали ви пусках снимки на котенцата,който се родиха в двора ни и Пуфата си играеше с тях,едното коте,едно такова жълтичко,влизаше по някога вътре като е отворена вратата и така за нова година не бяхме в къщи,естествено и Пуфи с нас и сме забравили котето вътре,(то се казва Ориндж ab_041.gif ),и така прибираме се на 2ри януари,отключвам вратата и вътре Ориндж ud_009.gif,викам си край,сега е оакало всичко ea_103.gif ,и най интересното е,че беше ходило до тоалетна в сандъчето на Пуфи,и добре че имааше останали гранулки и водичка в купата и,та не е било гладно,и от тогава,2 седмици вече котето живее вътре,почти не излиза не иска,и не прави никакви пакости,има си хигиенни навици,въпреки,че е външно коте,с Пуфата много се обичат,спят заедно,хранят се и много си играят,много е весело в къщи с коте и куче,Римелке вземи си котенце,по малко грижи изисква и е много забавно ab_041.gif ,обещавам да им направя снимки и ще ги пусна да ги видите,весел ден на всички и много целувки ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#9859 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2010 - 12:57 PM

зоя - Браво на вас! Сигурно е весело , ще чакаме снимки на малката котанка.

И ние имаме спомен още от първия ден с падане.Рори беше на леглото при сестра ми и като ме видя се затича към мен,без да си прави сметка че не може да лети .Като стигна края на леглото тупна като круша ,сви си предната лапка и започна да куца.Ние три жени в къщи се паникьосахме и звънях на вет , ама тя беше до 6.30 , а то вече беше 8 вечерта.
След няма и 20 минути той вече си беше добре , а на следвашия ден вет каза че нищо му няма.
Случвало се е спейки да пада от леглото или на игра да си навехне лапката,сега като голям и много ме е страх.За това не го пусках да играе с по големи кучета, а за леглото вече не го качвам ea_103.gif

ПП Честито на Дури и Волф и от нас!!!
User's Signature

Качена снимка

#9860 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2010 - 10:06 PM

Здравейте и от нас с Линда!
smile.gif
За кучешките травми - преживяхме още няколко, докато Линда беше малка, но за щастие дреболии без последствия, покуцука малко и й мина. Единия път я контузиха при игра с няколко големи кучета, та оттогава и аз като Ками не я пускам да играе с повече от едно по-едро от нея куче - ако е едно, няма проблеми, не може да я настигне ab_041.gif , ама ако са две и повече става едно меле ... абе не си е работа. ea_103.gif
А моята хубостница напоследък се е разиграла-разбесняла, все едно втори пубертет кара! ab_041.gif Оня ден покани на игра на гоненица две немски овчарки, които имаха вид на недобре закусили md_064.gif - направо си търси белятя! Естествено, привиках си я бързо, ама ми се наложи да компенсирам с хвърляне на топката ... рамото ме заболя да мятам, то няма мирясване! ab_041.gif
Видях в парка кучкари ползват едни приспособления - "хвърлячки" за топки, ще си търся такава. Мятат надалече без много усилие - какво ли не измислят хората? wb_052.gif

Цитат
Римелке вземи си котенце,по малко грижи изисква и е много забавно

Ох, Зойче - не бъркай, сестро, с пръсти в раната ми! ab_041.gif Споделяла съм ви - аз съм си по душа "коткарка", имах котенце много години и още не мога да го прежаля. dh_188.gif Реших да си взема куче най-вече защото не си представях, че мога да имам друга котка след моята, а исках домашен любимец - и се реших на радикална промяна, с име Линда, порода среден шпиц. dog.gif Ами супер е, ама ако можеше и едно котенце... вече съм готова за това, дано и обстоятелствата ми го позволят. Коте и куче в къщи - супер комбинация! ba_025.gif
Е, Линда гони котките ( и катеричките - не знам дали прави разлика между тях, все са опашати и се катерят по дърветата ab_041.gif ), но с домашно коте ще се сприятели, сигурна съм.
Е, един ден и това ще стане - надявам се!

Зойче, пускай снимки на Пуфата и Ориндж - страхотно е, че сте се намерили с котенцето, явно - съдба е да сте заедно всички! ae_085.gif

Поздрави на всички шпицарки и четириногите им любимци!
wub.gif

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 491
  • 492
  • 493
  • 494
  • 495
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема