ice_skater - много ще се радвам да ги съберем! Даже може да се пробваме да организираме среща на ДРТ-те от форума ... Аз от миналата година се каня, ама нали организирането не ми е най-силната черта и ...
Джак Ръсел териер
Публикувано: 05 June 2011 - 07:22 PM
ice_skater - много ще се радвам да ги съберем! Даже може да се пробваме да организираме среща на ДРТ-те от форума ... Аз от миналата година се каня, ама нали организирането не ми е най-силната черта и ...
Публикувано: 05 June 2011 - 09:39 PM
apetrushinova, в 05 June 2011 - 06:54 PM, написа:
ice_skater, в 04 June 2011 - 05:20 PM, написа:
Иначе, да, за мъжките е нормално това, постоянно ближат, и е доста кофти навик... Поне за тази болест съм сигурна, че не се предава така, защото преди да покаже симптомите, той е бил заразен поне един-два месеца, а кучетата около езерото, където живеем, са си съвсем здрави, тоест не се предава токова лесно.
Джак ръсел в Дружба !!! Йеееееее !!! Ние сме от втора част и се разхождаме по баира няколко часа на ден като захладнее :) Дано се засечем някой път да побеснеят кучовците :)
Как се казва вашето? Нищо чудно да съм ви засичала, аз дори и когато съм без животното и видя Джакче спирам и започвам да разпитвам
Katetol, на мен също ми се върти тази идея със срещата, би било супер.
Относно кърлежите, Южен и Западен са пълни, изобщо не пръскат, аз винаги откривам по дрехите да ми пълзят, а какво остава за кучето... Отделен въпрос е, че миналото лято Немската овчарка на приятели почина след ухапване от Пепелянка, в Южен парк...
Публикувано: 06 June 2011 - 07:16 AM
ice_skater, в 05 June 2011 - 07:39 PM, написа:
Май ще трябва вета да питам и все пак ако ви идва нещо на ум - споделете моля
Честито за новите бебоци на форума

