Кокер спаньол
Публикувано: 29 January 2008 - 08:54 AM
Публикувано: 29 January 2008 - 11:09 AM
За хората с малки кученца -търпение +постоянство - това е правилната рецепта! И не се отчайвайте -те просто са още бебета.
Поздрави от Варна! :wub: :wub:
Публикувано: 29 January 2008 - 02:19 PM
Публикувано: 29 January 2008 - 05:05 PM
Ние вчера бяхме на прическа,... малко не бях съгласна с известна част от процедурите, затова ги игнорирахме, но я ни вижте сега каква главичка имаме:
:yahoo: :P :P :P :yahoo:
Публикувано: 29 January 2008 - 05:25 PM
Рудо - 20 килца не са ли достичка? Чарли тежеше 9. А Кора - лабрадорката ми лятото беше 25 кила, ама говорим за мноооого по-голямо куче от кокера.
Публикувано: 29 January 2008 - 06:01 PM
Баща ми би казал: "Има два метода на възпитаване руски и немски. Германците награждават, а Руснаците бият. Несъмнено, руския подход дава по-добри резултати!" Е, да, ама не!!! :huh: :o :huh: Аз съм силен привърженик на Германците, било то: Мерцедес, Адидас,... че чак до метода им на възпитание на кучета :yahoo:
Томито в Риц ли го подстригвате? Ако не, ще споделите ли къде? :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 29 January 2008 - 06:17 PM
По- голяма глупост отдавна не бях чела. :o
Публикувано: 29 January 2008 - 06:17 PM
Сега на 23ти ще излизаме за първи път...
Имам много търпение,но си мисля,че няма да се отдучи...стояли сме толкова дълго в банята...
И моята скимти като и се ака,но като я заведа в банята и се отаква :- а тя искала да я кача на леглото :-
Цитат
Моята е същата...лелеее...направо те подлудява...
Когато чета урока си(примерно) и беба идва и ме гледа тъжно и аз и викам:
-Бебзи,уча,немога да играя...
Носи си топчето и вади един влажен тъжен поглрд,направо да ти се дореве...как да не и хвърлиш топчето да си поиграе... :'( а ако не и го хвърлиш ти го тика пред лицето...и сяда и пак гледа тъжно ;D и вече откача,джаФка,ръба учебника,докато не го махна да си поиграя с нея ;D
Сега нямам търпение да порасне и да дойде 23ти за да излезем навън :yahoo: да видим какво ще свърши :yahoo:
Една приятелка има мопс :) много сладко куче и се казва Дедал МД Фон Баскервил :yahoo: има родословие и е на 3г. той знае САМО ЕДНА КОМАНДА..."Не,че ще има шамар.!" макар и да няма шамар,все пак той Дидко знае,че така не е правилно и веднага спира ;D
А аз като кажа на моята Беба "Хайде мамо в баничката" тя си отива на леглото и се прави,че е много уморена и "заспива"...само като се обърна,тя вече е направила белята...
Ще се заредя с много повече търпение от това,с което бях!!(защото то се изчерпа ;D)
Ще се опитам да създам някакъв режим...тя Бебзито през нощта спинка...или ми бозае ухото или спи...в повечето случаи ми бозае ухото...малката палавница се научи да се качва на леглото и сега вечееер...
Доктора ми каза,че женските кучета достигали до 15-17кг...и точно такъв повод си взехме ;)
Когато я хванем на место престъплението и се карахме и с вестниче по дупето,но сега само сърдито НЕ!!
Когато не сме я хванали на проишествието,просто почистваме и забравяме,че някога е станало ;)
Аз също съм голям привърженик на Адидас ;D БМВто е най-яката кола...та предполагам и подходите им са НАЙ-ДОБРИТЕ!!!
Поздрави и целувки от мен и Бебз на абсолютно всички кучовци и стопаните ииииииииииим :wub: :wub: :yahoo:
Публикувано: 29 January 2008 - 07:10 PM
Публикувано: 29 January 2008 - 07:51 PM
Цитат
Забрани й да се качва на леглото изобщо.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 January 2008 - 10:25 PM
Ето,току що стоях със поощрителна награда в банята с бебз 35 минути,но тя така и нищо не направи...цвили,плака,скимтя,драпа по вратата,успя да и смъкне боята...иии просто нищо не направи...останахме си само с наградата(недадена)...
Ооох...никакво търпение нямам до 23 февруари :yahoo: да излезем и ако трябва ще стоим ЦЯЛ ЧАС навън,ДОКАТО НЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА!!!
Ветеринаря ми каза,че мога да я вадя на по-чисти места(от това пред блока ми със котките),място обитавано само от поддържани кучета...и аз имам идея къде да я заведа,а и той ми каза 1 седмица след 2рата ваксина...сега на 1ви е 2рата и значи на 8ми мога да я изведа...ще има ли някакъв проблем :kisel:
Публикувано: 29 January 2008 - 10:35 PM
Цитат
Ами тя сама ли се качва? Малка ми се струва, освен ако леглото не ти е много ниско.
Както и да е - ще й забраниш така, както ще й забраняваш други неща след време. Казваш "не" и я сваляш, ако се е качила и спираш всеки опит да се качи - пак с "не", ако се налага в началото я сваляй.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 January 2008 - 07:48 AM
А за килограмите - Диянче не съм сигурна, нали казах, че не съм го теглила, но като го вдигна ми се струва, че е повече от15. Ще проверя.
Joleto, да не останеш разочарована ако не направи нищо на първите разходки. Поне Рудо беше така, направо ми се плачеше като се върнем след едночасова разходка, с пускането да бяга до припадък, с хвърлянето на пръчки и шишарки и накрая...локвата и тортата - на терасата!
Публикувано: 30 January 2008 - 09:28 AM
Публикувано: 30 January 2008 - 09:49 AM
Цитат
Не мирише гадно така?! :o
Публикувано: 30 January 2008 - 10:19 AM
Рудо ,за килограмите да ти кажа-най-вероятно не се лъжеш.Голди е 16 килограма.А Рудо като мъж може и повече да стане.Нашите зверчета просто са великани в сравнение с повечето кокери. ;D ;D.Кой знае каква смес имат в кръвта си.Веднъж се срещнахме с един спрингер спанъол и да ти кажа много си приличаха с Голди по-височина,крака,тяло.Абе незнам ама аз така свикнах с нея,че всички други кокери ми се струват ненормално малки минъончета. :P :P.Има и един друг такъв големичък кокер в квартала-25 кила-донесен е от Русия.Единствено до него моето момиче изглежда като дребна женска.Собственика ми обяснява нещо за руски селекции и че екзеплярите от тях били доста по-едри.Все едно..за мен тя е единствена. Даже се радвам,че е някък уникална и по различна от другите. :wub: :kuchence:
Публикувано: 30 January 2008 - 12:36 PM
Публикувано: 30 January 2008 - 02:39 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +