Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4591 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 January 2008 - 06:29 PM

estranged ,кученцата явно наистина бързо се възтановяват от кастрацията.Казвам ти го за да не се плашиш-нали каза ,че мислиш и ти да кастрираш своето.Просто моята Голди е явно наистина голяма глезла и вече се убедих,че ме манипулира с поведението си,.защото знае,че ако видя ,че нещо не й е добре и се въртя около нея на пръсти.Ей сега се върнахме от ветеринаря.На отиване не можах да я накарам да стъпи на крака ,то не беше тръшкане,то не беше припълзяване и жални погледи..Носих я на ръце до там.Ама там чичо доктор като и се скара,че прекалява с глезенето и не може да я превърже от тръшкане :Абе, ти чуваш ли ме?!:и тя като скочи.Не можах да я позная.Направи й превръзка ,а тя едва я дочака и хукна навън.Ходи обикаля в близката градинка,върнахме се подтичвайки-тя ме дърпа.Направо не ми се вярва като знам как до преди малко ми се прави на немощна.Вкъщи обиколи навсякъде,заигра се.,абе добре е работата като се има предвид,че е минал само един ден.Така че като решиш,намери добър специалист и действай смело :palec:(по-смело от мен)
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4592 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 January 2008 - 07:07 PM

Ira, твоята глезла не само е умна, но и хитруша била!  ;D  ;)
Diqna_Stoicheva, ти можеш другия път да кажеш на фризьорката ви, да му мине с машинка корема, подмишници и отвътре на задните крака, че там са проблемните зони. Айк така съм го направила, когато приключи с изложбите, удобно, практично.
estranged, по моите изчисления ботушки излизат там към 30-35 лв, не е евтино, но е голяма врътня да се направят, то толкова тук гащеризона. На нас ни е подарък, а по натам ще видим. Тази жена, дето шие гащеризони, ако се навие да ги шие, ще е добре.
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4593 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2008 - 07:21 PM

Ira,много се радвам,че сладуранката ти се оправя :wub: глезли са,какво да ги правиш,но са си нашите глезли и си си ги обичкаме :wub:
estranged ще стискам палци и на ръце и на крака,да минеш изпита...като знам как никак не е лесно...брат ми премина през същите гадории...PAtanasova щом се е върнал при теб,значи сте един за друг...малко кучета биха обиколили полувината град за да намерят човека,който обичат :yahoo: истината е,че не си го намерила ТИ,той те е намерил :wub: а неможеш ли да му намериш семейство,което да го гледа за определено време и после да си го вземеш обратно :blink:

#4594 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 21 January 2008 - 07:37 PM

Имам само 10 мин и не мога да дочета всичките 3 страници изписани след мен. НО!

Ира, просто й вземи една яка и ако не седи до теб й я слагай, защото може беля да стане с тези конци. На Сара й бяха сложили едно сиво, лепилоподобно вещество, което 3-4 дни нямаше как да се махне и затова Сара не можа да си свали конците. Но определено имаше желание. Няма инфекция, просто кучето има нещо по тялото, което не е негово и иска да го махне, освен това може да понаболява. Яката хем няма да запарва раната, хем с нея няма да има как да си я стигне. Не боли, пречи само ако имаш много мебели, а тя реши да се разхожда.

PAtanasova, недейте се разделя. Направете всичко необходимо да останете заедно. Вашата история и съдба е уникална.

Тами, аз не си пускам кучето от каишката.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#4595 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2008 - 10:08 PM

Ira, много се радвам, че операцията е минала добре! Кокерите явно могат да бъдат и големи симуланти... Желая ви бързо възстановяване! Целуни Голди от мен!  :wub:
idol ike, страшни сте!  :palec: Добра работа ще ви свършат в това кално време.  :blink:
ПП. Само аз ли имам проблеми с публикуването на постове? От вчера ми се налага по няколко пъти да се опитвам да публикувам, докато най-накрая успея.  :-
User's Signature

Качена снимка

#4596 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2008 - 10:12 PM

Цитат

Само аз ли имам проблеми с публикуването на постове? От вчера ми се налага по няколко пъти да се опитвам да публикувам, докато най-накрая успея.  :-

И аз имах, затова 2 пъти ми го изпраща по няколко пъти, но не знам, уж интернетът е добър.
Ира, мерси за споделеното, наистина кучетата ни са големи артисти ... напролет и ние ще бъдем под ножа - нека да събера парите поне, и аз съм студентка хич не е лесно. Джоле мерси за стискането на палци, цункай бебката.
Хайде на всички кучовци и стопани цунки и гушки :wub: :wub:

#4597 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2008 - 10:14 PM

Цитат

Само аз ли имам проблеми с публикуването на постове? От вчера ми се налага по няколко пъти да се опитвам да публикувам, докато най-накрая успея.  :-

И аз имах, затова 2 пъти ми го изпраща по няколко пъти, но не знам, уж интернетът е добър.
idol ike страшни обувчици - честно, те моите струват толкова тцтцтц, ама са 4 броя  ;D ;D
Ира, мерси за споделеното, наистина кучетата ни са големи артисти ... напролет и ние ще бъдем под ножа - нека да събера парите поне, и аз съм студентка хич не е лесно. Джоле мерси за стискането на палци, цункай бебката.
Хайде на всички кучовци и стопани цунки и гушки :wub: :wub:
Oффф пак ли  :huh: :huh: :huh: :huh: ей, хора студентството не прощава!!!!

#4598 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 09:40 AM

idol ike коремчето му го минават с машинката,но за подмишниците ще им кажа,че са се образували едни снопчета и там немога да ги разреша :wub:от нас!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4599 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 12:21 PM

Ой, Ira, чета и ме е яд, че по-рано не съм се включила да те успокоя, както аз имах нужда, когато кастрирах Кора. Но виждам, че вече е минало най-страшното. Най-страшното за теб - денят след операцията - за Голди всичко е ОК. Гарантирам. Страшно бързо им минава.
Кора не можеше да легне първата нощ. Заспиваше права, но не лягаше. Толкова се боях, пишкаше постоянно, но в банята, повръщаше, трепереше.... Умирах от страх, в пет сутринта вече звънях спешно за подкрепа във Ветеринарната. Но - На втория ден, Кора вече не знаеше, че има операция. Дори излязохме на разходка около блока и веднага заклати игриво глава и затропа с предни лапи, като видя, че приближава кученце. Едва я удържах. След няколко дни, вече беше фурия, но я държах на повод, за да съм сигурна, че няма да се сборичка с друго куче. Толкова й се тичаше и играеше. Поведението на Голди е само за да й обръщаш още повече внимание - опасни са.

Хахах, сещам се за едно дакелче, пострадало и куцащо - толкова му треперели стопаните, а то милото - куца и гледа жално. След няколко дни стопанката забелязала, че куца с грешен крак и разгадала уловката на малкия ;D. Кой ми го разкавзва не помня, но и аз с Чарли съм имала подобни ситуации. Вечер мокър, студено, трепери идва при мен, зъзне и скимти. Аз чупя четвъртинка аспиринче, овивам в саламче, повивам го, гушвам го, той едва ли не замърква, мучи си нещо, пуфти, намества се и заспива. Така няколко вечери :o. Майка ми вика - престани - пресрува се. Как викам ще се преструва и така ще трепери. Ама реших - никакво внимание и да видим.  ;DМИ трепери, скимтя - после видя, че няма ефект, стана, сякаш си сменил изведнъж канала с дистанционното, отиде и си легна на мястото изпуфтявайки недоволно без никакво треперене.  :o :huh: :o. Театър е играл пред мен, защото е видял първата вечер как съм реагирала и му харесало. Хихихи

#4600 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 12:28 PM

За конците - и ние бяхме с яка, предупредиха ме ветовете, че са страшно бързи и изобретателни с конците. Много тъпо гледаше милото като се заклещи на някой завой в къщи или в някоя мебел. В началото й помагах и така само мен чакаше като запецне някъде и стои и чака да я оправя, за да продължи. На втория ден й казвам "А, девойко, сама да се оправяш!" И пак същото - почака, почака, разбра, че никой няма да й се притече на помощ и започна да си маневрира сама. За два, три дена разбра, как се процедира с тая плафониера на главата й и се съобразяваше вече с дистанциите и преминаването през вратите. Започна даже да минава назад през вратите, защото явно схвана, че така няма заклещване ;D. (При нас абажура беше доста по-голям).

#4601 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2008 - 01:54 PM

Диянче, супер изчерпателно, друго си е,като го разкаже този който е минал през тези неща!  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4602 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 02:28 PM

