Кокер спаньол
Публикувано: 05 August 2007 - 11:23 AM
пс. ако знаете от къде мога да си поръчам свирка за кучета плийс дайте един линк (: r)
Публикувано: 05 August 2007 - 11:32 AM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 05 August 2007 - 11:45 AM
На Сара любимото занимание, лов на камъни в реката:

И посещението на езерата и тичане по най-огромната полянка, която някога бяхме виждали:

Тук как се е хвърлила в езерото смело, само тя си знае:

Спирам до тук, защото иначе ще ми направят голяма забележка за многото снимки ;)
Полянките:

Публикувано: 05 August 2007 - 03:41 PM
Искам и Памела да е толкова игрива и бягаща, като Саричка w) Благородно ви завиждам за купона който става с нея b) dribble
ace, честито за новото попълнение. Алис е един невероятно сладък ушко :) Относно ушите и храната, наистина няма да имаш проблеми когато мине на гранули, но все пак като поотрасне можеш да и вземеш от онези металми купи които са под лек наклон и така ушите им остават навън.
Аз когато взех моя сладур, тя отказваше упорито да яде гранулирана храна. Каква ли не пробвахме, от най-висок до най-нисък клас и не. Затова докато се хранише с манджички и захващах ушите с щипка за пране. Но не самите уши r) , а само косъмчетата.
А за какво ви е свирка? Няма смисъл от нея, освен ако няма да я ползвате за лов?! Аз лично само ловни кучета съм виждала да се викат така. Не е ли то да се развикаш на поляната пред блока Алис-Алис, а тя да си тича ли тича.... l)
И все пак ето един адрес където има всичко:
http://www.bg-pet.com/
Поздрави на цялото кучешко семейство!
Публикувано: 05 August 2007 - 05:35 PM
Свирчицата аз поне ползвам вместо викане в междублоковото пространство. Чува се леко свистене и сутрин и късно вечер е особено подходящо, когато търчи малкото под прозорците на хората. Но трябва обучение. Всеки ден, постепено, постъпателно, много за кратичко, с много търпение и много любов.
Преди всичко сега кученцето е само бебенце. Интересува го само папото и спането, а акането и пишкането си остава... за вас b) - то не го прави на пук, просто не може да стиска като всяко бебе.
Билянка, снимките и явно и самото изкарване са великолепни. Прекрасна ваканция за Сара. Това е щастие за всяко куче - планина, поляни и вода.
Публикувано: 05 August 2007 - 06:57 PM
асе, има тема, много хубава, в раздела за обучение. Прочетете всичко написано там и се опитайте да го приложите. Балатум пак е за предпочитане в сравнение с килим, например.

Публикувано: 05 August 2007 - 07:02 PM
Публикувано: 05 August 2007 - 07:23 PM

Публикувано: 05 August 2007 - 08:02 PM
Цитат
r) Наистина и аз обичах да гледам Чарли сред природата. Както казваш - това ми стигаше, за да забравя всичко, каквото и да е. Пренасяше ме в друго измерение. Само да го гледам как подскача и се суети сред храсталаци и треволяци, как се рови в сухите листа, когато дойде есента и нарочно шуми с крачета, как вее уши сред полята, как подскача в снега и го лапа с наивна детска възхита...
Само да го гледам... това ме изпълваше с живот...
Значи Сара била дебеланка l) l) l) Аз пък сега разбрах. Ако по принцип не може да изразходва достатъчно енергия с градските разходки с намаляването на дажбата дали не можете да контролирате фигурата й?
Публикувано: 06 August 2007 - 08:13 AM
Така се чувствам зле като пиша тези редове s) s) s) . Толкова ми се къса сърцето, че ....незнам вече.....
Публикувано: 06 August 2007 - 09:58 AM
Хора, помогнете, моля ви!!!!!!!! Прочетете темата!!! s) s) s)
Публикувано: 06 August 2007 - 11:02 AM

Публикувано: 06 August 2007 - 11:22 AM
Цитат
Адски много си права, и аз ако бях щях направо да забия един шамар на бабичката и да гепам кучето, обаче изглежда на момичето или не й стиска или няма пари да заведе кучето на вет. Затова поисках да ми каже кое е това забутано село дето "хората мрели" и не им дреме за кучетата. NNN
Публикувано: 06 August 2007 - 11:36 AM

Публикувано: 06 August 2007 - 01:40 PM
Цитат
съжалявам, че го казвам ама страна не се грижи за хората си камоли за животните.....както казваш ти...най-хубаво да грабне кучето и да направи каквото може....бахти стопаните.....ако му било писано.....пфффф bash bash
Публикувано: 06 August 2007 - 04:51 PM
Поздрави на всички и целувки на ушковците! w)

Публикувано: 06 August 2007 - 10:20 PM
Вие ме разбрахте,веднага се наехте да помогнете!
Точно сега се прибирам в къщи-снощи цала нощ се тормозех,плаках и от мъка по това кученце,но и от яд-как може хората да сме станали така бездушни...овълчени...Разбирам,че има възрастни хора,които нямат пари-живеят с това,което изкарат от градината си,от кравата и прасето-но кучетото ти да е болно и да го сложиш в изпражненията в обора,"топличко било там",да не го заведеш на ветеринар-защо ще го водиш-каквото му е писано n) то месо не дава? a)-е това си е зверщина... Направо нямам думи!
Вчера се разправяхме цял час-събрахме махленските клюкарки-кучето трябвало да си умре на спакойствие,намериха се идеоти,които да се изкажат,че било добре да сме го треснели с нещо по главата,за да не се мъчело!Ех,полудях!Днес с приятеля ми пак отидохме до селото-без много приказки-като не става с добро,има и дуги начини!Просто побутна жената и влезна,взехме кучо и веднага на лекар.Според ветеринаря няма осил,но това мен ме съмнява,защото все пак не може да се определи без специален уред.Кучето няма болезненост при пипане на главата около ухото.Изтиска аналните жлези,би инжекция,аспирин-всяка сутрин.Според мен не са само жлезите.Срядя сме пак на д-р.,но ще търся друг,за 2 мнение,защото аз самата преди седмици видях,че кучето си тръска главата,накланя я-гледала съм кокер и сме минавали по този път!Така че-стискайте палци за кученцето!Такъв е обичливко-само3-4 пъти ме е виждал,а като го гушках,ми даваше лапичка,напъва се да стане,но не може-и само тази лапика надига...Душичка...Гледа те с тези ужасно тъжни очи и те обича...А какво добро е видяло то в живота си-нищо! s)

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 07 August 2007 - 09:54 AM
Мисля си, че може да е от рязката смяна на климата- за три седмици сменихме планина, море и сега сме в града... Дали е възможно?
Моля ви, ако някой е имал подобен проблем, да сподели опит, аз съм много притеснена дали не е нещо по-опасно, и аз не знам какво... s) worthy