Кокер спаньол
Публикувано: 21 January 2008 - 06:29 PM
Публикувано: 21 January 2008 - 07:07 PM
Diqna_Stoicheva, ти можеш другия път да кажеш на фризьорката ви, да му мине с машинка корема, подмишници и отвътре на задните крака, че там са проблемните зони. Айк така съм го направила, когато приключи с изложбите, удобно, практично.
estranged, по моите изчисления ботушки излизат там към 30-35 лв, не е евтино, но е голяма врътня да се направят, то толкова тук гащеризона. На нас ни е подарък, а по натам ще видим. Тази жена, дето шие гащеризони, ако се навие да ги шие, ще е добре.
Публикувано: 21 January 2008 - 07:21 PM
estranged ще стискам палци и на ръце и на крака,да минеш изпита...като знам как никак не е лесно...брат ми премина през същите гадории...PAtanasova щом се е върнал при теб,значи сте един за друг...малко кучета биха обиколили полувината град за да намерят човека,който обичат :yahoo: истината е,че не си го намерила ТИ,той те е намерил :wub: а неможеш ли да му намериш семейство,което да го гледа за определено време и после да си го вземеш обратно :blink:
Публикувано: 21 January 2008 - 07:37 PM
Ира, просто й вземи една яка и ако не седи до теб й я слагай, защото може беля да стане с тези конци. На Сара й бяха сложили едно сиво, лепилоподобно вещество, което 3-4 дни нямаше как да се махне и затова Сара не можа да си свали конците. Но определено имаше желание. Няма инфекция, просто кучето има нещо по тялото, което не е негово и иска да го махне, освен това може да понаболява. Яката хем няма да запарва раната, хем с нея няма да има как да си я стигне. Не боли, пречи само ако имаш много мебели, а тя реши да се разхожда.
PAtanasova, недейте се разделя. Направете всичко необходимо да останете заедно. Вашата история и съдба е уникална.
Тами, аз не си пускам кучето от каишката.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 21 January 2008 - 10:08 PM
idol ike, страшни сте! :palec: Добра работа ще ви свършат в това кално време. :blink:
ПП. Само аз ли имам проблеми с публикуването на постове? От вчера ми се налага по няколко пъти да се опитвам да публикувам, докато най-накрая успея. :-

Публикувано: 21 January 2008 - 10:12 PM
Цитат
И аз имах, затова 2 пъти ми го изпраща по няколко пъти, но не знам, уж интернетът е добър.
Ира, мерси за споделеното, наистина кучетата ни са големи артисти ... напролет и ние ще бъдем под ножа - нека да събера парите поне, и аз съм студентка хич не е лесно. Джоле мерси за стискането на палци, цункай бебката.
Хайде на всички кучовци и стопани цунки и гушки :wub: :wub:
Публикувано: 21 January 2008 - 10:14 PM
Цитат
И аз имах, затова 2 пъти ми го изпраща по няколко пъти, но не знам, уж интернетът е добър.
idol ike страшни обувчици - честно, те моите струват толкова тцтцтц, ама са 4 броя ;D ;D
Ира, мерси за споделеното, наистина кучетата ни са големи артисти ... напролет и ние ще бъдем под ножа - нека да събера парите поне, и аз съм студентка хич не е лесно. Джоле мерси за стискането на палци, цункай бебката.
Хайде на всички кучовци и стопани цунки и гушки :wub: :wub:
Oффф пак ли :huh: :huh: :huh: :huh: ей, хора студентството не прощава!!!!
Публикувано: 22 January 2008 - 12:21 PM
Кора не можеше да легне първата нощ. Заспиваше права, но не лягаше. Толкова се боях, пишкаше постоянно, но в банята, повръщаше, трепереше.... Умирах от страх, в пет сутринта вече звънях спешно за подкрепа във Ветеринарната. Но - На втория ден, Кора вече не знаеше, че има операция. Дори излязохме на разходка около блока и веднага заклати игриво глава и затропа с предни лапи, като видя, че приближава кученце. Едва я удържах. След няколко дни, вече беше фурия, но я държах на повод, за да съм сигурна, че няма да се сборичка с друго куче. Толкова й се тичаше и играеше. Поведението на Голди е само за да й обръщаш още повече внимание - опасни са.