Да наистина си е друго като те успокои човек минал през това.Аз си знаех,че ми е глезла мойта ама чак такъв театър не съм очаквала и се притесних,че нещо не е наред.Да ме бяхте видели само как ходя край нея и и предлагам под носа булъончета,пасирани месца..Кой знай как се е хихикала вътрешно гадинката ;D.Днес сутринта пак се опита да ме работи,че не може да ходи и запристъпва ситно ситно към мен да ми се наглася да я нося(както правих вчера цял ден),ама веднага като й казах:"Аа тоя път не позна,ставай горе!" и както казва Diyana Char  сякаш смених канала и тя веднага хукна към вратата да излизаме навън сякъш нищо не е било.
Иначе днес е в добра форма,а е едва втори ден от операцията.Довечера или утре сутрин,ще махнем превръзката(да не стои повече от ден,ден и половина).Голди вече дори не я поглежда и мисля,че и като съм нон стоп до нея ще се справим и без яка.
Сещам се и за друг един номер,който ми приложи Голди като имаше навалял сняг.Както си бягаше дойде при мен куцайки с единия крак.Тя така си идва като се е убола на нещо-да извадя трънчето.Гледам аз лапата-няма нищо,разтърквам хубаво,изтърсвам-пак нищо.След малко идва пак куцайки ,но с другия крак.Пак същата процедура.На третия път схванах - на момичето му е студено на лапичките и идва да му ги разтривам. ;D ;D.Такава ми е Голди-циркаджийка.И като има кой да й се връзва.. :sarkastichen:
User's Signature

#4603 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 02:46 PM

Да наистина си е друго като те успокои човек минал през това.Аз си знаех,че ми е глезла мойта ама чак такъв театър не съм очаквала и се притесних,че нещо не е наред.Да ме бяхте видели само как ходя край нея и и предлагам под носа булъончета,пасирани месца..

Олее, смярай Ира, тя през цялото време те е манипулирала ...
Кой знай как се е хихикала вътрешно гадинката ;D.

Значи и аз да очаквам подобни ситуации ... опасни псета ей ...  ;D ;D ;D
Днес сутринта пак се опита да ме работи,че не може да ходи и запристъпва ситно ситно към мен да ми се наглася да я нося(както правих вчера цял ден),ама веднага като й казах:"Аа тоя път не позна,ставай горе!" и както казва Diyana Char  сякаш смених канала и тя веднага хукна към вратата да излизаме навън сякъш нищо не е било.
Иначе днес е в добра форма,а е едва втори ден от операцията.Довечера или утре сутрин,ще махнем превръзката(да не стои повече от ден,ден и половина).Голди вече дори не я поглежда и мисля,че и като съм нон стоп до нея ще се справим и без яка.
Сещам се и за друг един номер,който ми приложи Голди като имаше навалял сняг.Както си бягаше дойде при мен куцайки с единия крак.Тя така си идва като се е убола на нещо-да извадя трънчето.Гледам аз лапата-няма нищо,разтърквам хубаво,изтърсвам-пак нищо.След малко идва пак куцайки ,но с другия крак.Пак същата процедура.На третия път схванах - на момичето му е студено на лапичките и идва да му ги разтърквам. ;D ;D.Такава ми е Голди-циркаджийка.И като има кой да й се връзва ...
Това се получава така, защото много глезим нашите любимци, дърпат ни конците буквално ... но така сме ние, на тях да им е добре и да не ги лишаваме от нищо. Благодаря Ира че пишеш как се чувства кучецето ти. Надявам се всеки ден да е по-добре хайде поздрави и цунки на всички кучовци  :wub:

#4604 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2008 - 03:04 PM

това с лапите съм виждала и друг път при другите кучета, големи хитреци са!  ;D
Ето ви нещо за разведряване  ;D

http://www.youtube.c...80-0-1201003557

и още едно: http://www.youtube.c...feature=related
User's Signature

Качена снимка

#4605 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 22 January 2008 - 03:07 PM

Благодаря, че ме развеселихте Ира и Диянче! Смяла съм се с глас, до сълзи ;D! Страхотни са тези наши диванета, независимо от породата май! И у дома е същата ситуация, работи ме по всички показатели, опитва се дори да ме командари и да не ми се подчинява, ноооо... не е познал хитрецът мазен!!! И като се накажем, после става по-нисък от тревата :P! Толкова се радвам, че вече няма причина да се тревожим за Голди!!! Целувкиии :wub: :wub: :wub:!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4606 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2008 - 03:22 PM

Намерих и едно аджилити, вижте колко добре се справя калпазанина  ;D
http://www.youtube.c...idR1GtRAqs&NR=1
User's Signature

Качена снимка

#4607 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 07:42 PM

Цитат

Намерих и едно аджилити, вижте колко добре се справя калпазанина  ;D
http://www.youtube.c...idR1GtRAqs&NR=1

Хахахаха, много са забавни милите, хич не скучаят ...  ;D ;D

#4608 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 09:10 PM

;DЖестоки клипчета - не мога да се спра, толкова са много и от весели по-весели. :yahoo:

#4609 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2008 - 10:00 PM

Най-ми хареса клипчето с пързалката.С какъв кеф само се спускат! :yahoo:
User's Signature

#4610 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2008 - 10:21 AM

И на мене ми хареса най-много с пързалката :yahoo:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 229