Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5751 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 April 2008 - 02:46 PM

liubka Yoooo, Би дог! :) мн е як този филм,гледах го три пъти!:) много са сладки кутретата, най-ми е смешно за хъскитата, които са с френски акцент и се казват Франсоа и Филип:) мн е яко филмчето,гледайте го :)а ина4е аз лично се самнявам такава верижка да е мн добра идея. на кучето му стоеше мн свободно около врата и ако мине някъде покрай храст или нещо подобно, може да се закачи и да стане беля. пък и метална верижка при игра на кокер с други кучета,може да попречи и да има ранени. поне аз не бих сложила на Макс. но ако ти искаш, предполагам, че в рекламните студиа. защото поне в благоевград те правят чудеса. там надписвахме купичката на Макс и гравирахме медальона му. но ако искаш да има името,защо не си купиш медальонче,има мн готини,на Макс е във формата на кокалче и на него е написано името му и отзад тел.номер ако се изгуби. и се закача на нашийника,мисля че е по-безопасно.аз много се наплаших с такива вразвания на разни неща по врата от миналото ми куче. бях му вързала мартеничка около врата. и през ноща то се беше чесало и си закачило лапичката и едва не я счупи, добре,че го чух да скимти и се събудих. :'(та нямаше последствия. но ти си решаваш :) но в рекламните студиа има неизчерпаем източник на глезотии за песчетата :) дано съм била полезна :)
User's Signature

Качена снимка

#5752 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 03:26 PM

Такава луда разходка си направихме днес че Кара напрано едвам дишаше и с изплезено езиче върви.На полянката в морската се посъбраха доста кученца ама нашата мъничка и неможе да им схване ритъма-много са бързи.Иначе един дакел като я подгони да си играят ама Кари като неможа да му избяга и почна да плачка,горкото  :meche: .За жалост не видяхме кокерчета от форума,но видяхме едно черно американче което въобще не ни обръщаше внимани а наща само му се навираше.Как минаха вашите разходки в това хувабо време вън.
Ira къде изчезна,не е писала отдавна  :(
User's Signature

Качена снимка

#5753 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 April 2008 - 06:00 PM

Аз не искам да и слагам буквичката свободно на врата,а например да и я закача на каишката.А иначе ние излизаме с каишка само на разходка,вкъщи я свалям,за да и бъде удобно.
Ние също сега се прибираме от разходка и сме мноого изморени... :kuchence:.Помня Рея като беше малка колко бързо се уморяваше, сега трябва да тичка поне 2 часа,за да кротне  ;D.Толкова е щастлива като е навън.А пък ако имаи други кученца с които да си играееее... :yahoo:Още повече,че сега времето е супер!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5754 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 06:33 PM

Мама иска да махнем Бебка :'( :'( :'(
Причината беше,че нямало да има НИКОЙ,който да се грижи за нея 6 дена,като отидем в Плевен...каза,че брат ми НЕМОЖЕЛ да идва да я храни...че щяла да умре от глад...не искал куче в къщата си...нямало на кого да го остави и ми каза да намеря човек,който да си я отгледа,защото щала да я изхвърли на улицата :'(
Искам да попитам,дали ще има някой,който би искал още едно кученце...защото неискам да отива на улицата :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

#5755 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 07:10 PM

:o :o :o :huh: :huh: :huh:Какво да говорим,просто когато човек не е дорасъл да взема сам решения ,да се издържа финансово и да е отговорен ще стават такива щуротии,нямам думи...  :huh: :huh: :huh:Това да не е плюшена играчка-вчера я исках,ама днес мама не дава?!А котките ,кой ще ви ги храни или те сами ще се отглеждат?
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#5756 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 April 2008 - 07:56 PM

Шегуваш ли се??? :huh:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#5757 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 08:03 PM

Лелеле, направо побеснях......к'во ви ства бе хораааааааааааааа, вие нормални ли стеееееееееееееее ?????
То не бяха хора, които имаха зайче и го подаряваха, защото щяха да имат куче (зайчето било много мило и сладко, ама като я нападнаха съфорумци оправданието беше че хапело бебето), после даваха и него защото не била подходящата породата или заради алергия и какви ли не измислици, та после и второ куче си взеха.... ( да не цитирам имена, те се досещат.....).
После joleto, която много обича животните и иска да си устрои мини зоопарк вкъщи, с котки, кокерче, че даже може и някой ден и пекинез да и подарят ако не се лъжа, а сега не и разрешавали родителите  и искали да го изхвърлят...
Ще ме извинявате ама историите ви звучат чак налудничави и се замислям дали нямате някви психични проблеми случайно ...... :huh: :rolleyes: :huh: :rolleyes:

#5758 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 09:03 PM

Е не, joleto, кажи, че това е закъсняла първоаприлска ... Не мога да го коментирам...
User's Signature

Качена снимка

#5759 Потребителят е офлайн   Konan03 Икона

• OWNER-IW KENNEL "PHILIPOPOLIS"
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:dog"s

Публикувано: 05 April 2008 - 09:45 PM

В моя развъдник за вълкодави /единият ми лЮбим/,когато отварям  началната обща  страница ,чета ,че собствиничката на развъдника за вълкодави се занимавала и с Английски  кокер спаниоли-може да хвърлите 1 поглед и там. www.irishwolfhound.ru
User's Signature

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND

#5760 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2008 - 09:45 PM

Е аз честно съжалявам с всеки изминал ден че изобщо пиша ТУК!!!Съжалявам, има стойностни хора в този форум, но заради такива като тебе joleto, ще се откажа да пиша в нашата тема, в най-скоро време!Явно хора като теб нямат задръжки, граници... чувство че трябва да се спре!
Как имаш очи да пишеш даже това?Не те ли е срам?Поне сега ще признаеш ли че ако ни бе послушала нямаше да се стига до това сега?Или след като се върнете от Плевен ще си вземеш НЕЩО НОВО??? :angry:Щом майка ти е способна на това, значи няма никакви чувства към каквито и да било живи същества... и в такава обстановка с това обкръжение, как може да претендираш че животните се гледат добре, и най-важното - С ЛЮБОВ???
Не искам повече да коментирам, защото ти не заслужаваш капка внимание!!!И това че пиша не е заради теб, а просто не можах да си сдържа гнева!
Горкото животинче.Нищо не заслужава да попадне в твоите ръце :'(
И сегааа - ще гледаме поредния сеир на персоната наречена joleto.Нека видим как ще се развие съдбата на малкото създание.Дано намери своя ДОМ!А АКО ЛИ НЕ, ДАНО НЕЩО В ТЕБ ПОНЕ ТРЕПНЕ, ДОКАТО ОБРЪЩАШ ГРЪБ НА БЕБА,ХВЪРЛЯЙКИ Я НА УЛИЦАТА. :'(

#5761 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 April 2008 - 09:58 PM

irina_dimitrova , моля да не ме намесваш в крайните си констатации,тъй като случилото се с мен не са измислици или прищявки,а стечение на обстоятелствата (за някой странни,но за мен -факт).Нека не забравяме и семейно положение и фактори с които се съобразявам! Достатъчно се изписа по този въпрос .
Взимам отношение ,защото въпросната потребителка или потребител joleto настоятелно се молеше за Рафи,но слава богу Мери я прецени правилно и не позволи подобно безумие.
Трудно е наистина да гледаш животно когато си на тази възраст,но не вярвам,че родителят е поставил чак пък такъв краен ултиматум.( съдя по себе си ,при нас решението беше много трудно взето и след много разговори и даване на време....)
Как изведнъж стана така ,че и пречи кучето?Защо не седнете да поговорите,може би има причина ?
...че и на улицата...
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#5762 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 April 2008 - 11:47 PM

Лелеле,чета и не вярвам на очите си!!! как ще изхвърлите бедната животинка на улицата!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ама как ще ви даде душата само!! как може днес да спите заедно в едно легло и да се гушкате, а на следващия ден просто да слезеш пред блока и да я оставиш до кофата за буклук!! как ще спиш после!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(няма ли да те мъчи,къде е тя, дали е жива, дали някой не я е пребил! казваш, че се страхува от хората понякога! ами ако някой прегази или друго куче я убие!! :'( :'( :'( :'( :'(как ще ви даде сърце да я оставите на улицата!!! тя ви вярва, обича ви, вие сте нейното семейство, всичко което тя има,а е още бебе!!!!!! поне й намере нови стопани, не я изхвърляйте на улицата! ТЯ ЩЕ ЗАГИНЕ НЕЗАБАВНО ТАМ!!!!!!!ПРИ ТОВА ПО УЖАСЕН И БРУТАЛЕН НАЧИН!!! потърсете й стопани!!!!!!!!!!!не бъдете безразлични и коравосърдечни!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
User's Signature

Качена снимка

#5763 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 06 April 2008 - 12:58 AM

цитат :

Не разбирам,защо отново ти,Meridit,ПАК се заяждаш с MEH??...и защо свързваш всеки 3ти човек със моето име...
joleto това,joleto онова...айде да престанем със нападките хм?
Човек от Русе-това е joleto,тя си прави фалшиви регистрации,тя се преструва на друг човек...тя незнам си кво...
Приятна атмосфера друг път jujulinka  поне аз няма да си зарежа кучето,както някой са го направили вече
Благодаря за указаното внимание и "разбирането
"

