Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4801 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 February 2008 - 07:10 PM

Ira,щом сте махнали конците и раната е напълно затворена,тоест е суха може да я изкъпеш,но все пак внимавай да не търкаш и на    тискаш въпросния участък!Страхотно е ,че вече сте добре! :wub:[

Цитат

Наистина сте страхотни.А Голди не гони ли лебедите,като ги види?Защото Рея ако види нещо,което мърда,веднага отива да го подуши и ако става за игра,още по-добре... ;D .
-Голди така се изплаши от лебедите,че всички хора там около 15 човека умряха от смях.Та моя "птичар" лови само мухи и комари,дори и през стъклото на терасата я подлудяват,даже и винените  мушици гони-голям смях пада!
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#4802 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 07:54 PM

Амии как ще го натискам и търкам този пухен корем-нее! Само си го милвам много,че така без козинка е като бебешорско тумбаче! :P
А по въпроса за мушиците-откакто имам куче нямам проблем с мушиците по цветята.Стои и ги дебне и докато не ги изтреби до крак няма мира! ;D ;D
Сега в студеното време й е много забавно на моята лудетина,защото всички малки птички се крият на по-топло в ниските храсти.А тя само бяга от храст на храст да ги плаши.Ако щете ми вярвайте ама след кастрацията тя е по-игрива от преди.Разби  всички градски легенди как след това кучетата ставали лениви и вяли.
Ето я на разходка в гората:
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4803 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 09:27 PM

Сладуранка!Радвам се,че е е станала игрива!Че то един кокер като е кротък-какъв кокер е ?Те с това са известни казват,че тази порода кучета  са  :wub: ;D :wub: неостаряващи,вечно игриви и весели!
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#4804 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2008 - 10:01 PM

Ох на кака Манекенката :wub: позиорка сладка :yahoo: да я нацелуваш цялата...Ц-Я-Л-А-Т-А от нас със Беба :wub:
Много целувки и на Рея и на Голдитата  :wub: много целувки и прегръдки имате от нас :wub: :wub:

#4805 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 06 February 2008 - 10:11 AM

И от нас с Рудо поздрави и много  :wub: за красивата Голди :->)! Ира, има нови снимки в галерията ми. Виж колко голям е станал Рудо и колко си приличат.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4806 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2008 - 10:38 AM

Ха-ха наистина ми е позъорка - обича да се пъчи и да навирва нос .;D Понякога прави и много красива стойка точно преди да тръгне да гони нещо- цялата се изпъва ,вдига единия преден крак,протяга носа напред- като истинско ловджийско куче.:namigam:Ама това е за много кратко преди да хукне  и досега не сам успяла да я заснема.
Абе къде се изгуби Hardy,от доста време не е писала тук? Ехоо,Харди как сте?

Рудо,видях галерията.Пу-пу много е хубав и пораснал!!И какви красиви космарлаци си е отгледал! Аз съм влюбена в белите им жаба! Май и вие се много се мачкате. ;DПредлагам да ги различаваме по броя на точките по носа. ;DМного целувки на нашия "брат близнак". :wub: :wub:
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4807 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2008 - 12:44 PM

Ехххх, една зима и аз бях във Варна по Нова Година и ходехме с приятели всеки ден на северния плаж да храним тия огромни, клатушкащи се доверчиви птици. От ръката ни взимаха. Имаше едно малко - сиво, грозничко, много беше смешно. Все чакаше някой да му пъхне в устата. Около него вали хляб а то зине, срещу първият до него дето лапа и вика :ГААААААААААА. И никой не му обръща внимание. Само зинва с човка и "ГАААА", ама пусто никой не пъха вътре. Тогава тръгна след чайките ХАХАХАХАХАХ - навежда се до тях и пак "ГАААА" а и те лапат и му обръщат гръб. Чак ми дожаля, за тоя тъпчо огромен, дето още чака да го хранят. ;D

Радвам се, че Голди вече вилнее. И при Кора беше така след операцията, много повече тича, играе, по-весела е. Но си мислех, че защото преди си е имала проблем, който и е тежал. Де да знам. Но сега е още по-ведра от преди :->).

#4808 Потребителят е офлайн   stanislav13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2008 - 09:53 PM

мъника се казва МАКС

#4809 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2008 - 01:03 PM

Цитат

Stanislav13, на колко стана Макс. Струва ми се доста е пораснал. 
Аз пак да попитам. Ама позата я заемат всички кокери, също като жабки! И на Рудо тази му е любимата, дори така заспива.
ХАРДИ КЪДЕ СЕ СКРИ ? КАКВО СТАВА С ЛАУРЕЛ? ПИШИ! ЛИПСВАШ!
САМОТНАТА, НЕ СВЪРШИХА ЛИ АНГАЖИМЕНТИТЕ ПОКРАЙ УЧЕНЕТО? КАК Е САРА?
Поздрави! 
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4810 Потребителят е офлайн   mari_mvj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2008 - 03:17 PM

Хеехе и на моята Хера това и е лубомата поза.Даже тука ся гризе сопичка така  ;D ;D ;D

#4811 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2008 - 07:49 PM

Аз така викам на моята сладуранка,точно заради това и викам Жабкее и тя много се дразни ;D
Джафка,сърди се,ядосва се ;D голяма е сладуранка :wub:

#4812 Потребителят е офлайн   mari_mvj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2008 - 01:20 AM

Цитат

мъника се казва МАКС

Макс на колко месеца е ?

#4813 Потребителят е офлайн   vili_top Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2008 - 09:42 AM

Здравейте,
отново имам въпрос, и пак питам тук :blink:От два дена Теди не яде храната си с онова желание, което имаше преди. Има предвид, че преди я изяждаше за около 1 минута, а сега - за около 5 минути и даже се разхожда, дори оставя по-малко, понякога. Храната не е сменяна, нито е увеличаван порционът, други признаци на болест не показва. Има настроение, играе както преди, просто не яде храната с онзи познат апетит. Теди е момче, на 31.01 направи 8 месеца. Възможно ли е да е от разгонване, прави ми впечатление, че вече се опитва да се качва на други кучета, ухажва ги. Разходките ни са сравнително малки - около 0.5 часа сутрин и 45 минути вечер, но много е кално в нашия град, и освен това така е от 3 седмици, а той се държи различно само от 2 дни :(Забравих, и два пъти се напишка в къщи, а сега го извеждам даже с по-малки интервали. Ако имате някаква идея - помогнете със съвет!
И целувки за всички кокери - най-игривите същества!!!

#4814 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2008 - 12:31 PM

Здравей. Момченцата не се разгонват, а само момиченцата. Но наистина като надушат навън че има разгонено момиче, може да станат отнесени, леко непослушни, да душат повече и такива работи. Мисля, че е още малък, при момчетата пубертетът настъпва към година, година и половина. Въпреки всичко, щом хапне малко и се отдалечи от паничката, веднага му прибери манджата. Дай му новата, чак на следващото хранене за деня. Остави го спокойно, колкото иска бавно да си яде, ако пак я остави за малко, веднага я прибери, не му подсказвай, не му подавай. Просто я вдигаш и прибираш, сякаш е идеално и скоростно облизана. Никога не оставяй храна за доизяждане. Ако е само каприз и не си дояжда, след няклолко дни ще мете всичко. А ако е просто "влюбен" не се притеснявай, остави го да отмине този период.
Разбира се, ако нещо те тревожи по-сериозно винаги тичай на доктор веднага. ;)

#4815 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2008 - 03:59 PM

ОООоооу...много е готин,ще го изям :wub:
От къде сте,защото в Русе също е много кално...панталоните ми като излизам са смъкнати от сушилника,пък като се прибера кални до уши ;D
Преди години сетера ми правеше подобни номера...беше влюбен във немската овчарка от съседния блок ;D големи мъки,че плачеше,не ядеше не пиеше...мина една седмица и вече не беше влюбен ;D
Може да е от това ;)

#4816 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2008 - 12:55 AM

Аз като чета какво прави, и ние сме на същия хал, но това при нас е защото му е омръзнала гранулата и иска разнообразие.Все пак изяде 20кг една и съща гранула.Пробваи и му даи друго ядене, но знай че смяната става постепенно.Малко по малко се премесват двете гранули докато започне да яде новата само.Той едва ли би отказал и да му дадеш само новата, но тази рязка промяна би могла да доведе до неразположение, и даже гастрит  :o
Иначе е много сладък малкия.А това за напишкването и моя направи 1-2 пъти уж изтърване(а вече сме научени), което се оказа просто налагане.Нали знаеш за йерархията в глутницата  ;) Дръж се на положение  ;D

#4817 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2008 - 11:51 PM

Ох,днес Беба много ме притесни,дори я водихме при ветеринаря :'(
Първо и дадохме да папка гранулки за закуска,за обяд докато ме нямало,мама и дала накиснат хляб във някакъв бульон...пребирам се аз и незная че и е дала...като започна да повръща...разтройство и повръщане...леле преобърна ми се стомаха :huh: водя я на ветеринаря(аз още незнам за експериментите на майка ми),той вика:
-А,мирише на домашна манджичка,какво си папкала сладуранке??
и аз:
-Домашна ли,че ние и даваме само гранулки :o
-Еми да,мирише на картофена яхнийка обаче :rolleyes: нищо и няма,ще се оправи,за сега да не преприемаме нищо,ако има нещо се обади!
Прибирам се аз и питам майка ми,дали наистина е давала домашна храна и тя ми каза-ДА...толкова се ядосах :angry:
Сега май е по-добре...ох дано да не е същото положение и утре,че незнам :'(

Целувки на всички,може да си имаме още едно кученце в близката година... :wub:

#4818 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2008 - 08:48 AM

Дано да й е за урок на майка ти :huh:! Аз като пълнех главата на моя възлюблен, че не трябва да му даваме кокали, той ми се пъне "Какво ще му стане? Куче!!!" И без да знам му дал. Беше преди време. И това диваненце като се умърлуши, като започна да се мести ту тук, ту там, да се върти на място - не му е добре на животинката, ама като не може да говори. И на мен ми се преобърна стомаха. По едно време започнаха спазмите и като започнаха да излизат кокалчетата, няма да ти кажа какъв бяс ме обхвана :angry:!  Скандалът беше проведен, с нова лекция нравоучения и от тогава не е повторило съпружеското тяло да го храни с отпадъци. И за човешка манджа съм забранила!!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4819 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2008 - 08:58 AM

Човешката манджа е много пикантна - подправки, да ти види окото, именно и те много дразнят стомахчето ... и аз не и давам! Веднъж нашите и дали прясно мляко като беше мъничка Чаричка, познайте какво стана ... дрисък :huh: :huh: :huh:...

#4820 Потребителят е офлайн   mari_mvj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 February 2008 - 04:37 PM

Охх моията Хера неяде ни6то без махджа  ;D ;D.Всяка седмица купужам от наи-хубавите гранули(3 вида)>И ги мешам че да не яде само 1 вид.Но те стоят е тъи в купичката.Ако ги полеш мало с манджа или съпа изчезват на мига!Но ние не ядем храни с много подправки щощо майка ми е зле със стомаха.Та без манджа неможем!

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни