Бигъл
Публикувано: 06 November 2008 - 02:30 PM
Виж ти къде било сичкото бигъл :blink:
И аз съм една горда собственичка на тази порода от месец.
Малката се казва Тери /от терористка :blink:/ и е на близо 4 месеца.Изключително дива е, само поразии прави и четейки форума разбрах, че скоро оправия явно няма да има :blink:. Скоро ще кача малко нейни снимки.За разлика от всички пухкави бебешоци, които видях във форума ние сме доста финни дами.
Има ли бигъли тук от Варна?????
Поздрави на всички!
Публикувано: 06 November 2008 - 03:32 PM
valin - ако не се лъжа имаше едно момиче от Варна, погледни 4-5 страници (или повече... доста пишем май ;D ) назад
Има ли бигълчета, които се рязхождат в Заимов, Докторската или Борисовата? през следващите няколко седмици това ще са нашите градинки....

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 06 November 2008 - 05:45 PM
Цитат
Виж ти къде било сичкото бигъл :blink:
И аз съм една горда собственичка на тази порода от месец.
Малката се казва Тери /от терористка :blink:/ и е на близо 4 месеца.Изключително дива е, само поразии прави и четейки форума разбрах, че скоро оправия явно няма да има :blink:. Скоро ще кача малко нейни снимки.За разлика от всички пухкави бебешоци, които видях във форума ние сме доста финни дами.
Има ли бигъли тук от Варна?????
Поздрави на всички!
Izvinqvam se predvaritelno che pisha na US no na tozi komputar nqmam kirilica. Nie s magi sme ot Varna :)))))
Публикувано: 06 November 2008 - 06:46 PM
valin - Оскар е от Варна :) Вие къде се намирате по-точно !!! Ние сме до Общината!!! Може да направим и ние среща да се социализираме малко, че днес като видя едим йоркшир и взе да го лае, ама маи беше от страх повечето ;)
Поздрави на всички и много цунки муцунки на сестричката Ейра :))))) Да и е честито и на нея :) :yahoo:
Публикувано: 06 November 2008 - 07:43 PM
В момента страдаме от леки грипни здравословни проблеми, но като се оправим с удоволствие ще приемем поканата на Блу за разходката в Южния - мерси за което!
За кастрациите - така си трябва, бе Андрей, прочети литература по въпроса, човеко! Това само мъж може да вие на умряло за кастрациите! И при нас на поляната първо го съжаляваха Мърфинката, но сега като са ясни предимствата, все повече хора идват да ме разпитват съвсем сериозно по темата и съм щастлива, че дадох добър пример на другите стопани ;))))))))))
Публикувано: 07 November 2008 - 12:50 PM
Много се радвам, че има разбойници от Варна. За съжаление този уикенд няма да можем да се присъединим към разходката в морската, т.к. сме от Владиславово и малко се притеснявам, че няма да ме остави да карам спокойно чак до центъра, та тя стои спокойно само когато спи :blink:.След няколко месеца си мисля, че може да дойдем на такава среща.
Иначе вече сме захитряли доста :blink: Понеже като я разхождам навън не вършим нищо, само душим и търсим боклуци да ядем съм я научила да ходи на терасата, след което винаги и давам награда.Та сега малката ходи нарочно и пишка по-малко през 30-40мин и след това застава доволна до хладилника и си чака саламчето, а аз вместо да си почивам само ходя и чистя след нея. Чудя се как ли ще я отуча от тези нейни безброй номера :blink:
Поздрави на всички,
Валя
Публикувано: 07 November 2008 - 01:12 PM
Публикувано: 07 November 2008 - 01:40 PM

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 07 November 2008 - 09:41 PM
Цитат
Ще се радвам да се съберем на "разходка". Тази седмица ще ни правят трета ваксина :) И след това ще се радваме да се запознаем. :P
Публикувано: 08 November 2008 - 03:00 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 November 2008 - 10:38 PM
Цитат
Около 14 дена, като "опасните дни" са след 7-ия.
Публикувано: 09 November 2008 - 12:03 AM
Цитат
Цитат
Около 14 дена, като "опасните дни" са след 7-ия.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com