Бигъл
Публикувано: 12 February 2009 - 08:39 AM
П.П. Чезара не разбрах да ти купувам ли гранули?

url=http://www.minidog.info]

Публикувано: 12 February 2009 - 01:02 PM

Последните две корици са от този сайт
http://www.magmypic.com/upload
Ако някой има желание да си играе, ще се радвам да видя още колажчета.
Публикувано: 12 February 2009 - 01:31 PM
Оооооооооо, моля ви се вижте тези сладурковци, толкова много сладкиши на 1 място!!!Разтопиха ме направо :wub:
http://video.westmin...videoid=1001383
Публикувано: 13 February 2009 - 04:17 PM
На мен всички сте ми безкрайно симпатични, в мене си не тая никакъв негативизъм към абсолютно никой( а би било странно да тая при такъв сорт неличностни контакти ;) )
целувки на всички :wub:
Публикувано: 13 February 2009 - 05:55 PM
Цитат
xaosinc, не знам дали има нещо общо с твоя случай, но ще разкажа кога Рони прави нещо подобно и как се справяме ние. Дано ти даде идеи. След вечерната разходка /към 22.30/ той пак се разлудява и след известно време вече му се спи и аз буквално "го слагам да спи" - водя го до креватчето и той ляга, но понякога прави опити да хапе. Напомня ми за малко дете,което като му се спи и е кисело, но не иска да си легне. Започвам да му говоря успокояващо и да го галя. Ако продължава, му хващам муцуната и я затварям, задържам я за малко и я пускам. Ако пак продължава, го обръщам по гръб, казвам му нещо строго, после пак го пускам и ако се е успокоил, погалвам го, изчаквам малко при него и го остаям да спи.
Публикувано: 13 February 2009 - 06:35 PM
Цитат
xaosinc, Блу също като беше на около 2 месеца така при силна радост или когаот много му се спи така правеше , че сбръчкваше муцунка и аха ще ухапе с неговите карфички.Това в никакъв случай не бива да го позволяваш, особено при мъжко куче.Когато мъжкото куче израства то се опитва да се "налага".И колкото по -рано са изяснени отношенията и какво му е позволено, толкова по-уравновесено ще израства кучето.По-приятно ще е общуването и за двете страни, а и кучето се чувств апо-уверено знаейки ясно какво е позволено и кое не е. Подходът, който ще избереш, за да коригираш поведението му ще трябва да прецениш сама. Дали ще е по-мек- (само с по-строга интонация), или по-строг-повишаване на гласа, леко пошляпване с вестник и т.н. зависи от самата психика на кучето.Ако е по-лабилен- избери по-меко въздействие, ако е по-уверен и доминантен избери по-строг начин.
Публикувано: 13 February 2009 - 07:33 PM
Цитат
На мен всички сте ми безкрайно симпатични, в мене си не тая никакъв негативизъм към абсолютно никой( а би било странно да тая при такъв сорт неличностни контакти ;) )
целувки на всички :wub:
аз съм на 100% съгласна с вси4ко тук и не за6тото имам някаво спецялно отно6ение към Блу а просто в слу4ая сме на едно мнение :samodovolen: целувки на ВСИ4КИ :wub:
Публикувано: 13 February 2009 - 09:08 PM
П.П. Радвам се, че колажчетата са ви харесали. Да знаете, че очаквам да видя още бигльовци-звезди. ;)
Публикувано: 13 February 2009 - 09:40 PM
Исках да ви питам: вие колко често къпете малчовците си? сега е мръсен сезон и те стават като малачета, ние мием крачетата с вода след всяка разходка, но за къпането ми е интересно да споделите.
Публикувано: 14 February 2009 - 01:25 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 February 2009 - 07:05 PM
това е клеката о4евидно B)

а това ни е медальона B)

а ето и как недоволстваме от къпането ;D

Публикувано: 15 February 2009 - 01:57 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 03:51 PM
Публикувано: 15 February 2009 - 05:29 PM
Снимката с клетката ме наведе на мисълта, че съм решила да продавам наща клетка, нещо не я ползваме много.. като се преместихме даже остана в апартамента на родителите ми и от тогава съм я забравила съвсем, та ако някой мисли да си взима... ето такава е

размер 91/61/71 взех я за 170 някъде , продавам я за 130... ако някой мисли да си взима може да се възползва

'Smile makes happiness and sunshine every day.'