BAYO, голям сладур този Кили бре!!! Разкошен е!!! Бравос за килограмите, а височината ви как е?
Защото ние си стоим от няколко месеца на 36 кила и явно няма да мръднем повече. Моя е кат манекенка - един дълъг бедър, иначе не е хърбав, но не ще да наддава.
Letty, този разтвор ни го приготви нашия си доктор. Каза, че по принцип тези плешивини освен от лежането се получават и от налични бактерии. Даде ми 1 ампула смес, с която на памуче намазвам кучето на определените места, и още 1 ампула - концентрат, от която капвам 1-2 капки в около 10 литра вода и натърквам мокетите и килимите. А ако настилката е теракот или ламинат - още по-лесно - направо се измива.
Правила съм го 2 поредни дни и му се възстановиха. Сега обаче пак са се появили и пак ще правим процедурата. Нямам представа обаче какво е, нали знаете колко са потайни дофторите - да не вземеш сам да се лекуваш...
Снимки - съвсем скоро ще пусна, трябва да му намеря най-последните.
Някой с мъжкар да сподели относно проблема с гноенето на пишката... Лекар ми каза, че е от близането, защото вкарват всякакви бактерии под препуциума, аз му се карам и той ме слуша - почти не се ближе. Въпросът е, че когато не съм там сигурно си го прави. Не е много, но го има. Един път ни третираха с антибиотична паста, правим от време на време промивки с риванол, обаче проблемът си е перманентен...