Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#5901 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 April 2008 - 05:26 PM

За тези,които ще се разочароват от факта,че Бебка ще остане вкъщи-съжалявам за лошата за вас новина!
След доста спорене и скандали вкъщи затова Бебз да остане удома се реши,че ще остане...няма да ходя на Плевен и въобще никъде другаде ако искам кучето си или ако обстоятелствата не позволяват!
Къпането:
-Обливам бебка с леко хладка водичка когато е по-топличко и със по-топла,когато е по-студено,но си я къпя всеки ден(БЕЗ шампоан),в месеца 1 път я къпя,до сега само 2 пъти :)
Почистването на ушите:
-Като ходихме последния път ветеринаря ме похвали,че са и много чистички ушите и това е важно...каза че се чистят най-добре със специални капки,но в домашни условия-парченце марличка и малко реванол и съвсем внимателно само мидичката,профилактично се ходело да се почистват със тези капки,ако неможеш всяка седмица,то поне 2 пъти в месеца.Аз я водя вета да и ги чисти.
Относно ресането:
-Бебка няма много козина,няма да ми е проблем ресането,въпроса е,че мислех че късокосместите не се скубят ;D НАВСЯЪДЕ има косми ;D
Сешоара:
-Най-проблемен ми е той!Когато е топло,мога само да я подсуша с кърпата и изсъхва за 2-3 минутки,но когато е студено,то едно ВИЕНЕ,дърпане,скимтене...страшно го мрази...от малка е така и немога да я науча...сушенето ни се базира на скимтенето и дърпането,а не на постоянното ползване на сешоара ;D

martito,незнам какво да кажа,може би това е най-доброто решение за момента,пък и никога не е зле да почакаш малко :) предполагам,че се чувстваш гадно,нормално е,но почакай още малко...да се пооталожат нещата ;)
Проблеми до сега съм имала само със 1 улично куче...то ни нападна и добре че дойде един чичко и го сплаши като тропна с крак...може би и с мен щеше да стане същото,та затова по-добре изчакай ;)
Това е от мен...ще пратя снимки на Бебзито ;)

#5902 Потребителят е офлайн   *Svetleto* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 05:53 PM

Бебка е много красива!  :wub: Има очи като на някое малка кукла, едни чувствителни и разкошни. Много е красива наистина! Голяма госпожица е станала! Трябва да си горда, че имаш такова сладко създание и да се бориш винаги за него! Кученцата са най-добрите ни приятели, повярвай, заслужава си усилието, ще израсне с теб и ще ти даде много обич.
User's Signature

Качена снимка

#5903 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2008 - 06:30 PM

joleto, поздравления, че си успяла да се пребориш с проблемите и Бебка остана с теб! Обаче не ми е ясен сарказма ти? И за кой ли в този форум това да е лоша новина???
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#5904 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 06:57 PM

:yahoo: :yahoo: :yahoo:joleto,Браво!Пожелавам ти да сте винаги заедно и все така да се бориш за Бебз!Сладурана е :wub:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#5905 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 07:07 PM

joleto :yahoo: :yahoo: :yahoo:много де радвам, Бебка е много красива има много поздрави от Ралф ;D
User's Signature

Качена снимка

#5906 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2008 - 07:19 PM

Joleto!!!! :wub: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Не знам за кого говориш,но аз също мисля, че няма хора във форума,които да искат да махнеш Бебка!!!!! даже напротив,всички бяхме много разтревожени за нейната съдба и сега всички много се радваме за теб!! дано нямате повече препядствия по съвместния си път!!!! Бебка е страшна мацка, Макси й праща махане с опашка и близване с език! :)
а за манипулациите - Макс не е от най-съгласните с тях, да не кажа хич. за машинка и дума не може да става. за ножица може и да мине номерът,ама ако съм от най-търпеливите. за ушите няма проблем, за тях дава,  може би защото от много малък ни бяха наплашили,че са проблемни и на тях сме обръщали най-много внимание.
User's Signature

Качена снимка

#5907 Потребителят е офлайн   martito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 07:35 PM

joleto мн мерси за съвета и наистина смятам да минат 2 седмици и пак да загатна темата  ;D и дано да стане  :blink: ако не ................... нямам думи  :'(
User's Signature

Little things make us happy!!! :)
Качена снимка

#5908 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 07:55 PM

ей, ама Бебз е уникална, качи и повече снимки да и се порадваме  :P :P :P
User's Signature

Качена снимка

#5909 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 08:59 PM

Joleto, и аз те поздравявам за това, че нещата са се наредили и проблемите вече ги няма !Наистина Бебз много е пораснала, ако не беше от теб снимката нямаше да я позная, качвай повече снимчици, че вече в галерията ти няма, и в snimka.bg не и ги виждам снимките....
Поздрави на всички!!!

#5910 Потребителят е офлайн   govedaris Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 09:19 PM

zdr az sam novata mama na koki - Plamena Atanasova :blink:.Mnogo sam 6tasliva 4e go imame.Mnogo e posly6en.Imam samo edin problem dolnata my ystna ne6to e preganata tam i e stanala kato rana. Neznam dali ne e ot kokalite koito my davame - moge bi se naraniava ot tyh.

#5911 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2008 - 09:22 PM

Цитат

zdr az sam novata mama na koki - Plamena Atanasova :blink:.Mnogo sam 6tasliva 4e go imame.Mnogo e posly6en.Imam samo edin problem dolnata my ystna ne6to e preganata tam i e stanala kato rana. Neznam dali ne e ot kokalite koito my davame - moge bi se naraniava ot tyh.

Опааа, колко е голямо кучето, та вие му давате кокали?????

И моля пишете на кирилица!
User's Signature

Качена снимка

#5912 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 09:23 PM

Йеееей, к'ва яка новина!!! Бебз е супер порастнала и мнооого, мноооого готина! Много да я нацелуваш, joleto1  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#5913 Потребителят е офлайн   govedaris Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 09:27 PM

ами може би 5 години е, тои няма паспорт.Сега ще му правим.

#5914 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2008 - 09:29 PM

А я кажи повече неща за кучето,как се озовало толкова голямо у вас? и спрете кокали - те носят само бели!особено на кокерите!!!!!!!!
User's Signature

Качена снимка

#5915 Потребителят е офлайн   govedaris Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 09:38 PM

Ами по обява и то случайно се обадихме и така го имаме ве4е. Той е сменил много стопани. Последната стопанка е Пламена Атанасова тя се е грижела за него но има кавказка и го е обявила за подаряване. Взели са го някакви но не са се грижели за него и после ни го дадоха. Аз сам имала преди Пинчер но кокер не сам гледала сега се обучавам още - за ушите, за козината, за затлъстяването и така нататък. Но сигурно има още какво да уча.
Кокалите му ги взехме защото му миришеше много устата.Те са от тези изкуствените за хубав дъх ама ги спряхме вече. Сега му слагам Гентамицин на прах на раната.

#5916 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 14 April 2008 - 09:46 PM

Аха, този Коки  ;)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5917 Потребителят е офлайн   govedaris Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 09:49 PM

моя е да черно сиво и бяло

#5918 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 09:50 PM

Жив и здрав да ви е. Тук има мнооооого информация. На повечето въпроси има отговори, а почитателите на кокерите са винаги насреща също  ;)
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#5919 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 14 April 2008 - 09:58 PM

Чудесни новини :yahoo:!!! Бебз остава, Кокито си е намерил стопани...Дано само весели и добри новини да си споделяме тук! Йолето,  радвам се за Бебзито, че си успяла да се пребориш и да я защитиш! Станала е истинска красавица! Дай още снимки. Govedaris, що ти е такъв ник-а? А на Коки историята я знаем всички тук. На него просто му е било писано да живее и то благодарение на Плами Атанасова, която го спаси буквално от сигурна смърт. Доколкото знам е много послушно и благодарно куче и няма да имаш проблеми от тази гледна точка. А за долната устна трябва да го заведеш на преглед, вет-а да го види и да прецени какво му е.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5920 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 10:20 PM

Подарява се  кокер.
User's Signature

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема