Басет
Публикувано: 22 February 2006 - 02:06 PM
Цитат
Еййй Елена, здравей! :) Трябва да ти пиша да се съберем пак глутницата и да полафим :) Какво прави Елза?
Цитат
Е как-то си е за пристрастяване :)
Публикувано: 03 April 2006 - 12:47 PM
Цитат
Целта ми със сайта е точно да популяризирам породата и вече съм се свързала с доста хора,които имат куче и си търсят куче и това много ме радва :-)
Не е защото си е мой ама да си призная Друпи е най-красивият басет,който съм виждала!!;-)
здрасти ели, изчетох вече всичко по темата...
гореизброените неща май и за нас важат в голяма степен... само без последното - в смисъл "Друпи е човека! 1super , а не Хари" ...
малко съм се шашнал напоследък че нямам толкова време за него като в началото... сега сме на дълги разходки в събота и неделя ...
почнах работа в София ... s) NNN bl) и през седмицата Хари "разхожда" нашите, сутрин и вечер... но в петък вечер е на вратата и ни чака да си дойдем... после песни и танци като ни види и в събота в 7 ч. сме на поляната...
сбирките ви със сигурност са "луд купон"... за следващата чакаме покана...:) но най вероятно е да дойда сам... ако приемате "зяпачи" де...
пробвах да ти пусна малко снимки ама нета беше леш в пловдив и останаха там... по бързо ще стане на CD и по пощата май...

МНОГО Е БУЕН !!!
Публикувано: 03 April 2006 - 12:58 PM
това за: "Най-готините мадами са от Пловдив" сигурно сте го чували!!!
ами май и със басетите е така... намериме три "женки"!!!
нашите де - баща ми го нападнал някакъв господин по време на разходка и му казал "давай, тилифони - милифони, имам две мадами"... а другата дама, която е колкото Хари /1г. и 7м./ около 2 г. я е открила майка ми !!!
и си имаме и малък басетчо /Бари/ в квартала на около 5-6 месеца... /пак нашите са го видели a) a) a) /

МНОГО Е БУЕН !!!
Публикувано: 13 April 2006 - 09:01 AM

elena-elza
Публикувано: 16 May 2006 - 08:32 PM
Публикувано: 16 May 2006 - 10:37 PM
Басетът Мистър Джефрис притежава най-дългите кучешки уши в света. Всяко от тях е с рекорден размер - 29 см. Слуховите инструменти са застраховани за 48 000 долара. Нищо чудно. Мистър Джефрис постоянно ги настъпва и ги топи в храната си - така поне твърди стопанинът му Фил Джефрис от Саутуик, Великобритания. Мистър Джефрис, чието пълно име е Найтсфоли Лейдисмен, не е единственият прочут член на семейството. Дядо му Бигълс е рекламно лице на обувките "Хъш Пъпис".
Надявам се, че ви е било интересно и ново за вас, а не преповтаряне на стари неща.
Поздравления за сладките кучовци! Басетите наистина са великолепни! w)

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 17 May 2006 - 05:02 PM
Цитат
Абе тва май на първата страница го има още..Ина препоръчвам ти да разгледаш и самата галерия на породата ;) Но повторението емайка на знанието(и баща на затъпяването b) )
Уф хора, вчера Дру кашляше цял ден и реших че се е задавил с нещо.Днеска майка ми го завела на вет и се оказало че е болен...Били му инжекция, според ветеринаря се е разболял от вируса на майка ми....Много интересно, но до колкото знам е напълно възможно bl) Днеска поне не кашля но е безсилен и ми е малко мъчно да го гледам такъв- стискайте палци още утре да е ОК b)
Публикувано: 22 June 2006 - 06:42 PM
Поздрави от мен и Елзичка, която е вече на година и осем месеца :-)
Ето и една нейма снимчица, дано да ви хареса ...... r)
Прикачени файлове
-
post_29_1150994564.jpg (12.03K)
Брой сваляния: 223

elena-elza
Публикувано: 28 June 2006 - 11:18 AM
Цитат
0898372459

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 June 2006 - 01:50 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 September 2006 - 07:51 PM
Да ти е жив и здрав твоя хубавец и не бързай толкова с момите - породата е рядка, по-голямата част от басетите в България са близки роднини едни с други... да не станат малки басетчета без ръчички и краченца.

Публикувано: 19 September 2006 - 01:18 PM

elena-elza