Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#1901 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
  • Interests:dogo argentino , agility

Публикувано: 10 July 2008 - 11:40 AM

bubeto333, расте като гъбка твоето момче , браво! :blink:

Цитат

... coolice слагала ли си такива гащички на твоята :)

Debsi , от две години купуваме "памперси" ,има определено ефект от тях, но като че ли Астра вобще неможе да ги понася.Първоначално като ги сложихме , тя беше на 5 години (твърде голяма) и за нея тази новост се оказа като поредното досадно нещо, само за минути да я оставиш на саме и памперса автоматично със зъби бе свалян на земята.Наложи се тогава да поставяме и защитна яка(мисля, че така се казваше) на главата...Сега вече отпадна това задължение да слагаме гащички или ако няма такива да вървя след нея с парцали и препарати защото сме вече кастрирани.Кастрацията ни се наложи поради това, че след последното си разгонване Астра заболя от  пиометра , доста неприятно... :(
Ще чакаме обещаните снимки...определено големи образи са с това на дупетата и като знам как пуфтят от недоволство ... ;D
Смятам да споделя и една снимка към поста си случайно се натъкнах на нея в нета.Макари кучето да не отговаря на стандарта така ме грабна че дори си я свалих на компа , надявам се и на вас да ви хареса.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1902 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 July 2008 - 09:02 PM

На 1-вата снимка : Тъкмо ги бях сложил гащичките.
2-рата : Вече склонила глава и чудеща се : "Какво е това на дупето ми, какво е  :o :angry: "
User's Signature

Качена снимка

#1903 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 09:04 PM

3-та и 4-та са правени преди малко, вече свиква с гащичките, а и не е мръсно никъде, освен в тях :D
User's Signature

Качена снимка

#1904 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 08:49 AM

Здравейте,ето я и нашата Рокси на баня.Голям образ е ;D

http://www.vbox7.com/play:9ee1b926

#1905 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 11 July 2008 - 09:02 AM

Цитат

Голям кеф, голяма игра  ;D
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1906 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 09:29 AM

Цитат

Ехе, появи се  ;D Я разкажи, колко висока е станала, колко килограма е, разгонвала ли се е сестричката на моята Тара, как е :)
User's Signature

Качена снимка

#1907 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 July 2008 - 10:00 AM

Цитат

^_^ Клипчето е направо :->).Ето какви палячовци са нашите животинки. С тях винаги ни е забавно.  ;D
И да не забравите да си вземете тривките и хавлийките... ;)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1908 Потребителят е офлайн   mimeto7777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 05:20 PM

Debsi,Рокси е някъде м/у 25-27 кг.Още не се е разгонвала.Много е щура,прави бели от време на време.Иначе е много жизнерадостно куче,винаги готова за игра:).Единственото лошо е че когато се прибираме от работа трябва около 20 мин да е не и обръщаме внимание,защото иначе веднага се напикава от радост.Нещо маи ни е слаб пикочния мехур ;D ;D

#1909 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2008 - 07:14 PM

Тара е 27, шура, луда, дива и понякога кротка, ама сега е голям майтап с тези гащички :huh: ;D  ;D А като някой се прибере, особено аз, полудява от радост  :yahoo: :->) :yahoo: :Танц: :Танц: :samodovolen:
User's Signature

Качена снимка

#1910 Потребителят е офлайн   LeaBoxer Икона

Публикувано: 13 July 2008 - 01:28 PM

debsi xixi tva s ga6ti4kite mi e poznato ..probvai s pampers4e-hubavoto e 4e ne propuska i ne e nujno da go smenq6 prez perioda-puk i e interesno  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

http://www.vbox7.com.../play:f27ee9b7

#1911 Потребителят е офлайн   sidero Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 01:49 PM

Здравейте на всички.доста време ни нямаше с Хера ,но сега пак сме на линия. :->)

#1912 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 July 2008 - 10:49 PM

Снимки за разнообразие на една приятелка - Съни. Като е щастлива - врътка "чуканчето", като е много щастлива - включва цялото дупе  :blink::
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1913 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 11:13 PM

Имам 148 снимки, но само при разрешението на собствека на Авитохол в. Боксербрийд и с разрешението на Божидар Великов ( председателя на Боксер клуба), ще кача техни снимки преди да започне изложбата - на Вито, Бай Лазо(Лазарино де Кристобалито) и малката сладурана Соларис.
    Това са снимки от изложбата(малка част де). На първите 2 са победителката при женските и победителя при мъжките. Кучето в дясно спечели изложбата. Всяко едно куче получи оценка, ако не се лъжа всички кучета имаха Мн. Добър. Имаше само 4 български кучета : Авитохол в. Боксербрийд, Тина, Лазарино де Кристобалито и Соларис. Другите кучета бяха от Румъния.
User's Signature

Качена снимка

#1914 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 11:27 PM

Иначе ето ги българските кучета в изложбата :
1.Соларис
User's Signature

Качена снимка

#1915 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 11:30 PM

2.Соларис с г-н Великов в ринга
3.пак те
User's Signature

Качена снимка

#1916 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 11:35 PM

4. пак Соларис в ринга
5. Лазарино в стойка  :blink:
6. Лазарино в кръга
User's Signature

Качена снимка

#1917 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 11:38 PM

7.Вито и Тина
8.Тина в ринга
User's Signature

Качена снимка

#1918 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 July 2008 - 11:39 PM

Браво debsi! :blink: Благодарим за снимките. :yahoo:

Сподели твоите впечатления.Обедена съм че си усетил онова чувство , което с думи неможе да се опише при вида и допира с любимата ти порода. :blink:

П.С:Ще помоля boxerfan да публикува пълните имена на кучетата - участници и техните резултати, разбира се ако няма нищо против. :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1919 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 11:42 PM

Продължавам да споделям:
9.Авитохол в. Боксербрийд в стойка
10.Вито в ринга
User's Signature

Качена снимка

#1920 Потребителят е офлайн   debsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 12:17 AM

Чувството, стана ми много яко, че гледам кучета от любимата ми порода, дори и да ги галя. Говорих си много с румънците много(на английски), единия дори ме спаси да не настъпя едно кучешко подаръче  ;D Според мен трябваше да има повече кучета, че дори и български. Личното ми впечатление, че българските кучета не бяха много подготвени. Вито не правеше стойка, посегна към съдията, не се движеше много добре в ринга. Тина, тя е на 6 годинки, остарява, а стопаните й ги е жал да я лишават от храна и затова е наедряла. Соларис, малка сладурана, добре се движеше в ринга, но още е мъничка, трябват й още тренировки, но е много сладка и много  :wub: раздава  ;D А бай Лазо, той вече какво да печели и той е на 6 години и го мързеше малко, но пък беше мнооого послушен, седеше си мирничко B) Това е моето лично мнение, иначе и 4-те кучета ги галих по отделно, много хубави кучета, особено Соларис :) Малко звуча като критик, който разбира много от породата, но изказвам лично мнение. Накрая настана малък  безсмислен спор, защото една от участничките се заяде : Защо кучетата им имали Много Добър, а не отличен, защо най-добрите кучета и другите в изложбата имали Мн.Добър. Г-н Великов им обясни, че това е политиката, че така е реши : младо куче не може да получи Отличен, за тях най-високата е Много Добър. И продължиха да изнервят г-н Великов, но накрая се спряха, че така :) Направих много снимки, на всяко куче имам снимки, но са прекалено много, по-късно през деня ще сложа още снимки. Накрая на изложбата отидох да видя какво е взела Тина, имаше и тя Много Добър и САС К (ако може някой да ми обясни какво е това "К"). Тогава дойде един от румънците и ме пита дали някой може да му преведе нещо, съгласих се и отидох. Помолиха ме да му преведа какво пише на оценителния лист, преведох им го, дойде 1 момиче и неговият лист и после още няколко листа преведох. И си поговорихме за изложбата, бяха недоволни само, че всички кучета са имали Много Добър, а на Атибокса тази година някой от кучетата им са получили Отличен, а тука по-слаба оценка, както и да е, казах им, че така е решил председателя, такава е политиката. Питаха ме, защо всички кучета са с еднакви оценки, отговора ми беше, че сигурно всички кучета са хубави  ;D и че този въпрос не трябва да ми го задават на мене ;) Абе говорихме си още неща : преди и след изложбата. Не знам, може организацията да куцаше, може да нямаше много кучета, но ми беше много приятно, защото гледах изложба на кучета от любимата си порода, правих много снимки и упражнявах си Английския(а имам нужда, защото така ми е по-лесно да го уча, ама всъщност си глътнах по едно време граматиката, притесних се, но се оправих, това  беше важното). Надявам се другата година пак да има Специализирана изложба за Немски Боксер и пак да отида да я гледам, но този път и да мога да докарам Тара, за да види много кучета от своят вид :)

Снимката 1: от всички кучета това беше най-спокойно в ринга, като стойка и бягане :)
Снимка 2: Това куче много прилича на Тара, ако махнем бялото отдолу и по 3-те лапи и малкото върху носа. Имам предвид : разцветка и телосложение, не друго :)
Снимка 3: Тук изглежда малко по-тъмна :)
User's Signature

Качена снимка

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема