Публикувано: 06 August 2007 - 10:20 PM
Vesela_5,samotnata,мили хора-благодаря ви,че проявихте съпричастност!
Вие ме разбрахте,веднага се наехте да помогнете!
Точно сега се прибирам в къщи-снощи цала нощ се тормозех,плаках и от мъка по това кученце,но и от яд-как може хората да сме станали така бездушни...овълчени...Разбирам,че има възрастни хора,които нямат пари-живеят с това,което изкарат от градината си,от кравата и прасето-но кучетото ти да е болно и да го сложиш в изпражненията в обора,"топличко било там",да не го заведеш на ветеринар-защо ще го водиш-каквото му е писано n) то месо не дава? a)-е това си е зверщина... Направо нямам думи!
Вчера се разправяхме цял час-събрахме махленските клюкарки-кучето трябвало да си умре на спакойствие,намериха се идеоти,които да се изкажат,че било добре да сме го треснели с нещо по главата,за да не се мъчело!Ех,полудях!Днес с приятеля ми пак отидохме до селото-без много приказки-като не става с добро,има и дуги начини!Просто побутна жената и влезна,взехме кучо и веднага на лекар.Според ветеринаря няма осил,но това мен ме съмнява,защото все пак не може да се определи без специален уред.Кучето няма болезненост при пипане на главата около ухото.Изтиска аналните жлези,би инжекция,аспирин-всяка сутрин.Според мен не са само жлезите.Срядя сме пак на д-р.,но ще търся друг,за 2 мнение,защото аз самата преди седмици видях,че кучето си тръска главата,накланя я-гледала съм кокер и сме минавали по този път!Така че-стискайте палци за кученцето!Такъв е обичливко-само3-4 пъти ме е виждал,а като го гушках,ми даваше лапичка,напъва се да стане,но не може-и само тази лапика надига...Душичка...Гледа те с тези ужасно тъжни очи и те обича...А какво добро е видяло то в живота си-нищо! s)

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!