mony6802, в 24 April 2012 - 08:25 AM, написа:
bushkata, в 23 April 2012 - 09:15 PM, написа:
JL, в 23 April 2012 - 10:09 PM, написа:
Мда. Някой си е сложил "главата в торбата", не само като организация, но и
лично, поемайки отговорността за неагресивността на цели 19 кучета... Нещо, за което куп организации не са се навили преди това. Утре някое от тези кучета може да прояви агресия, да нападне... Този някой е поел ТАЯ отговорност. За 3 от тях не е могъл да я поеме... На този някой, аз искам да му благодаря
лично. Защото, както казах
лично аз не съм в състояние да поема такава отговорност. Така че, благодаря.

По каква процедура и с какви знания го е направила?
А може би не са се навили, защото е незаконно?
Джей Ел ,за останалите "уж" 19 също не е вярно,не лъжи хората.Готвела се е втората партида умъртвявания вчера,23.4.Разминала се е благодарение на неподписването пак на представителя на БАБХ.Засега..
Големи защитници на неспазването на закони се очертавате,а това е много странно.А и учудващо ни имате и за доста глупави явно:-)И без никакъв достъп до информация.
По кротко бе, момиче. Това, че е възможно да съм изтълкувала погрешно прочетеното и коментирано тук, не ме прави автоматично лъжкиня. Написах това мнение, защото това е другата гледна точка - т.е., когато се прави преценка, щe има има както определени за евтаназия, така и определени като безопасни и да се вторачваш само в едните е половинчато представяне на истината.
А преценката трябва наистина да се прави превантивно, а не само там, където вече е имало инцидент.
Предпочитам да съм права относно 19-те и те да са издържали или да издържат срещу проверка за агресивно поведение... но все пак е важно тя да се прави и превантивно, и обективно (а обективно значи "безпристрастно"..., а "безпристрастно", освен другото, означава и "с по-малко пяна на устата"..., моля!

).