Хахах, сещам се за едно дакелче, пострадало и куцащо - толкова му треперели стопаните, а то милото - куца и гледа жално. След няколко дни стопанката забелязала, че куца с грешен крак и разгадала уловката на малкия ;D. Кой ми го разкавзва не помня, но и аз с Чарли съм имала подобни ситуации. Вечер мокър, студено, трепери идва при мен, зъзне и скимти. Аз чупя четвъртинка аспиринче, овивам в саламче, повивам го, гушвам го, той едва ли не замърква, мучи си нещо, пуфти, намества се и заспива. Така няколко вечери :o. Майка ми вика - престани - пресрува се. Как викам ще се преструва и така ще трепери. Ама реших - никакво внимание и да видим. ;DМИ трепери, скимтя - после видя, че няма ефект, стана, сякаш си сменил изведнъж канала с дистанционното, отиде и си легна на мястото изпуфтявайки недоволно без никакво треперене. :o :huh: :o. Театър е играл пред мен, защото е видял първата вечер как съм реагирала и му харесало. Хихихи
Публикувано: 22 January 2008 - 12:28 PM
Публикувано: 22 January 2008 - 02:28 PM
Иначе днес е в добра форма,а е едва втори ден от операцията.Довечера или утре сутрин,ще махнем превръзката(да не стои повече от ден,ден и половина).Голди вече дори не я поглежда и мисля,че и като съм нон стоп до нея ще се справим и без яка.
Сещам се и за друг един номер,който ми приложи Голди като имаше навалял сняг.Както си бягаше дойде при мен куцайки с единия крак.Тя така си идва като се е убола на нещо-да извадя трънчето.Гледам аз лапата-няма нищо,разтърквам хубаво,изтърсвам-пак нищо.След малко идва пак куцайки ,но с другия крак.Пак същата процедура.На третия път схванах - на момичето му е студено на лапичките и идва да му ги разтривам. ;D ;D.Такава ми е Голди-циркаджийка.И като има кой да й се връзва.. :sarkastichen:
Публикувано: 22 January 2008 - 02:46 PM
Олее, смярай Ира, тя през цялото време те е манипулирала ...
Кой знай как се е хихикала вътрешно гадинката ;D.
Значи и аз да очаквам подобни ситуации ... опасни псета ей ... ;D ;D ;D
Днес сутринта пак се опита да ме работи,че не може да ходи и запристъпва ситно ситно към мен да ми се наглася да я нося(както правих вчера цял ден),ама веднага като й казах:"Аа тоя път не позна,ставай горе!" и както казва Diyana Char сякаш смених канала и тя веднага хукна към вратата да излизаме навън сякъш нищо не е било.
Иначе днес е в добра форма,а е едва втори ден от операцията.Довечера или утре сутрин,ще махнем превръзката(да не стои повече от ден,ден и половина).Голди вече дори не я поглежда и мисля,че и като съм нон стоп до нея ще се справим и без яка.
Сещам се и за друг един номер,който ми приложи Голди като имаше навалял сняг.Както си бягаше дойде при мен куцайки с единия крак.Тя така си идва като се е убола на нещо-да извадя трънчето.Гледам аз лапата-няма нищо,разтърквам хубаво,изтърсвам-пак нищо.След малко идва пак куцайки ,но с другия крак.Пак същата процедура.На третия път схванах - на момичето му е студено на лапичките и идва да му ги разтърквам. ;D ;D.Такава ми е Голди-циркаджийка.И като има кой да й се връзва ...
Това се получава така, защото много глезим нашите любимци, дърпат ни конците буквално ... но така сме ние, на тях да им е добре и да не ги лишаваме от нищо. Благодаря Ира че пишеш как се чувства кучецето ти. Надявам се всеки ден да е по-добре хайде поздрави и цунки на всички кучовци :wub:
Публикувано: 22 January 2008 - 03:04 PM
Ето ви нещо за разведряване ;D
http://www.youtube.c...80-0-1201003557
и още едно: http://www.youtube.c...feature=related
Публикувано: 22 January 2008 - 03:07 PM
Публикувано: 22 January 2008 - 03:22 PM
http://www.youtube.c...idR1GtRAqs&NR=1
Публикувано: 22 January 2008 - 07:42 PM
Цитат
http://www.youtube.c...idR1GtRAqs&NR=1
Хахахаха, много са забавни милите, хич не скучаят ... ;D ;D
Публикувано: 22 January 2008 - 09:10 PM