Публикувано: 06 June 2011 - 09:13 AM
Публикувано: 06 June 2011 - 02:56 PM
Krasito0, в 06 June 2011 - 10:19 AM, написа:
Аз лично нямам големи наблюдения. Мога да кажа, че когато си видях Пипин, първо питах дали ще ни го дадат /дали въобще имаме шанс за него/ и после питах за цена. И да си призная, вече не мога да го свържа с парички. Мисля, че когато си познаеш животинката, паричките ще ти се сторят просто формалност. Може поста да ви се строи глупав /не съдържа конкретен отговор/, но така си го взехме нашичко.
И мисля, че такава е ценовата рамка. Не съм разглеждала много обяви, но попаднах на няколко и цените варираха.
Миналата седмица в МОЛА в Бургас имаше една душица на 450лв/или 550лв/. А беше само на месец. Сам самичък в един аквариум.
Публикувано: 06 June 2011 - 05:32 PM
Krasito0, в 06 June 2011 - 04:02 PM, написа:
Ако са малки и двете, може и да има шанс, обаче при Джак Ръселите ловния инстинкт е страшно силен, поне моите наблюдения са такива. И предишното ми, и това Джакче - при вида на котка или някакво друго животно пощуряват, а преди това имахме доберман и котка... Може би си зависи от животинката...
Мод: Редакция! Моля без реклама на зооборси, зоомагазини и прекупвачи! Куче се купува от лицензиран развъдник, с родословие и изследвания!!!
Публикувано: 06 June 2011 - 06:48 PM
Krasito0, в 06 June 2011 - 04:02 PM, написа:
Да възможно е мисля че преди няколко месеца имаше същия ?и отговора беше положителен а за другия ти ? отговора ти е на лични съобщения
Публикувано: 06 June 2011 - 07:16 PM
mechotigar-1, в 06 June 2011 - 01:47 PM, написа:
Такаааа ... Значи, мама цял живот ми повтаря, че никаква ме няма в обясненията, но този път ще се пробвам. Та, когато кликнете на бутона Ново мнение, излиза прозорец "Пуликуване на мнение в: Джак Ръсел териер" - в дясно от него са емотиконите, а точно под полето, в което пишете, има светлосиня лента с надпис "Прикачени файлове", а непосредствено под нея има празно продълговато прозорче, до него е бутонът "Разглеждане", а до него "Изчисти". Значи, натискате "Разглеждане" и ви излиза прозорец, в който трябва да посочите от коя точно папка във вашия компютър кой точно файл искате да прикачите. Избирате файла и потвърждавате с "Отвори". Следващата стъпка е да натиснете бутонът в тъмносиньо "Прикачи файла" и най-накрая "Публикувай", както си публикувате мнението. Та, така би трябвало снимките да се появят в мнението (по тази процедура могат да се прикачат повече от един файл). Надявам се да съм била полезна и скоро да видим снимки на бебоците.
Капанец, вашите малки мишлета са прекрасни! Дано да са живи и здрави и да пораснат достойни ДРТ
Публикувано: 07 June 2011 - 08:16 AM
Догодина ще вземем още едно бебе. Да си правят компания.
Наш Пипин за 3 седмици е порастнал много. Вече кожичката му се оцвети. Петната по нея са кафеви, а не розови. Лапките му почерняха и наедряха. Изтеглил се е. Вече не е бебе, а момченце. Като си спомня как дойде у нас едно малко мишле и сега какъв бесен куч е ... Как успя толкова бързо?
Да го похваля вече знае: дай, пусни, седни, тук. Това го научи страшно бързо и то в игра.
С мен се упражнява на бягай и спри. Нали сутрин ще го взимам да тичаме. Да сме готини лятото и стегнати и двамата
Ако видите за какво става дума. Казвам бягай и тръгвам /в къщи/, после спри. При стри застава до мен. И после пак. Отварям вратите на двете спални и включвам коридора и имаме отсечка за бягане
Искам да питам: Защо кучето се учи да върви и бяга от ляво?
Не мога да координирам лявата си ръка както трябва и съответно, нито мога да нося повод в нея, нито да го търпя от ляво. Дори дамската си чанта нося от дясно. И детето ми винаги с дясна ръка го държа. Просто лявата я няма.
Сега пипин ходи от дясно и бяга от дясно. Дали е проблем?
Публикувано: 07 June 2011 - 08:57 AM
И аз многооо искам да взема още едничко, все ми е съвестно като оставям моето момиче само през деня, а като си има другарче ще си щуреят и няма да им пука. Срещам известна съпротива у приятеля ми относно тази идея, но... може пък и да стане. Обаче - ако и другото е момиче сигурно ще се бият?? А ако е момче - ще вземат да свършат някоя глупост
Sesana, и аз я водя моята от дясно. Идеята да е от ляво е, че повечето хора са десняци и да ти е свободна дясната ръка. Но аз си нося дамската чанта от ляво и не ми е удобно и повода да е от там.
Публикувано: 07 June 2011 - 09:24 AM
Поздравления на Капанец и на колегата от Сливен за бебенцата които си имат :) Да си ви живи и здрави :)
Пипин е страхотен :) Сигурен съм, че във вас е същатата пълна лудница откакто имате Пипин каквато е и у нас :) Ние пък отваряме вратите на едната спалня и на хола и ни се получава игрището за бягане вкъщи :) И не мисля, че от коя страна ходи малчугана е изобщо проблем :) Аз мисля, че той е още мъничък, има още да расте и да добива форма и телосложение :) Всичко ви е наред, и вие се притеснявате прекалено много като нас :) Аз се побърках една вечер в началото, като му пипнах нослето и беше много сухо, та го събудих от така сладкия му сън, и му слагах водичка в устата да пие и му момкрих нослето :) Едва на следващата вечер стигнах до заключението, че когато кучетата спят са им сухи нослетата :)
Еди официално си смени зъбките. При нас почна от четвъртия месец и продължи месец и половина :) От вчера сме вече на 6 месеца, и като четях постта на Сесана се сетих как не спахме вечерта преди да го вземем, и как беше хем един ..не-толкова-красив :) на снимките ама вссички много си го харесвахме и как го взех сутринта от куриерския офис и загърнах в една хавлия ...:) и как ушичките му бяга по големи от главата и му викахме Прилепчо :) а сега какво момченце е станал :) Мен ме слуша много защото прекарваме най-много време заедно, като му се играе не идва да ближе мене, а брат ми щото той е по игрите. Аз съм строгия от тримата в нас :) А да видите какво става когато си дойде майка ми :) Еди буквално пощурява :) толкова много си я обича, тя никога не му се кара, готви му по често отколкото за нас и той само в очите я гледа :) Искрено споделям, незнам как сме живяли без нашето момче преди това.
Аз съм на 23 и от доста години съм по чужбина, студент и по работа и скоро пак ще тръгвам след няколко месеца в къщи. Казвам ви за първи път ще ми е толкова мъчно да тръгна. В момента докато пиша това хапе възглавницата на брат ми и мисля че се опитва да прави някакъв сорт секс със нея :) психоооо :)
Вече станахме приятели със Майло на Дора от Сливен :) а той ако знаете колко е луд
Поздрави на всички
ПС
Ice_scater, искрено ви съчувстваме за преживяното със първия ви Джак, но съм сигурен че този който имате сега ви прави двойно по-щастливи.
Само едно искаме - да са ни живи и здрави, и ние покрай тях!
Поздрави на всички :)
Публикувано: 07 June 2011 - 09:41 AM
Merry_ny, мисля че има един колега дето си имат 4-5-6 и то само женски Джакчета :) остава само да убедиш приятеля си :) И аз съм решен да взема другарче на Еди, но го пазя в дълбока тайна все още :) Бях студент в Холандия и догодина трябва да се връщам пак. Смело мога да кажа, че там Джак ръсел териера е сред най-често срещаните домашни любимци. А сега пък ще заминавам в Англия, а там е техния дом :) Но мисля, че няма никакво значение дали ми е чистокръвен или не :) Мисля, да изчакам докато стане на 2-3 годинки и поумнее, и когато стане баща да си вземем едно мъжко и да си го възпитава той, а не ние :) Има време но е решено от моя страна :)
Дайте снимки на Чара, тя такава красавица, ние такава жена ще си търсим като станем големи :) с подобни окраски на Чара. :)
А ето и какво правим след въргалянето с възглавницата

Вход

Горе
Цитиране +