Кокер спаньол
Публикувано: 01 February 2008 - 10:27 PM
Оле горката Пами...добре че си го видял на време!!Лелеее...много рано бее...началото на февруари месец...просто не си представям лятото какво ще е :huh:
Ще се поизтраем вкъщи до 8.02 иии вече ще излизаме...а днеска любопитката много се кефеше навън...понеже си подаваше главата да оглежда,много беше заинтересована :wub:
Ще проверя в аптеката за такива чаршавчета...доста големи ми се виждат :o метър на метър...то това доста бе...определено няма да и е трудно да го нацели ;D
А иначе Рудо котките се понасяха с кучето и то доста добре...но от кога тази ревност започна :o просто идея си нямам...мъжкия ми котарак започна да ме отблъсква,не мириша на него...женската ме бие ;D абе луда работа...ще се пооправят нещата един ден...и дано не е само 1 а да са си до край...като си имам на предвид,че женската ми котка е на 7 години немога да си представя как ще живея без нея :'(
От малка ме бие и ме хапе и въобще неможех да я бутна...едвам я сресвах...трябваше да я реша със кожени ръкавици,че имам доста белези от опитите БЕЗ ръкавички ;D
Много ще ми е мъчно,но такъв е живота...
Поздравче от нас със Бианка със Morandi-Angels (тази песен наистина ме накара да се замисля за някой неща...)
Целувки на всички :wub:
Публикувано: 02 February 2008 - 11:07 AM
Публикувано: 02 February 2008 - 03:13 PM
страхотна е :wub: :wub: :wub: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 02 February 2008 - 08:23 PM
Публикувано: 02 February 2008 - 08:45 PM
Ние с Бебка не сме правили белички днес :wub: много беше послушна,нито веднъж не направи беля на леглото,само 2 пъти се изтърва на ламината,но това беше...ходи да си ака в легенчето,пишаме в тоалетната :yahoo: много и се радвам,че започва да пораства и да става по-послушна...
Благодаря ви san4eto1 Рудо за милите думи ;)
Сега на 22ри ни е ваксината,ние мислехме на 23ти да излизаме,но май ще го отложим за 7ми :- за да вървим по план...щеизпуснем разходката с мопсчето,нооо ще си уговорим друга :yahoo:
Хайде поздравчета на всички и много целувки,да намачкате кучовците от мееен :yahoo: :yahoo: :yahoo: :wub: :wub: :yahoo:
Публикувано: 02 February 2008 - 08:50 PM
Сара и Макс имат почти еднакви окраски,Сарката има беличко покрай очичките и нослето,докато Макс е по-мъжествен и кафеникав :wub:
Хайде няма повече спам :wub:
Публикувано: 03 February 2008 - 09:03 AM
Публикувано: 03 February 2008 - 09:43 AM
Но Рудо направо ме изуми - колко е пораснал, като че ли му е потъмняла леко козинката и жабото му е още по-снежнобяло! Сладуллллл!!! :wub: Кака му Айра му изпраща поздрави и близки по нослето! :wub:

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 03 February 2008 - 07:22 PM
Цитат
Много сте сладки, страхотна е снимката, на фона на лебедите.
Здравейте на всички познати, непознати,
Съжалявам за мълчанието, но просто бях изгубила музата да пиша тук. Просто има такъв момент, в който не че ме мързи да пиша, а просто няма какво ново да споделя. Иначе сега след двучасова разходка, и на топящия се сняг, се прибрахме много кални и мръсни. Драги кокерчета, направо им съчувствам на стопаните ви като трябва да мият вашата дълга козина, аз едва на Чара късата успявам .. писнало ми е чак ... хайде и да слушате стопаните си, и много целувки от нас. До скоро ...
Публикувано: 03 February 2008 - 10:10 PM
Къде тези лебеди бе :o лелее...как не съм таааам :yahoo:
Публикувано: 03 February 2008 - 10:53 PM

Публикувано: 03 February 2008 - 11:10 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 03 February 2008 - 11:12 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +