Така,че моля спри с тези опити да сбиваш 4мес си кученце с други.
Кучето ми се напикава....
Публикувано: 28 October 2011 - 09:28 PM
Така,че моля спри с тези опити да сбиваш 4мес си кученце с други.
Публикувано: 28 October 2011 - 11:19 PM
Ev0luti0n, в 28 October 2011 - 05:06 PM, написа:
Ариел, в 27 October 2011 - 09:59 PM, написа:
Първо май ти не си информирана добре ми се струва Кангал неможе да стъпи на малкия пръст на дого душицо , ако кучето е мекошаво естественно когато видиш кангал да убие пума или ягуар ела и ми се обади аз лично съм много навит да го сбия с твоето и след това да говорим вярно е ,че кангала е по едър ,но и по-тромав и с по-слаба захапка , освен което кангал неможе да издържи болката която догото може за това задръж простотията си за теб , ако обичаш не ме интересува човек с няколко скрити мозъчни гънки в очните ябълки! Благодаря ти за мнението , ако обичаш не ми пиши в темата! И за малко да забравя кангала е на 5 месеца и половина а моето е на 4 и моя беше доминиращ в битката не , че се хваля с това , но за мен кангал може да победи дого само , ако догото е с 3 крака и сляпо.
С този си коментар доказваш, че си безнадежден случай. Маса хора опитаха да ти обяснят, повярваха, че определено си заблуден, но ти явно си извратен - човек, който коментира битки, че едва ли не и се чувства горд от подобни коментари заслужава само презрение. Ти си нещастен случай и наистина жалко че кучета попадат в ръце на такива патологични случаи.
Публикувано: 28 October 2011 - 11:28 PM
Flawless, в 28 October 2011 - 09:11 PM, написа:
Какво дете, какви 5 лева. Тоя определено е психопат.
Преди време писах някъде тук за един случай в Сърбия - млад изрод, в тинейджърска възраст, отсякъл главата на кучето си (между другото - също Дого аржентино), защото изгубило някаква битка. На всичко отгоре направил снимка на обезглавеното куче - главата на един дръвник, а трупа в един найлонов чувал - до главата.
Направихме всичко възможно това да се огласи масово. Стигна се до пресата, до полицията и до маса медии в сърбия. Коментара на майката на това човекоподобие бе, че той, сина й бил още дете и затова направил така.
Имам снимките както на обезглавеното куче, така и на вестника, където е изказването на майката в защита на урода, който е родила.
Ако наистина в тгози форум има някой, който наистина се е заел да помага на това човекоподобие, просто е достоен само и единствено за презиране.
Жалко, че законите ни не действат!
Публикувано: 29 October 2011 - 08:52 AM
Lenard, в 29 October 2011 - 12:25 AM, написа:
Все пак нека не съдим човекът, които иска да помогне в ситуацията, защото знам, че го прави заради кученцето.
Моите най-добри чувства и уважение към човека, който иска да помогне, но тук от помощ се нуждае този изрод, а после - кучето му.
Публикувано: 29 October 2011 - 08:55 AM
Lenard, в 29 October 2011 - 12:25 AM, написа:
Все пак нека не съдим човекът, които иска да помогне в ситуацията, защото знам, че го прави заради кученцето.
Така, и този "човек" има изградена представа относно кучето си, че ушите трябва да са купирани, за да придобие "по-лош вид" и....дори се хвали с визията му.Този водач на куче, който на 4 месечно бебе е виснал строг нашийник.Голямо предизвикателство ще е за нагърбилия се да реабилитира това куче, първо да реабилитира самия собственик, желаещ кучето му да е супер здраво, яко, да надборва де що се движи на 4 крака и с опашка.Той това е искал, когато го е взимал, и си го е направил вече.Само дето после май не е много сигурен това ли е искал и се почва с ..."къде сбърках?". Със себе си, "душицо" непоръбена.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 29 October 2011 - 09:46 AM
Публикувано: 29 October 2011 - 10:03 AM
Ev0luti0n, в 29 October 2011 - 09:46 AM, написа:
Момче, не ме разбирай неправилно, но са твои думите за някакви битки с кангал, как ще го направи на незнам си какво и т.н.
Човек, който гледа на кучето като машина за битки (и убиване) трябва доста да се замисли за собствената си същност.
Такива твои коментари показват, че ти не схващаш добронамереността, която толкова хора проявиха към теб.
През моите ръце са преминали повече кучета, отколкото са твоите изживяни години. Имал съм всякакви, но никога не съм си и помислял да използвам свое куче за бой с други кучета. При един инцидент на един идиот, който пусна кучето си умишлено върху едно друго, за да го убие и после ми се оправдава, че това станало спонтанно, му казах: "Ако моите кучета безпричинно скочат над друго куче, за да го убият, лично ще ги застрелям". Казах това, защото просто зная какво съм отглеждал и какво ми е коствало да ги направя такива. Вечер ги извеждам на разходка и заедно с нас се движат по 10-15 бездомни котки, защото знаят, че накрая на разходката за тях ще има гранули.
Безсмислено е да се впускам в брътвежи. Опознай първо себе си, бъди първо наясно със себе си и тогава тръгни да се занимаваш с кучета.
Публикувано: 29 October 2011 - 10:14 AM
Публикувано: 29 October 2011 - 10:34 AM
Ти досега най-много се вбеси като ти казаха, че някое си куче можело да набие твоето. Хвърли се да доказваш как твоето щяло да смели всичко живо и сам започна да хапеш като бясно куче. Не така
Иначе отговорът ти на въпроса защо си си взел куче ми хареса.
Публикувано: 29 October 2011 - 10:56 AM
Ev0luti0n, в 29 October 2011 - 10:30 AM, написа:
Моите уважения и съчувствие към живота, който водиш.
Но знаеш ли, ако човек е добър, ако иска да бъде добър трябва именно да се вглежда в лошия си живот и да се стреми на никого живота да не бъде такъв.
Иначе много е лесно да бъдеш озлобен, да се чувстваш отхвърлен и пренебрегнат и да обвиняваш за това, хора, които дори не са те и виждали, а най-малко имат вина за твоето състояние.
Един умен мъж е казал: "Победи себе си и ще победиш целия свят". Опитай да се надскочиш. Да надскочиш съдбата си и да гледаш на живота малко по-ведро. Имай предвид, че той, живота ни е даден да го изживеем само един път - и ако не го живеем добре, какъв е смисъла да го имаме.
Публикувано: 29 October 2011 - 11:00 AM
Публикувано: 29 October 2011 - 11:07 AM
Публикувано: 29 October 2011 - 11:13 AM
kangal_bg, в 29 October 2011 - 11:10 AM, написа:
Както казах мен няма кой да ме съветва и правя това което хора за които съм мислил ,че искат да ми помогнат са ми казвали , но проблема е средата в която се движа , нали за това потърсих помощ тук защото не ми харесва начина по който третирах кучето.....
Публикувано: 29 October 2011 - 11:17 AM
Ev0luti0n, в 29 October 2011 - 11:13 AM, написа:
kangal_bg, в 29 October 2011 - 11:10 AM, написа:
Както казах мен няма кой да ме съветва и правя това което хора за които съм мислил ,че искат да ми помогнат са ми казвали , но проблема е средата в която се движа , нали за това потърсих помощ тук защото не ми харесва начина по който третирах кучето.....
Ами вслушвай се тогава във всички тези, които до момента те съветват. Дори и някои да са по-критични и да са ти ядосани, всички до момента са доброжелателни.

Вход

Горе
Цитиране +