Публикувам няколко снимки от последното завоевание на Рони - огромна плюшена жаба :)))
Бигъл
Публикувано: 08 October 2009 - 03:33 PM
Публикувам няколко снимки от последното завоевание на Рони - огромна плюшена жаба :)))
Публикувано: 12 October 2009 - 08:01 PM
...
Ние сме близо до Борисова.
ами и ние сме що-годе близо до тая борисова.... по-близо ни е заимов, но идваме и до борисовата ако ще има бигъли за лудиване :) а понякога, като ни мързи се разхождаме по алеята покрай канала.... може дасе засечел и там ако наминавате...

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 12 October 2009 - 08:20 PM
Слагам малко снимков материал да го видите в действие
Снимките и тортата са ни от 3 Октомври защото тогава си бяхме поканили гостите.
Иначе на самия ден имаше много вкусни неща, сладости и игри за да отбележим празника

Vanity of vanities....
Публикувано: 13 October 2009 - 11:45 AM
идеята за парковете хич не е лоша, ето и че има вероятност да се засечем 3-4 бигъла, притеснявам се обаче от проливните дъждове....Днес вали като из ведро, един път случихме един такъв порой да не завари в парка, прибрахме се мокри до кости, това се преживява де, ама Фреди след това ми изглеждаше поразсополивен. Не е ли по-добре да поизчакаме някой сух ден? :)
Честити две годинки на Бари
Публикувано: 13 October 2009 - 12:36 PM
Dimani това е чудесна идея за семеен бизнас
Честити две годинки на Бари и от нас
Публикувано: 16 October 2009 - 09:15 AM
Публикувано: 16 October 2009 - 12:18 PM
Публикувано: 16 October 2009 - 01:27 PM
оо трябваше да снимам да ви покажа... тамън сутринта си мислих докато се разхождахме колко се е вталила и колко е хубава.. и вечерта вече разхождах табуретчица ...
а после лежа с издуто тумбаче и заспа мн рано...
сутринта (все още приличаща повече на табуретчица, отколкото на кученцето от вчера сутринта) пак беше гладна... бигълска му работа

Публикувано: 17 October 2009 - 11:41 AM
Ето и малко снимки ,но за съжаление е сложно да го хвана в цял ръст : )
Публикувано: 17 October 2009 - 01:44 PM
П.П.
Сега прочетох някои от старите ти постове - мисля че Бонро е страхотно име! Незнам защо не го харесват някои хора, но на мен ми харесва и това че е оригинално и супер..
А "Ейра" на хората им се струва странно (то май си е ) и понякога трябва да го повторя няколко пъти докато разберат че не е "Ера" или "Ира или незнам какво там друго чуват разни хора

Публикувано: 17 October 2009 - 10:23 PM
А за да си намерите каишка по размер най-лесно ми се струва да измерите обиколката на вратлето на кученцето и така в магазина по-лесно ще се ориентирате.
Нашият като беше малък му взех най-малкият по размер нагръдник, свикна с него бързо,а и на размер му беше ОК, даже още си го носим, не ни се смейте, ама много свикнах да си го гледам кучо с него. Е, друг е въпросът че вече ни е порядъчно раздърпан и ще го сменяме - порядката в къщи е влизане в банята, сваляне на нагръдника и идва ред на миенето на лапи. Та как се развива действието - свалям аз нагръдника,ама и Фредката си го дърпа обратно и не си го дава. Мисли си кучето: "Има ли нагръдник - няма баня..."
Публикувано: 18 October 2009 - 02:38 PM
вчера прекарах няколко часа в сайта и всички са толкова уникални , големи са красавци ...тази порода са прослувути с красотата и изящество за мен ...
А малкият е голям пакостник и не се спира по цял ден ...: )
поздрави на всички от нас ...: )))
П.С: чакам предложения за борисова, парка зад ccs ... : ))) каквито сме лудаци имаме нужда от компания ...
Публикувано: 21 October 2009 - 12:41 PM
Ето ви една снимка от преди няколко дена,най вероятно последната на зелено и топло
Публикувано: 21 October 2009 - 06:57 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 October 2009 - 07:00 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн

Вход

Горе
Цитиране +