Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 29 March 2008 - 06:35 PM
Здравейте. Вече почвам да се отчайвам още нямат яйца. :( Аз си мисла че може да е заради това че дупката е много ниско и вътре на дъното влиза светлина и се вижда почти цялото дъно и да си мислат че не е сигорно я ми кажете може ли да е от това ?
Публикувано: 06 April 2008 - 10:44 AM
:yahoo: :yahoo: ЗДРАВЙТЕ ИМАМ ПРОМЯНА САМО , ЧЕ НЕ ПРИ ДВОЙКАТА МИ :'(. ИМАМ СИ КОРЕЛАААА. Мъжка на около 1 година много е красив после ще кача снимки. Само че имам проблем сложих го в клетката при младите 2 вълнисти и първата им среща не беше никак приятна сега тя седи отдоло на клетката те отгоре.Какво да направа за да не се бият ?Дайте ми савет :(
Публикувано: 06 April 2008 - 01:32 PM
Честитоооо! :yahoo: И ние имаме корела и 2 вълнисти в обща клетка - не се бият, но не си и играят. Просто съжителстват. Не ги закачай - сега и за тримата е стрес, дай им време да свикнат. Те и в Австралия обитават едни и същи места, спокойно. Виж, ако започнат да се бият или скубят... ще ги разделяш, но ми се струва, че няма да се стигне до там. ;) Успех!!! :blink:

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 06 April 2008 - 07:27 PM
Намерих друго решение на проблема.Взех 1 клетка от 1 мой приятел.И ще преместя Бобо (Корелата) в другата стая за да го опитомя защото той изобщо не е питомен.Човека от който го взех преди извстно време си е взел 2 Корели водело се че са мъжка и женска но впоследствие се оказало че са два мъжкара.И те се биели постоянно и затова го продаваше.Имам едно питане Бобо има малка рана над окото и му няма нокатят на средния пръст на единия крак.Предполагам че това се далжи на битките с другата Корела.Нали със времето раната ще зарастне и нокатят ще порасте наново.
Публикувано: 06 April 2008 - 08:19 PM
Хм, раната би трябвало да заздравее, ако нещо не се е инфектирала. Но ти сигурно още не можеш да го хващаш, за да я промиеш примерно с отвара от лайка :( . Наблюдавай го, ако ти се стори, че се възпалява, ще го водиш на лекар... А за нокътя - зависи, ако е откъснато парченце от пръста заедно с основата на нокътя - няма да порасне :'(. Дано се оправи всичко и ще чакаме снимкиии (ама не го стресирай сега и със светкавица, ще почакаме ;)).

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 06 April 2008 - 09:47 PM
Качих няколко снимки в личната галерия.Много се дразня защото снимките дето прави телефона ми са в много голяма резолюция и трябва да ги смалям за да ги качвам а като ги смаля стават с по лошо качество. А за Бобо да още не ми дава да го хващам и още го е много страх ама ще свикне.