User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#5764 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 April 2008 - 08:14 AM

5 дена не бях в София и нямах достъп до компютър и днес станах и веднага сънена седнах да чета какво става с вашите пухчовци  :blink: [glow=red,2,300]Gesi[/glow] вече реших - англичанче ще е  ;D момиченце ! и мисля да го взема на към 2,5 - 3 месеца ! мн мн мн ще ти бъда благодарна ако можеш да ми дадеш някакви връзки или нещо от сорта  :P
joleto няма да те нападам  обаче замисли се че смяната на стопанин действа зле на психиката на едно куче , пък камо ли да го изхвърлите на улицата , а това всичкото заради една екскурзия .................. :'( :'( :'( :'( :huh: :huh: :huh: :huh: :rolleyes: :rolleyes: :o :o
User's Signature

Little things make us happy!!! :)
Качена снимка

#5765 Потребителят е офлайн   Snowy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2008 - 09:42 AM

Ех,  jole, как на такива безотговорни хлапета като тебе се падат майки а ла Хичкок  :- . И не те ли е срам да ни разиграваш този театър, че и съчувствие да очакваш?! Да оставим настрана, че поне половината форумци  не са спали снощи, безсилни в гнева си да променят нещо... Много се чудих дали да пиша , но ми се струва, че трябва - току-виж си се стреснала и след като намериш (надявам се) нов дом за Бебка, няма да вземеш ново същество, може би с повече козинка или кой знае, за мен си прозрачна в някои отношения и пълна мъгла в други...
Не съм го писала само аз, но явно има нужда пак да се повтори: кучето или каквото и да е животинче НЕ Е играчка, която да захвърлите в шкафа като ви омръзне!!! Освен огромната радост и любов, която дарява, то е и ОГРОМНА ОТГОВОРНОСТ, не само физическа, но и материална. Колкото и да ви се иска любимец, ако РОДИТЕЛИТЕ не са съгласни, ако не сте преценили ЗАЕДНО достатъчен брой ситуации и начин на действие в тях, рано или късно нещата не свършват добре - обстоятелства безброй, няма да се връщам към това. И тук ще отворя една скоба - колкото и лоши да ви се струват родителите ви, те са тези, които ви познават най-добре и е МНОГО вероятно да не са съгласни да имате любимец в този момент, точно защото са преценили, че още не сте дорасли да носите такава отговорност, която със сълзи и обещания твърдите, че можете да носите. Със спестявания от джобни може да се гледа скакалец или хлебарка (някои и това не заслужват да им се повери), но не и кученце (е, ако джобните се равняват на средна работна заплата, което е хммм, доста рядък случай, може и да стане, да не абсолютизирам нещата все пак).
Ох, плаче ми се за Бебка, ще се моля да намери хората, които я заслужават  :'(.
Добре, че има и "деца" като martito, които ми връщат вярата, че има и изключения сред тинейджърите - достатъчно съвестни и отговорни, за да се справят с всичко, което изредих по-горе. marti, една силна прегръдка от мен и поздравления за родителите ти!!!
Поздрави и на всички останали кокеростопани - настоящи и бъдещи!!! 
User's Signature

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!

#5766 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 April 2008 - 09:59 AM

Snowy мн благодаря за прегръдката и поздравленията  :P , прегръдка и на теб  :blink: аз съм почти на 15 но разбирам каква голяма отговорност е  кучето ! това не е нещо на което можеш да се радваш и после да го захвърлиш кота неудобен предмет , преди да си е  взела куче е трябвало да помисли кой ще го гледа когато се случе да отсъстват  :angry: аз вече имам 2ма доброволци при такива обстоятелства , които знам ще се случват рядко!  най- добрите ми приятели и единият живее в нашия блок за да не сменя кученцето ми обстановката и да се плаши  :P направо нямам търпение е не мога да кажа колко се ядосвам ,че учебната година е чак до 30те юли  :angry: :angry: :angry:
User's Signature

