Кокер спаньол
Публикувано: 25 April 2008 - 08:24 PM
Поздрави!
Публикувано: 25 April 2008 - 08:43 PM
А ние днес за пръв път се изпишкахме навън ;D Иначе само навън акахме няколко пъти, но сега напредваме с обучението :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 25 April 2008 - 09:10 PM
Страшно много мечтая един ден Бебка да разбере,че ИЗЛИЗАМЕ навън за да си свърши РАБОТАТА :(
А не да се дърпа като луда,да се мятка насам натам...просто...малко ми остава да се предам да се боря и да си я оставя така тъпа,каквато е :huh:
Хората ме питат:
-Каква порода е :-?
вече се уморих да вярвам,че един ден ще прилича на кокер и просто казвам "Няма си порода :)"
Възможно ли е понякога толкова да ме е яд,че се прекарах така :'( чувствам се гузна...сякъш предавам доверието на Бебка,като съжалявам,че сгреших така...а толкова я обичкам :'(
Колко се карах с баща ми да я задържа :'(
Публикувано: 25 April 2008 - 09:18 PM
А за послушанието - и ние сме така, спокойно. И ние не си вършим работата много навън. Акахме 5-6 пъти навън общо, днес за пръв път пишкахме навън, иначе вкъщи на вестника ( че понякога не и там :huh: ). Даже в началото 7 часа беше навън и се разхождахме и като се върнахме той вече скимтеше и първата му работа беше да отиде на вестника. Ама сега се опитваме да се свикнем навън ;)
Спокойно, всичко идва с времето :yahoo:
А щом казваш, че е такава луда .. със сигурност има нещо кокерско ;D
Публикувано: 25 April 2008 - 09:25 PM
Онзи ден срещнахме едно кокерче на 4 месеца и стопанката му започна да се оплаква,че не се е научило да ходи до тоалетната навън.Оказа се,че го извеждат по 2 пъти на ден и го хранят,когато им падне... :huh:.Еми как ще се научи.
Ажената през няколко секунди го викаше и щом кученцето не дойдеше на време,получаваше по един удар по дупето,защото не слуша. :huh: :huh: :huh:.Как ще идва като само го бият...
Абе изобщо такива стопани има...Наистина всяко бебе е много палаво и игриво и не може да се научи веднага,но за това се иска и време и търпение!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 25 April 2008 - 10:02 PM
Публикувано: 26 April 2008 - 07:01 AM
Весели празници и от мен и Голди!
На линия сме за разходка когато се уговорите.Ето я и госпожицата:
Публикувано: 26 April 2008 - 02:55 PM
По-горе имаше питане за противопаразитно средство срещу кърлежи - опитайте адвантикс или каишка килтикс/болфо....

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 26 April 2008 - 03:01 PM
Публикувано: 26 April 2008 - 05:24 PM