Цитат
Кокер спаньол
Публикувано: 05 February 2008 - 07:10 PM
Публикувано: 05 February 2008 - 07:54 PM
А по въпроса за мушиците-откакто имам куче нямам проблем с мушиците по цветята.Стои и ги дебне и докато не ги изтреби до крак няма мира! ;D ;D
Сега в студеното време й е много забавно на моята лудетина,защото всички малки птички се крият на по-топло в ниските храсти.А тя само бяга от храст на храст да ги плаши.Ако щете ми вярвайте ама след кастрацията тя е по-игрива от преди.Разби всички градски легенди как след това кучетата ставали лениви и вяли.
Ето я на разходка в гората:
Публикувано: 05 February 2008 - 09:27 PM
Публикувано: 05 February 2008 - 10:01 PM
Много целувки и на Рея и на Голдитата :wub: много целувки и прегръдки имате от нас :wub: :wub:
Публикувано: 06 February 2008 - 10:38 AM
Абе къде се изгуби Hardy,от доста време не е писала тук? Ехоо,Харди как сте?
Рудо,видях галерията.Пу-пу много е хубав и пораснал!!И какви красиви космарлаци си е отгледал! Аз съм влюбена в белите им жаба! Май и вие се много се мачкате. ;DПредлагам да ги различаваме по броя на точките по носа. ;DМного целувки на нашия "брат близнак". :wub: :wub:
Публикувано: 06 February 2008 - 12:44 PM
Радвам се, че Голди вече вилнее. И при Кора беше така след операцията, много повече тича, играе, по-весела е. Но си мислех, че защото преди си е имала проблем, който и е тежал. Де да знам. Но сега е още по-ведра от преди :->).
Публикувано: 07 February 2008 - 01:03 PM
Цитат
ХАРДИ КЪДЕ СЕ СКРИ ? КАКВО СТАВА С ЛАУРЕЛ? ПИШИ! ЛИПСВАШ!
САМОТНАТА, НЕ СВЪРШИХА ЛИ АНГАЖИМЕНТИТЕ ПОКРАЙ УЧЕНЕТО? КАК Е САРА?
Поздрави!
Публикувано: 07 February 2008 - 07:49 PM
Джафка,сърди се,ядосва се ;D голяма е сладуранка :wub:
Публикувано: 08 February 2008 - 09:42 AM
отново имам въпрос, и пак питам тук :blink:От два дена Теди не яде храната си с онова желание, което имаше преди. Има предвид, че преди я изяждаше за около 1 минута, а сега - за около 5 минути и даже се разхожда, дори оставя по-малко, понякога. Храната не е сменяна, нито е увеличаван порционът, други признаци на болест не показва. Има настроение, играе както преди, просто не яде храната с онзи познат апетит. Теди е момче, на 31.01 направи 8 месеца. Възможно ли е да е от разгонване, прави ми впечатление, че вече се опитва да се качва на други кучета, ухажва ги. Разходките ни са сравнително малки - около 0.5 часа сутрин и 45 минути вечер, но много е кално в нашия град, и освен това така е от 3 седмици, а той се държи различно само от 2 дни :(Забравих, и два пъти се напишка в къщи, а сега го извеждам даже с по-малки интервали. Ако имате някаква идея - помогнете със съвет!
И целувки за всички кокери - най-игривите същества!!!
Публикувано: 08 February 2008 - 12:31 PM
Разбира се, ако нещо те тревожи по-сериозно винаги тичай на доктор веднага. ;)
Публикувано: 08 February 2008 - 03:59 PM
От къде сте,защото в Русе също е много кално...панталоните ми като излизам са смъкнати от сушилника,пък като се прибера кални до уши ;D
Преди години сетера ми правеше подобни номера...беше влюбен във немската овчарка от съседния блок ;D големи мъки,че плачеше,не ядеше не пиеше...мина една седмица и вече не беше влюбен ;D
Може да е от това ;)
Публикувано: 09 February 2008 - 12:55 AM
Иначе е много сладък малкия.А това за напишкването и моя направи 1-2 пъти уж изтърване(а вече сме научени), което се оказа просто налагане.Нали знаеш за йерархията в глутницата ;) Дръж се на положение ;D
Публикувано: 09 February 2008 - 11:51 PM
Първо и дадохме да папка гранулки за закуска,за обяд докато ме нямало,мама и дала накиснат хляб във някакъв бульон...пребирам се аз и незная че и е дала...като започна да повръща...разтройство и повръщане...леле преобърна ми се стомаха :huh: водя я на ветеринаря(аз още незнам за експериментите на майка ми),той вика:
-А,мирише на домашна манджичка,какво си папкала сладуранке??
и аз:
-Домашна ли,че ние и даваме само гранулки :o
-Еми да,мирише на картофена яхнийка обаче :rolleyes: нищо и няма,ще се оправи,за сега да не преприемаме нищо,ако има нещо се обади!
Прибирам се аз и питам майка ми,дали наистина е давала домашна храна и тя ми каза-ДА...толкова се ядосах :angry:
Сега май е по-добре...ох дано да не е същото положение и утре,че незнам :'(
Целувки на всички,може да си имаме още едно кученце в близката година... :wub:
Публикувано: 10 February 2008 - 08:48 AM
Публикувано: 10 February 2008 - 04:37 PM