Кокер спаньол
Публикувано: 15 June 2007 - 11:14 PM
Чакам да се включи тук при нас Мариана, стопанката на Йоша- майката на бебета. Да разкаже за малките, да пусне някоя нова снимка.
Публикувано: 18 June 2007 - 03:18 PM
Сега се прибирам от пазар и бързам да споделя какво видях.
Отидох до зоомагазина Анимо в младост,за да купя кокерски купички на Рончо,понеже в магазините до нас чак такива екстри няма...Та разглеждам аз аквариумите с кучета и гледам самоедче,лабрадорче,дакелче,пекенезче и кокерче.Но какво беше учудването ми-въпросното кокерче беше не повече от педя на големина,наиситна много много много малко и аз съответно попитах на колко дни е,че е толкова малко,а продавачката ми отговори:"На месец и половина,това е от мини кокерите които стажат около 7 кг."
Били някакви специални,мини кокери и иска да разбера дали някой от вас е чувал за нещо такова????
Публикувано: 18 June 2007 - 04:56 PM
Другите може и да знаят. Не ви ли свършиха изпитите? Били, къде изчезна? Много липсваш!
Публикувано: 18 June 2007 - 05:36 PM
По въпроса за мини кокери, няма такова нещо, няма порода, няма стандарт. Обаче съм срещала развъдници в нета, които се опитват да правят нова порода и да я продават на лаици за много рядка и много скъпа, но това се отнася не само за кокер, има и ред други породи над които се гаврят, създавайки нова. А пък това "mini pudla - koker" е кръстоска между пудел и кокер, ама е мини, просто нямам думи...
Публикувано: 18 June 2007 - 05:45 PM
п.п Момичета хайде вземайте изпитите и да организираме една среща ,че да има и повод да cheers
Публикувано: 18 June 2007 - 07:30 PM
Сара снощи имаше екстремно преживяване. налапа жаба. Която й пръсна нещо в устата и Сара започна да се пеняви. Изкарах си всички видове ангели. Добре, че реагирахме навреме и бързо се оправи. Иначе пак я обръснах, този път със се крачетата, че вече 2 кърлежа и 2 осила й се забиват без да видя. Това е от мен сладурковци, благодаря, че се сетихте за мен и Сара и като ми пуснат нет-а веднага съм на линия за BEER

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 18 June 2007 - 08:02 PM
Горкото същественце от зоомагазина! До кога ли някои ще си пълнят гушите за сметка на любовта на хората към животните и то с липсата на честност и отговорност?! Кефя се на зоо полицията по Анимал планет! Като захапят не пускат, докато печалбарят или безотговорният стопанин не си получи заслуженото.
Публикувано: 19 June 2007 - 01:29 PM
кира си счупи крака!
операцията мина преди месец, но
все още не може да стъпва на крака си
(заден ляв).
случвало ли Ви се е нещо подобно?
колко време е нужно, за да започне да раздвижва крака?
вече е толкова обиграна в движенията на три лапи, че
съвсем забрави за четвъртата.
Публикувано: 19 June 2007 - 01:31 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 June 2007 - 01:37 PM
Публикувано: 19 June 2007 - 01:38 PM
то и аз не бях чувала, но нашата кира е толкова игрива, че
най-накрая й излезе на носа (крака):)
лекуващия лекар следи състоянието й, ходим на прегледи.
едва след 3 месеца ще махат пластината и винтовете - има метална пластина и четири винта в крака си.
постоянно я гледам в лапите и все се притеснявам.
обясниха, че на рентгеновата снимка има черни петна - т.е. невъзстановена костна тъкан. трябва да станат бели на снимката, което ще означава положителен резултат.
Публикувано: 19 June 2007 - 01:39 PM
Публикувано: 19 June 2007 - 01:49 PM
Беше ми ужасно тъжно за животинката.Цял ден плачех за нея ,а тя ми ближеше сълзите,следкоето на мен ми ставаше все по-тъжно.
Пожелавам ви бързо оздравяване!!! b) b) b)
Публикувано: 19 June 2007 - 02:43 PM
Кучето наддава вой, аз за малко не припадам в кабинета, рев, сълзи... После друг добър доктор ни направи операция, сложи ни гипс, през целия месец кучето ходеше с гипс. Когато го свалиха, все едно не сме имали случка, всичко мина добре!
Публикувано: 19 June 2007 - 02:54 PM
Тук има инфо:
http://www.dcforum.i...opic.php?t=2123