Dog.bg Форуми : Басет

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (16 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Басет

#181 Потребителят е офлайн   Bloodhound Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 February 2006 - 02:03 PM

Басетите са велики кучета имах два: мъжки - Филип и женски - Лиза преди да си взема Петър. Явно съм пристрастен към кучета с дълги уши и много кожа. oo

#182 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 02:06 PM

Цитат

pozelavam na vsichky priately -bassety i na tiaxnite stopany chestita nova godina-da bade za vas dobra i stastliva!!!  -elena-  elz

Еййй Елена, здравей! :) Трябва да ти пиша да се съберем пак глутницата и да полафим :) Какво прави Елза?

Цитат

Басетите са велики кучета имах два: мъжки - Филип и женски - Лиза преди да си взема Петър. Явно съм пристрастен към кучета с дълги уши и много кожа

Е как-то си е за пристрастяване :)
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#183 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 11:37 PM

Какво правят вашите сладури?Басетите са много чаровни! w) Големи сладурчета!

#184 Потребителят е офлайн   ncuxo Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 April 2006 - 12:47 PM

Цитат

Друпи е много капризен на тема храна.Суха храна забрави да яде-менюто е от пилешки шийки със зеле или риба цаца.Басетът е по принцип мудна порода но нашия е sporty тип.Тича поцял ден след котките в квартала и хората му се смеят.Това е най-важното.Хората го обичат и той тях.Много обича да го галят и въобще да му обръщат внимание.
Целта ми със сайта е точно да популяризирам породата и вече съм се свързала с доста хора,които имат куче и си търсят куче и това много ме радва :-)
Не е защото си е мой ама да си призная Друпи е най-красивият басет,който съм виждала!!;-)

здрасти ели, изчетох вече всичко по темата...
гореизброените неща май и за нас важат в голяма степен... само без последното - в смисъл "Друпи е човека! 1super , а не Хари" ...
малко съм се шашнал напоследък че нямам толкова време за него като в началото... сега сме на дълги разходки в събота и неделя ...
почнах работа в София ... s) NNN bl) и през седмицата Хари "разхожда" нашите, сутрин и вечер... но в петък вечер е на вратата и ни чака да си дойдем... после песни и танци като ни види и в събота в 7 ч. сме на поляната...
сбирките ви със сигурност са "луд купон"... за следващата чакаме покана...:) но най вероятно е да дойда сам... ако приемате "зяпачи" де...

пробвах да ти пусна малко снимки ама нета беше леш в пловдив и останаха там... по бързо ще стане на CD и по пощата май...
User's Signature

МНОГО Е БУЕН !!!

#185 Потребителят е офлайн   ncuxo Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 April 2006 - 12:58 PM

ааа и още нещо,
това за: "Най-готините мадами са от Пловдив" сигурно сте го чували!!!
ами май и със басетите е така... намериме три "женки"!!!
нашите де - баща ми го нападнал някакъв господин по време на разходка и му казал "давай, тилифони - милифони, имам две мадами"... а другата дама, която е колкото Хари /1г. и 7м./ около 2 г. я е открила майка ми !!!
и си имаме и малък басетчо /Бари/ в квартала на около 5-6 месеца... /пак нашите са го видели a) a) a) /
User's Signature

МНОГО Е БУЕН !!!

#186 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 09:01 AM

b) здравейте приятели на най-слатката порода кучета ,поздрави от една прекрасна госпжица -басетка-Елза-здравей Ели,много ще се радвам ,ако се направи среща с бассетите които жижеят в София,може да бъде и тази неделя,само малко се претеснявам за елзи,да не попадне в женския цикал,мисля да някаде април-май,затова имам едно предложение нека имаме едно постойанно място за басет срещи и който когато е свободен да отива на това място с добрата презумция да се среща с някой приятел басет w) Ели обадисе ,да обсъдим тази идея happydence Поздрави на всички BEER
User's Signature

elena-elza

#187 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2006 - 04:27 PM

Къде изчезнахте всички?Друпиииии и всички други сладури, къде сте?
User's Signature

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________

#188 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2006 - 08:32 PM

Тука сме сладурите...Страшно съжалявам че не ми остава време за приятелите от сайта s) много съм заета и само отвреме навреме мятам по един поглед в Дог до там.....То не са изпити по английски не са допълнителни задължения от даскалото и рисуване рисуване рисуване да ме гръмне някой...Ще гледам в най скоро време да събера народа, само да ми мине изпита по английски сега началото на юни...Хайде хора със здраве от мен и Дру! cheers d)
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#189 Потребителят е офлайн   Ина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2006 - 10:37 PM

Ето нещо интересно:
Басетът Мистър Джефрис притежава най-дългите кучешки уши в света. Всяко от тях е с рекорден размер - 29 см. Слуховите инструменти са застраховани за 48 000 долара. Нищо чудно. Мистър Джефрис постоянно ги настъпва и ги топи в храната си - така поне твърди стопанинът му Фил Джефрис от Саутуик, Великобритания. Мистър Джефрис, чието пълно име е Найтсфоли Лейдисмен, не е единственият прочут член на семейството. Дядо му Бигълс е рекламно лице на обувките "Хъш Пъпис".
Надявам се, че ви е било интересно и ново за вас, а не преповтаряне на стари неща.
Поздравления за сладките кучовци! Басетите наистина са великолепни! w)
User's Signature

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.

#190 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2006 - 05:02 PM

Цитат

не преповтаряне на стари неща

Абе тва май на първата страница го има още..Ина препоръчвам ти да разгледаш и самата галерия на породата ;) Но повторението емайка на знанието(и баща на затъпяването b) )

Уф хора, вчера Дру кашляше цял ден и реших че се е задавил с нещо.Днеска майка ми го завела на вет и се оказало че е болен...Били му инжекция, според ветеринаря се е разболял от вируса на майка ми....Много интересно, но до колкото знам е напълно възможно bl) Днеска поне не кашля но е безсилен и ми е малко мъчно да го гледам такъв- стискайте палци още утре да е ОК b)
User's Signature

#191 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 18 May 2006 - 12:52 AM

Стискам ! d)
Дру, оздравявай бързо !

#192 Потребителят е офлайн   Kameli Икона

Публикувано: 22 May 2006 - 11:48 PM

Много искам да си купя басет. Моля някой да ми каже откъде и някакъв ориентир за цена. Предварително благодаря!

#193 Потребителят е офлайн   Vlad Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 June 2006 - 09:35 PM

Цитат

Много искам да си купя басет. Моля някой да ми каже откъде и някакъв ориентир за цена. Предварително благодаря!

Един мой приятел си купи басет.Той ми каза, че го е взел за 120лв. Наистина много евтино angelpik

#194 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2006 - 06:42 PM

Здавейте, приятели!!!
Поздрави от мен и Елзичка, която е вече на година и осем месеца :-)
Ето и една нейма снимчица, дано да ви хареса ...... r)

Прикачени файлове

User's Signature

elena-elza

#195 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 June 2006 - 11:18 AM

Цитат

НАМЕРЕН БАСЕТ ЖЕНСКИ /СТОПАНИ КЪДЕ СТЕ ??? Борово
0898372459 

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#196 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 June 2006 - 01:50 PM

Моля, някой да ми обясни, какво значи "трицветен басет" и има ли разлика с другия, който не знам какъв е. Ако може с нагледен материал?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#197 Потребителят е офлайн   ati Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 September 2006 - 07:02 PM

Здравейте,
къде се загубиха всички приятели на басетите, от юни никой не е писал?
Ерикс порасна и направи годинка и половина преди три дена, а все още си няма приятелка r) Какво стана с тези хубави моми от Пловдив?

#198 Потребителят е офлайн   Vabank Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2006 - 07:51 PM

Нойзи пък стана на 4 годинки на 7-ми август b)
Да ти е жив и здрав твоя хубавец и не бързай толкова с момите - породата е рядка, по-голямата част от басетите в България са близки роднини едни с други... да не станат малки басетчета без ръчички и краченца.
User's Signature

Качена снимка Почивайте в мир, мили ангели!

#199 Потребителят е офлайн   elena-elza Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 September 2006 - 01:18 PM

d) Здравейте на всички басети и тяхните стопани bravoS На 20 септември Елзичка става на 2 годинки BEER !!!Много е жизнена и има добър тонус,но от две седмици се храни много малко,само малко пастет от различни видове масца и бяло пилешко месце..преди изяждаше по една купичка дрожди от сухите храни и по една -две филики черен хляб с пастет от заешко и агнешко месце и т.н...Моля ако имате повече опит и обяснение за това даите ми вашият съвет!!БЛАГОДАРЯ ВИ!! r) Елена
User's Signature

elena-elza

#200 Потребителят е офлайн   shar- pei-ka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 October 2006 - 10:10 AM

моля,някой да ме насочи от къде мога да си купя куче от породата "Басет хаунд"
и колко струва горе-долу виден представител на породата?

• (16 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни