Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1481 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 January 2007 - 06:01 PM

Да разкажа и аз малко приключения отпреди няколко дни... Излизаме един ден с Айра, и зад ъгъла на блока ни- ротвайлерка( аз я познавам, защото веднъж нападна Айричка) и явно и моята я е запомнила, защото се разлая като ... кокер! bl) Аз я гушнах, за да я накарам да млъкне, но беше късно- ротвайлерката ни видя... и като се спусна към нас, и като започна да ръмжи и да ми налита да хапе!!! a) Стопанката й я вика, но тя не я чува, аз без да искам изпускам Айра s) , и Тара започва да се бута в мен, за да ухапе Айра! Беше УЖАСНО! s) Накрая си я хванаха и си тръгнаха... NNN И след няколко дни ме среща стопанката й и ми заявява, че "МОЙРА ухапала Тара"! a)
Не знам кой нападна!!!
User's Signature

Качена снимка

#1482 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2007 - 06:13 PM

s) И моят Чарли много го нападаха. Не знам защо - беше такъв безподобен добродушчо, а все се случваше от някъде някое куче да се спусне изведнъж да го яде. Защо ставаше така не знам и до ден днешен, ама покрай него загубих всякакъв страх от кучета, като му се нахвърли някой пес аз тройно по-яростно се хвърлях връз песа NNN NNN NNN

#1483 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2007 - 10:35 PM

мойта два дни поред се сби.... днес едно малко сладко кученце я ухапа и тя пак налетя bl)

#1484 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2007 - 08:20 AM

Ау-у! Кокер стръвник! l) b)
Айра никога не се спуска да напада първа и все е пострадалата... А, сега се сетих- Тара беше успяла да захапе Айра за гърба, и моята имаше раничка s) NNN . А после "Мойра" нападала!!! NNN Ако Айра е кокерка, която се спуска да хапе кучета, 5 пъти по- големи от нея, аз съм трамвай! a)
User's Signature

Качена снимка

#1485 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2007 - 01:26 PM

Здравейте .Най-накрая стигнах до писането.Ми то от много разходки...Все си казвам -хайде и днес една дълга разходка докато още е хубаво времето!Но така като гледам тази година зима няма да има,а ние не сме се спрели вкъщи l) Всеки ден си търсим компания защото обичаме да си поспиваме и излизаме по-късничко към 10.00 и дотогава май повечето кученца отдавна са ги разходили и собстевениците вече са отишли на работа.Голди до толкова е възприела моя режим ,че ако случайно се събудя по-рано и реша да тръгваме,тя се излежава до последния момент докато се приготвя,прозява се и ме гледа въпросително bl) Утре пак ще чакаме всички приятелчета на кучешката полянка под Пантеона -към 11.00.Много ми е интересно да видя Лейди със строг нашийник - oleeee До утре!
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1486 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2007 - 01:48 PM

Ira на линия сме, cherry_spa - ти? хаха Лейдата е със строг нашийника само докато се предвижим от едно място на друго да не скача по хората и да не се дърпа, като си играе го махам l)

#1487 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2007 - 11:52 PM

Здравейте много би ми се искало и ние да дойдем, че в последно време Чери няма другарчета, с които да играе d) и и е много скучно, постоянно търчи напред назад, мята ушета навън и вкъщи и се опитва да привлече внимание, но няма никой, котката я съска c) и и се кара, свекър ми и свекърва ми и се сърдят bash , че събира пътеките и отвсякъде е неразбрана (love) , аз обаче съм нощна тая вечер и ако успея да се наспя ще дойда - само да е хубаво времето worthy , че с тоя дъжд и вятър навън ужас.

#1488 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 09:36 AM

Честита ви 100-тна страница l) bravoS

#1489 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2007 - 03:12 PM

Blinki:

Кученцата ни много си приличат! l) Не само на външен вид ами и по характер... Беки не я бива в ходенето редом и донасянето на пръчки(няма начин съзнателно да донесе играчка) но пък е много умна и изпълнява всякакви различни от тези команди - сезни, легни, претъркаля се , дава лапи, скача, върти се ,идва по команда и разбива "вън""хайде на разходка" "махай се" ... Миличка е и ближе неплекъснато - носа и е като близ-бутон - ако я пипне някой по носа вади езика l) Сигурно са сестри или роднини l) Беки я взехме от зоомагази и нямам идея откъде е... Откъде взехте вашата Айричка?
User's Signature

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.

#1490 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2007 - 04:10 PM

Айра я взехме от едни хора в София, но е родена в Русе.
Наистина много си приличат- като четох поста ти, имах чувството, че чета описание на Айра. l) Тя изпълнява повече от 10 различни команди. w) Но ходенето редом ... Всъщност, преди бяхме започнали да се учим, но аз нещо се отказах bl) и тя забрави всичко s) . Сега ще заповаме пак, просто е наложително! victoryVVV
User's Signature

Качена снимка

#1491 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 21 January 2007 - 05:14 PM

Едно бебе от нашия парк b)

Прикачени файлове

#1492 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 21 January 2007 - 06:22 PM

Охх че е сладурскоооооо, да им е живо и здраво на хората дето го водят във вашия парк w)
Като каза бебе и парк се сетих за една случка от есента. Разхождаме се със Сара из парка, а на една полянка майка и син пуснали едно бебе кокерче да тичка. Срещу нас идва един дратхаар със стопанина си. Аз си минавам със Сара покрай тях, подушват се и се разминаваме. Обаче бебето кокер забелязва дратхаара и се втурва след него. Настига го и започва да му се катери по главата, краката, абе голям цирк настана. И майката и сина търчат да го спасяват /дратхаара де/ но около 20 мин не можаха да догонят кокерчето. Много били нахални тез бебета l)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1493 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 09:55 AM

Мале Самотната като че ли разказваше за Чери, по някога толкова ме е срам, като иска да си играе с някое възрастно куче точно му се качва на главата, а то едва се влаче, аз викам не така, но кой да ме чуе.......сраммммммм s)

#1494 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 10:18 AM

Много сладко бебе! w) Аз наскоро разбрах, че в нашия блок има кокерче w) ... Вчера като разхождахме Айра с една моя приятелка ги срещнахме, повървяхме малко заедно, после попитахме жената, която го разхождаше, дали може да го вземем с нас на разходка r) , и тя ни го даде!!! victoryVVV Това беше най- страхотната разходка, която сме правили! Аз водя Айра, моята приятелка- Рики w) Е, да, само за 20 минути, но все пак...! По- нататъка, като минем 1-ва смяна на училище, ще се разхождаме по- дълго. Като успея да ги снимам, ще пусна снимки.
ПП. Рики е единственото кокерче, което се разхожда по нашите места. В града има още 2-3 кокера, но не ги разхождат, сигурно живеят в къща... s)
User's Signature

Качена снимка

#1495 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 10:23 AM

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ и аз искам малка спретната къщурка за Чери ама разходките няма да и се разминават, то двора си е двор ама от парка с другите кокерчета по-хубаво няма

#1496 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 01:03 PM

И при нас в блока си имаме кокерка b) много игрива и обичлива w) Ще се постарая да я щракна и да пусна снимки r)
User's Signature

Качена снимка

Колкото повече опознавам хората , толкова повече обиквам своето куче ! <3

#1497 Потребителят е офлайн   ivana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 07:01 PM

Здравейте!И в Кнежа има още 2-3 кокера.Мъжки и женски.Незнам защо но мен ме е старх да го пусна да тича на някоя поляна.Например да не избяга.Само в двора е на свобода , а иначе на повод по улицата.Когато го извейдаме на терасата да си свърши нуждите гледа през парапета все едно е на кабриолет.

#1498 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 07:17 PM

ние Чери я научихме с наградки да идва при нас и сега даже като се заиграе и ни търси или идва за мъничко и пак търчи да гони "михаля", за мен няма по-важно от нейното щастие, а като я гледам как доволно търчи по полянките не мога да не я пускам ама ми е послушка миличката ми, само от време на време като налапа някоя "вкусотия" иди я спри и накарай да я изплюе-трудно, е все пак с наградки почваме и на това да се учим

#1499 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2007 - 04:21 PM

b) Pyrwo strahotno se izwinqwamza latinicata. Ne6to kompa mi se prawi na interesen.
Wtoro - ot sedmica okolo moq blok ima nowo bebe koker4e w) . Sywsem bebence w) . Mnogo hareswa Kora i e mnogo podskokliwo l) . Hodi s 4erweno ele4e. Stra6no mili4ko ku4ence. Ne znam dali stopankata mu wliza wyw foruma - trqbwa da q popitam sledwa6tiq put.
A moq blok e blizo do hotel Princes.

#1500 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 12:59 AM

Да ви разкажа как моята Голди ми помага като тичам по задачи през деня:
След обичайната разходка в морската днес Голди се настани на мястото си в колата,т.е. на предната седалка и отпусна глава на ръката ми.Станала съм експерт в плавното сменяне на скоростите,за да не друсам красивата й главица.Тръгнахме за сервиза за втори пореден ден ,за да минем годишния преглед на колата.Вчера ни върнаха,защото не носих всички необходими документи.И така ...качих колата на канала и отидох да оставя документите.Поглеждайки през прозореца към колата, петимата служители ухилено се опулиха като видяха гордо изпъчилата се кучица седнала отпред.
"-Ха, ама ти това ли имаше предвид вчера като каза -пак ще дойдем?!"
"-Ами да -аз и кучето"
"-Каква порода е?"
"-Кокер спанъол"
"-Малко ли е ?"
"Не,на две години."
"-А защо е толкова дребничко?"
"-Ами то е кокер,такава е породата" - пояснявам аз и пак поглеждам към Голди ,за да се уверя ,че този въпрос е за моята едра 15 килограмова кокерка. bl)
В това време единия от служителите е закачил някакъв кабел за двигателя на колата ми и прегледа продължава с няколко минутно мачкане на ушите на кучо през отворения прозорец,докато тя(кучката) лигаво се наглася.
Отидох при тях да питам какво да правя сега като си мислех ,че ще паднат едни проверки..светлини,спирачки,масла и т.н.Междувременно чичковците дето мачкат Голди са станали двама.
"-Абе я пусни това куче при нас!"
"-Ама то навсякъде ще овършее."
В следващата секунда Голди изхвърча през вратата и се втурна в офиса им.След обстоен преглед на всички хора вътре и всички ъгълчета на стаята госпожицата се спря пред машината за вода.Погледа с който изгледа най-близкия до нея на мен ми е познат-значи нещо от сорта "не че съм много жадна,но няма ли да ме почерпиш все пак?"Човека обаче се втурна да и налива вода в чашка дълбоко убеден,че животинката мре от жажда.Голди елегантно отпи няколко глътки- колкото да не го обиди- и продължи с инспекцията на офиса.На един от служителите му просветна защо се мотая аз там и ме покани да проверим спирачките : "Ти ела,пък го оставви него тука,те ще го гледат." След две-три минути пак влизам в офиса да си прибера кучето и документите.Заварих странна гледка.Голди наперено седи на шефския стол зад бюрото.Пред нея има някакъв лист, до нея приведен стои друг служител с химикал в ръка и й говори: " Подпиши сега!Ако и се разпишеш те признавам!"Тя гледа умно ту него,ту листа и премигва,като че ли се чуди дали ще загази много ако ме разпише.Прекратих тая идилия като собственоръчно подписах формуляра.Отидохме при главния шеф,да си вземем талона за минат годишен преглед.Голди се изправи и занаднича в книжата му
"-Ама много е любопитно това куче"
"-Аха" -сконфузвам се аз защото кучо вече е под масата и се опитва да отвори един кашон.Околните обаче се радват на находчивостта й да използва лапата си като ръчичка.
"-Ловно ли е?"
"_Да, птичар."
"-Овчар?"
"- Не,не птичар. oleeee "
"-А-а-а"
С талона в ръце най-накрая се отправихме към колата.Изпратиха ни с широки усмивки -за мен и още мачкане -за кучо.
"-И догодина пак да дойдете двете!"
Голди скочи на мястото си и в момента в който включих двигателя,точно както съм я учила, примерно седна и впери поглед напред.В този момент изпращачите ни вече бяха тотално възхитени и умилени....
Е, а аз си мислех, че това ще бъде една дълга и отекчителна процедура....
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни