Кокер спаньол
Публикувано: 06 April 2008 - 02:54 PM

Публикувано: 06 April 2008 - 04:47 PM
joleto дълго търси кученце, от това, което пишеше, разбрах, че само парите са й проблем да си купи породисто кученце, иначе имала желание, майка й се съгласила и т.н. Дълго време, голям мерак...Сега го има...И изведнъж се отказва от него, защото няма а я има за кяколко дни?! :o Това е абсурд! Звучи ми като лъжа, все едно не й харесва кучето и просто търси начин да го смени ли, не знам и аз...Ама въпросът е, че няма никаква логика! Какъв човек трябва да си, за да кажеш, че ше си оставиш бебето куче на улицата, защото трябва да ходиш на гости?! И друго ми направи впечатление...Тя не попита дали има някой от форума, който да и помогне, давайки временен дом на кучето, а пита направо :"Има ли някой, който иска кучето", демек това показва, че тя просто иска да постоянно да се раздели с него, а не заради пътуването й!
Призовавам joleto да каже истината-иска или не кучето и ако отговорът е отрицателен, да се търсят стопани за него, които наистина да го обичат. Няма нужа от лъжи.
Публикувано: 06 April 2008 - 05:00 PM
Писна ми да споря във този форум със хора,които още от началото неможеха да ме понасят...първо защото имах колебания относно породата,второ защото нямам мнение като тяхното и какви ли още не...
Няма да споменавам имена,те си знаят кои са...
Щом казвате,че съм БЕЗОТГОВОРНА и не съм за този форум-добре...не съм казвала,че ще захвърля кучето си на улицата,точно поради тази причина и търся дом...дом,във който няма да се вдигат скандали за това,че бих стояла гладна вкъщи за 6 дена,отколкото да си захвърля кучето,НО ЧАКАЙТЕ...аз нали съм безотговорна!
Щом сте казали,така да бъде...писна ми да се боря със хората,които не са на моето мнение,които не ме харесват и биха използвали ВСИЧКИ средства,за да докажат,че са прави,а аз греша...
Мислех,че доверието и разбирателството са основното във този форум...е...явно съм грешала :-
Благодаря за т.н "внимание"...
Публикувано: 06 April 2008 - 05:25 PM
Почвай да и търсиш стопани и дано да има повечко късмет!
Публикувано: 06 April 2008 - 05:41 PM
Цитат
joleto това,joleto онова...айде да престанем със нападките хм?
Човек от Русе-това е joleto,тя си прави фалшиви регистрации,тя се преструва на друг човек...тя незнам си кво...
Приятна атмосфера друг път jujulinka ;) поне аз няма да си зарежа кучето,както някой са го направили вече :)
Благодаря за указаното внимание и "разбирането" :)
Публикувано: 06 April 2008 - 05:57 PM
Публикувано: 06 April 2008 - 05:58 PM
joleto, нали причината да махнеш кучето беше, че отивате в друг град? Сега си призна, че всъщност проблемът е майка ти, която не харесва това, че кученцето ака и пикае, където свари? Можеше направо да го кажеш, а не да измисляш други причини.
Искам да добавя още нещо. Когато човек силно иска нещо, постига го! Ако наистина искаш кучето, има начин да се справиш с положението! Ти хвърли толкова желание и усилие, за да се сдобиеш с него,а сега само заради това, че ака, ще го оставите?! Говори мнгоо сериозно с майка си или намери някакво решение, в интернет има достатъчно информация как да се справите с проблема. Пак казвам, ако има желание-всичко става. Моето пуделче е на 4 месеца, дълго го исках и вече го имам! Целите ми ръце са нахапани, целият апартамент редовно е напикаван и наакван, аз съм станала като домакиня вечно с парцалите в ръка, но не се отказвам от него. Поемам отговорност. А и го пускам на терасата да ака, някой път там го прави. Има начини...
Публикувано: 06 April 2008 - 06:13 PM
Публикувано: 06 April 2008 - 06:36 PM
Преди да си вземеш куче трябва да си помислиш за отговорностите които идват с него. Трябва да се замислиш за това дали всички в дома ти са съгласни с това да съжителстват с куче. А замислила ли си се защо майка ти е казала: "опика и осра живота!" Може би защото ти не и помагаш с чистенето и отглеждането на кучето. Сигурно по цял ден си навън или на компютъра без да обръщаш ни най-малко внимание на Беба. Сигурно не си я извеждала повече от 2-3 пъти откакто си я взела? Замисли се защо :sos:
Много се надявам Бебу да си намери дом в който наистина да я обичат и да се грижат за нея :kuchence:

Публикувано: 06 April 2008 - 07:04 PM
Цитат
Цитат
Памперсите също вършат работа
кучето не е старо за да е с памперси, а и хората нямат пари за тях. Проблема е, че кучето не е възпитано да ходи навън и не се полагат достатъчни грижи за него :huh:

Публикувано: 06 April 2008 - 07:08 PM
Публикувано: 06 April 2008 - 07:34 PM
Не се прави на жертва и онеправдана, не става!Защо си взе куче като знаеш че майка ти няма да го приеме(или не познаваш реакцийте на майка си?!?)Този проблем не е от вчера... защо не сподели по-рано за да има време да се намери дом за беба?Защо не си помислила поне някакъв резервен вариант за това(ако майка ти не я иска)?Аз като взимах Амба бях готова да се изнеса от нас ако се наложи!!!(бях го обмислила)А ти???Защо не писа по-рано че има такъв проблем? Да питаш какво да се прави?Да търсиш варианти?А само цунки и гунки се пишат в форума... и накрая - майка хвърля беба на улицата?Толкова въпроси мога да ти задам, и не само аз.Те хората си питат тук, ама ти избирателно пишеш.Само се самосъжаляваш и обвиняваш хората, а един отговор не даваш.Защити се поне малко, ако толкова имаш претенций за каквото и да е...
Дано някой да я спаси от вашия дом.Милата :'(
Публикувано: 06 April 2008 - 08:09 PM
Много се обърках,вижте ще дам себе си за пример ,защото аз пък в стремежа си да бъда добър родител направих грешката да взема първо заек ,а после и неподходяща за нашият дом и възможности порода.Но ако имаше и малко от ентусиазма за грижи и помощ,в които се мъчи да ни убеди joleto от страна на дъщеря ми изобщо не бих и помослила да връщам нито заек,нито куче .(заека наистина много хапеше - някой се изказа по-горе)
При всичко това апелирам да не търсите оправдание или обяснение на госпожицата,защото тя не,че не може ( 16 години хич не са малко) ами не иска да даде,ами да се намери дом за бебето.Нека сама да си прави изводи ,да си вземе поуки ....пък ако не го направи лошо за нея.
И все още смятам ,че не майка и е причината.....

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +