katetol, в 28 April 2011 - 07:22 AM, написа:
Изидра, вашите бебоци, както винаги, са невероятни. Личи си грижата, с която ги отглеждате. Не се обиждайте на Радуша, аз мисля, че нейният пост не е нападка спрямо вас, напротив, мисля, че тя просто искаше да обърне внимание на човека, който си търси кученца, че мод. може да му изтрие поста, поради политиката им за нетолериране развъждането извън развъдници!
Аз лично искрено се надявам да не сте се "наиграли", защото вашите мънци са доказано прекрасни, а вие категорично сте един от авторитетите на темата във форума! Ние с Джимчо ви даваме голяма прегръдка и безброй целувки на малките бебчовци. Както и на всички други мънчовци, които се появиха на страниците на форума!

Няма как да съм обидена на Радуша, защото макар и да не я познавам лично, поддържаме контакт от време на време. За малкото време от което се познаваме задочно мога да кажа само и едиственно хубави неща, защото тя е изключително отзивчива и винаги готова да помогне за което най-очевиден пример е Айра, която тя прие с много любов и не само...., тя си знае