Кокер спаньол
Публикувано: 19 May 2007 - 09:02 PM
Публикувано: 19 May 2007 - 09:18 PM
Публикувано: 20 May 2007 - 03:15 PM
Говорейки за находки ми хрумва налудничевия въпрос - има ли начин да го отуча да взема храна, кокали и прочие от земята ? worthy Изключае,стандартното "НЕ"-кане, факта, че не се храни от земята и от както го имаме не му се дава храна докато ние се храним. Ефекта на последното е, че поне не се "моли" или катери по масата.
Относно разтройството не знам и аз вече, макар да съм сигурен че е сдъвкал нещо, но има ли вариант при който да го следя ??? Последния път в ветеринарната ми се смяха на отчаяната физиономия, че са свършили кокалите но "след 2 дни ще има"...Как да обясня на тези хора, че 2 дни = на чифт чехли, врата на шкаф, някоя риза, 2-3 чифта чорапи..и това е само "предвидимата загуба" bl)
Публикувано: 20 May 2007 - 04:21 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 21 May 2007 - 08:40 AM

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!
Публикувано: 21 May 2007 - 10:00 AM
Публикувано: 21 May 2007 - 10:03 AM
Публикувано: 21 May 2007 - 10:19 AM
Цитат
Аз явно имам голям късмет.Моето куче навън не иска да яде нито от земята ,нито от ръцете ми.Не съм го учила ,просто така си е от малко.Единствено ,когато се измори,му давам да пие вода от една капачка на шише b)
Публикувано: 21 May 2007 - 11:34 AM
Сара се казва душицата и два дни поред се водехме на годеж. Резултатът се очаква около 20 юли - малки сладки бебета (Ох, дано всичко е наред). Едничко ще ми запазят и на мен, ама как ще ми даде сърце, като знам колко са сладки бебетата кокери да го дам r)
Стискам палци и броя дните :)

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 21 May 2007 - 11:56 AM
С нас с Рончо всичко е наред!Вчера направихме 2 месеца BEER и ви пиша за да се похваля как от вчера изпълняваме "СЕДНИ",правим опити и за "ЛЕГНИ" ама не се се6таме много,само с побутване bravoS !
И аз незнам тоя умник как така изведнъж се научи,уж не го бях знаимавала,само няколко пъти се опитвах да го накарам да седне преди ядене,но при вида на купичката си просто полудяваше и скачаше и не ме слушаше и аз се отказвах,докато вчера ООООО ЧУДО!Както му нося купичката той си умира от радост,аз казвам "седни" и той сяда bl) !Реших че е случайно и след като се наяде-повтарям пак командата и Рони отново сяда l) !Та така и аз незнам как се получи точно,но винаги я изпълнява независимо дали го награждавам(което правя в повечето случаи) или не!
На 25ти трябва да отидем за последната ваксина и мисля да му купя повод да го свиквам и се чудех дали обучението на повод мога да си го правя и вкъщи и да не чакам до деня за първата разходка?
По-късно ще си правим фотосесия,защото толкова бързо растем,направо неусетно и ми се иска да запечатам максимално мн мигове от най-бебешките му месеци.Та може и да споделя и някоя др снимчица!
Сърдечни поздрави и от двама ни!
4аооооо!!!
Публикувано: 21 May 2007 - 12:02 PM
Нищо чудно, че хората спряха да питат. Нахвърляте се на всеки като някакви мършояди. Аз отдавна спрях да питам за повечето неща тук. звъня си на вет или на едни приятели, които гледат два кокера от години и от тях получавам необходимата информация.
Очевидно тези хора не са тръгнали да дават Рони, докато жената е била още бременна, т.е. вероятно са се надявали, че ще успеят да гледат и дете и куче. Но хайде моля ви се да си представите как се справя една майка с първото си дете и без никаква помощ (примерно) и спрете да се зъбите, големите специалисти. Хич не ми изглежда, че лесно се разделят с него. Дано да му намерят добри собственици и малко по - учтиви хора на следващото място, където потърсят a)
Публикувано: 21 May 2007 - 12:33 PM
И никой тук не се нахвърля, просто сме по-емоционални и сме на страната на животните, защото в крайна сметка тях кой ги защитава?
П.п. Харди, май не сме много очаровани от връзката на твоя кокер... нищо лично, сладури са и двамата, но някаква гаранция за здравето на кученцата, които ще се родят има ли?

Публикувано: 21 May 2007 - 12:42 PM

Публикувано: 21 May 2007 - 12:50 PM

Публикувано: 21 May 2007 - 12:56 PM

Публикувано: 21 May 2007 - 12:58 PM
Публикувано: 21 May 2007 - 01:00 PM
А вие мили хора като сте без документи как сте се навили да си вземете такова куче? (към тези без документи)