Бигъл
Публикувано: 03 February 2009 - 08:48 PM
тука играе с нова игра4ка и е много въоду6евена ;D

това се вижда след ужасява6тата и сре6та с водата и 6ампоана

Публикувано: 03 February 2009 - 09:40 PM
За имената - и аз категорично не харесвам Джони и Шарик. :blink: Тук във форума всички сме улучили подходящите имена за нашите кучовци, няма някое, което да не ми харесва. А от по-горния списък от момчешките имена ми допадат Харли /като Харли Дейвидсън, йей :yahoo:/ и Принс, ама Принс според мен изобщо не подхожда за бигълче, а по-скоро за някое мъничко и нагиздено кученце.
Много рожденици се събираме тези дни, много нещо. Хайде, честито на патерица на Чезарка /ужасно сладка муцунка има това момиченце, особено на първата снимка :wub:/, да ви е жива и здрава и много да я слушате. ;) А разбойникът Фреди днес получи за подарък ново подскачащо топче /обича да гони топки - колкото повече, толкова повече :blink:/ и играчка за гризкане, приличаща на обувчица. :zaek:
Здравей, Бари и добре дошъл! :pionercheta:
Публикувано: 04 February 2009 - 10:04 AM
само 6те кажа 4е това странно опуленото е Чезара

тука се у4и да носи пръ4ка :->)

а тук се крие от големите ку4ета да не я видят и ги наблюдава ;D

П.П СНИМКИТЕ ТОЯ ПЪТ ГИ КА4ИХ САМА :->)
Публикувано: 04 February 2009 - 12:17 PM
Ето какво получи за подарък и дори от радост не ми даде да го разопаковам,но свалянето на мрежата е част от подаръка за нея :blink:
Да бяхте видяли какви подскоци бяха като видя топката ;D

Публикувано: 04 February 2009 - 01:03 PM
Публикувано: 04 February 2009 - 01:10 PM
След 2-3 седмици? :rolleyes:
Отговарям ти веднага :blink: Топката вътре беше с нещо гумено и беше от надуваемите,но плюшена отгоре.Казвам беше,защото вече е пукната ;D Хубавото в случая е,че сега я напълнихме с парцали и стана и здрава и най вече безопасна.Много се притеснявах дали няма да е пълна с дунапрен или топчета,но се оказа идеално че е от надуваемите и сега е вече готова за дива игра. ;)
Поздрави!!!
Публикувано: 04 February 2009 - 03:40 PM
П.П и аз о4аквах 4е вътре е с донапрен или не6то такова :-
Публикувано: 06 February 2009 - 09:01 AM
Чезара е уникална фурия, аха и ще литне с тия уши ;D .А какъв поглед - ето от къде е взет идеята за "Дивото зове" ;) ;D
Лола, много сте усмихнати!Супер снимка!Все едно са й казали "Лоли, това е за корицата на Вог!"
Бари, добре дошъл, много си красив! Още един кавалер! :yahoo:
Целувки на всички с кадифените ушички! :wub:
Публикувано: 06 February 2009 - 12:58 PM
Решихме да направим нашите малки бигъли филмови звезди.
Това са двата билборда с двете изгряващи и многообещаващи звезди Блу и Лола за техния първи съвместен филм "Любов по Нета ги свързва" :wub:

Публикувано: 06 February 2009 - 04:26 PM
всъщност за всеки, който иска бигъл-звезда в къщи, ето го сайта:
http://www.photofunia.com/
Лола го откри, така, че благодарностите към нея :wub:
Очакваме оригиналните ви идеи и творчество ;D
и малко да се похилите ;)

блу на билборд

блу президент

издирва се ;D
Публикувано: 06 February 2009 - 04:51 PM

url=http://www.minidog.info]