Джак Ръсел териер
Публикувано: 02 July 2011 - 04:52 PM
Публикувано: 03 July 2011 - 03:31 PM
Публикувано: 03 July 2011 - 07:45 PM
Вече си показваме и характерите
http://vbox7.com/play:a45836c59b
Публикувано: 03 July 2011 - 08:51 PM
Публикувано: 04 July 2011 - 06:43 AM
izidra, в 03 July 2011 - 06:51 PM, написа:
Да, супер си беше на моренцето, но нашия хич не искаше да влиза във водата! Търча и бесня по плажа, но като идват вълните и бяга, вкарах го няколко пъти по-навътре и веднага се обръща обратно и панически плува към брега - абе не му беше приятно и по едно време спрях да настоявам и само го мокрех по малко да се разхлажда
Пожелавам на всички да отидете до морето с кучовците това лято и да си изкарате страхотно разбира се!
Само да кажа, че ние като бяхме единственото куче на плажа ни направиха забележка, хем беше вързан и бяхме много настрани от хората - до скалите, а после, като се събраха повече кучовци, май на никой вече не му правеше впечатление

Публикувано: 04 July 2011 - 10:35 AM
vani6366, в 04 July 2011 - 06:43 AM, написа:
izidra, в 03 July 2011 - 06:51 PM, написа:
Да, супер си беше на моренцето, но нашия хич не искаше да влиза във водата! Търча и бесня по плажа, но като идват вълните и бяга, вкарах го няколко пъти по-навътре и веднага се обръща обратно и панически плува към брега - абе не му беше приятно и по едно време спрях да настоявам и само го мокрех по малко да се разхлажда
Пожелавам на всички да отидете до морето с кучовците това лято и да си изкарате страхотно разбира се!
Само да кажа, че ние като бяхме единственото куче на плажа ни направиха забележка, хем беше вързан и бяхме много настрани от хората - до скалите, а после, като се събраха повече кучовци, май на никой вече не му правеше впечатление
Аз един път заведох Пипин на плажа и отнесох една кофа критики. Хем беше вързан, хем е бебе, хем не цапа, хем съм на неохраняем плаж. Ей ужас. Щяло да отиде при детето. /да аз го пускам сигурно/. Защо не давам на детето да го пипа /това други хора/. Защо го пускам във водата.....
Иначе си беше голям кеф. Ванката отива да се къпе и Пипин след него. Двамката пляскат и се кефят. Ванката излиза и копае и Пипин копае с него. Прокопаха 2-ри Панамски канал от хавлията до водата.
Обаче...ако ще повтарям трябва да си взема два валеряна...тия двамата са кофти комбинация за моите нерви на плажа. Смятайте какво са ме правили 1-2 часа, че заспаха като талпи в таксито към къщи.
Морето ще е супер след края на тази седмица. Ако ще минавате през Бургас нека да се видим.
Публикувано: 04 July 2011 - 11:09 AM
Ние ходихме в едно заливче/силно казано/ само за нас си точно поради причината " не ми се обеснява на други хора".
Диванетата/дете и куче/ копаха и пръскаха на воля .
Определено си развалихме режима /сън по цял ден / .
Дано скоро пак ни се отвори път - хареса ни.
Публикувано: 04 July 2011 - 11:09 AM
Има ли нещо, което трябва специално да знам за тази щура порода?
Купих му бебешка храна "Starter" на Royal Canin, но той я яде само ако е суха, а не разкисната, както ми казаха. Има ли опасност да му стане нещо?
Публикувано: 04 July 2011 - 03:38 PM
jumper, в 04 July 2011 - 11:09 AM, написа:
Има ли нещо, което трябва специално да знам за тази щура порода?
Купих му бебешка храна "Starter" на Royal Canin, но той я яде само ако е суха, а не разкисната, както ми казаха. Има ли опасност да му стане нещо?
Здрасти,
Няма опасност да му стане нещо в следствие на прием на суха храна.. осигурявайте му обаче постоянен достъп до прясна водичка. Би трябвало да са ви обяснили по колко и как се приема храната дневно.
Качи снимки на малкото тетрористчееее...
Публикувано: 04 July 2011 - 07:30 PM
Публикувано: 04 July 2011 - 08:48 PM
[/quote]
И ние имахме едно такова зверче, биеше се с майка си, защото братчето и сестрите й й бяха далеч извън категорията. Сега тази бандитка се казва Маша и е при Packo от форума :)))
Публикувано: 05 July 2011 - 08:21 AM
Аз започвам да се съмнявам, че Пипин е от кротките Ръсели. Приучи се на режим, спря да ръба мебели, ръце, крака...Вече дава да го галим. Странно. Но от снощи гони котки. Няма никакъв шанс да ходи без повод. До сега не съм виждала такова поведение от него. Вижда котката и откача. Почва да бяга след нея и не спира. Повода му е дълъг и уж го викам, но той си продължава. Като играе с куче и го викам идва, но с котки уви - не.
Научихме се на остави. Страшно съм доволна. Слагам купата с храна и казвам остави. Докато не отменя командата не посяга. За сега обаче само в мое присъствие. Ако изляза е омел всичко. Но има време. Учи страшно бързо. С колито и болонката ми трябваше повече време. А този ми ти калпазанин за 2-3 дни е хванал основното и започваме да сменяме местата и ситуациите.
Вече нямаме обриви, ама никакви. Минахме през един стомашен вирус и сме добре/повръщане+диария/. Дано да нямаме повече здравословни проблемчета за сега.
Публикувано: 05 July 2011 - 10:12 AM
Публикувано: 05 July 2011 - 02:46 PM
Ако някой има опит във възпитателните методи , нека пише как го прави. Купих и тренировъчни бисквитки. Довечера ще кача снимка на Бъкстър.
Публикувано: 05 July 2011 - 05:05 PM
jumper, в 05 July 2011 - 02:46 PM, написа:
Ако някой има опит във възпитателните методи , нека пише как го прави. Купих и тренировъчни бисквитки. Довечера ще кача снимка на Бъкстър.
Правилно си се ориентирал,с награди и респект,страшно са умни и винаги изпитват кое им е позволено и кое не .
sesana вземай мерки с котките по навреме това им е голям проблем на всички териери но не е невъзможен.за голямо съжаление предишното ми кученце също джак ръсел пострада за ради котка и то фатално беше на 8 месеца свиквайте ги от малки с котките

Вход

Горе
Цитиране +