Little things make us happy!!! :)
Качена снимка

#5767 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2008 - 10:27 AM

martito, писах ти на лични, но не разбрах дали го получи  :(
А относно отговоррността да Ви кажа, аз не знам какво толкова има да се коментира, ако хората са си НАРЕД!Само безотговорни хора(с отклонения) могат да стигнат до такъв проблем.Аз за моя Амба никога не съм се и замисляла, а си знам: където не може да отиде тои- и аз не ходя.Та и на гаджето отказвам даже да ходим по разни места, ама и тои така го обича вече че и тои ми се кара даже ако нещо не взема Амба с нас  ;D Така сме си все трима  :yahoo: И за море съм казала вече, каквото и да става моето момче ще е с мен!А за хижа/балкан ми то си е рай за тях, за какво ми е да ходя без него?Разбираемо е на моите години(23 :P) да ми се ходи на парти например, и за един ден да го оставя в нас с нашите, не е фатално.Когато исках и купувах куче, съм го правила с идеята че от тук нататък ще имам моя най-добър приятел и никога няма да съм сама.Никъде повече без него!И това е голямото щастие да имаш куче.А не да се чудя за тая и оная почивка къде ще го оставям.За мен без него няма да е почивка, няма да ми е спокойно и най-вече НЯМА ДА СЪМ ЩАСТЛИВА!
Целувки на всички който споделят "моята рецепта" за щастие  :wub: :wub: :wub:

#5768 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2008 - 10:53 AM

Gesi,напълно съм съгласна с теб!Откакто Рея е с мен,почти не ходя на кафе,а за купони да не говорим.Когато някоя приятелка иска да се видим я каня вкъщи или отивам с Рея в тях.А и наистина е глпаво да отидеш някъде без кученцето.Аз един час не искам да я оставям сама,а за няколко дни да не говорим... :o.Няма по-голямо щастие от това да отидеш някъде с кученцето и да гледаш как се забавлява-на море или на планина-близо до теб.Аз съм щастлива,че имам моето кученце-виждам радостта в очите му,когато съм до него.
Може би тук не е мястото,но предполагам,че някой може да ми даде съвет.Разбрах,че един човек в моя град град си гледа маймунка.Един познат се е снимал с нея.Та въпросната маймунка има клетка,която е по-малка от половин стая  :huh:.Толкова ме е яд на тия изроди.Някои би ли ми казал към кой мога да се обърна,да съобщя за тази маймунка,за да и помогнат да живее щастливо,а не в няъква тясна клетка. :'( :'( :'(
User's Signature

#5769 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2008 - 12:01 PM

Ама хора за какво изобщо си говорим, всички вие сте толкова прави! за тези неща две мнения няма! аз за да взема Макси съм чакала удобен момент повече от две години. преди да дойде сме го обсъждали хиляда пъти, при какви ситуации какъв изход имаме. когато човек иска винаго намира начин. дори ходихме в Америка с приятеля ми, но предварително имахме решение. за тази цел кутрето живееше у нас с мен и майка ми, за да свиква. щом аз излизам навън,то с мен. за да свиква с всички.ходим на кафе, то на краката ми. като искаме да ходим на почивка или се налага някакво пътуване, ако той не може да дойде, ходим на смени, за да не стои самичък, че сърцето ми се къса, като трябва да изляза и му видя очите.като няма как да ходим на смени - стоим си в къщи. абе точно все едно бебе имаме. хората са го казали - когато човек иска, намира начина, като не иска намира причините! в продължение на половин година починаха и двамата ми родители, аз съм на 23, има много сложни ситуации, далеч по-сложни от едно пътуване за няколко дни. но дори през акъл не ми е минавало, нито пък на приятеля ми да изоставим Максито. предишното ми куче, когато бях дете - за нас може да е нямало какво да ядем, но кучето никога не е било гладно или оставено болно.абе разпростях се много, и казах някои неща, дето не са много за такъв форум, съжалявам  :'( ...... но просто ми е толкова мъка за Бебз :'( :huh:а тя дори не подозира какво се насъбира над главата й!!!!!!!!!!!!!!!бедното бебче!
User's Signature

Качена снимка

#5770 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 April 2008 - 02:21 PM

Евала, joleto!!! Не искам да натъртвам пак за непълнолетните, защото сред тях има страшно отговорни хлапета, които ги запознах тук, в форума, но в този случай просто няма какво да кажа  :(.  Ами твоето отношение пролича, то не зависи от годините, или имаш тази отговорност, или я нямаш. Математиката е проста!  Когато ти писах да се откажеш от идеята за второ куче, ти направи калабалък в форума, опищя всичко, обвини всички, а сега на къде??? Каква съдба очаква Бебка от сега нататък??? Хората в този форум правят непосилни неща, намирайки нов дом за какви ли не кучета с много тежка съдба...Ти какво направи по въпроса в случая? Хората пътуват къде ли не, но се справят със ситуация, намират начини. Имат и познати, които се наемат да гледат кучето в тяхно отсътствие, има и хотели, в крайна сметка! И да не кажеш, че те нападаме всичките безпричинно, трябва да се замислиш сериозно какво ще правиш от тук нататък! На никой тук не ни е безразлична съдбата на малката, така че, бъди добра да ни кажеш, какво се случва и как се развиват нещата.  :(
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема