Смесени породи
Публикувано: 27 October 2009 - 01:30 PM
Публикувано: 27 October 2009 - 03:04 PM
Тази последната снимка на синьокуче е отново страхотна
другите ми любими нейни са:
Синьокуче на син фон ( пост 11 окт.)
Синьокуче в синя лунна нощ ( също 11 окт)
Синьокуче гледа залеза ( пост 5 септ)
Е , те (снимките) сигурно си имат други имена
Публикувано: 29 October 2009 - 12:58 PM
sinioku4e, снимката отново е супер, направо ми доставя удовослтвие да гледам твои снимки. А аз се надявам скоро да насмимам и моя, в момента нямам фотоапарат у дома, разбира се едва ли ще мога така добре да се справя, но ще направя една фотосесия.
Писах в една друда тема , сега ще споделя и тук. В парка , където излизаме има едно по- агресивно куче, което директно напада моето, но не по познат начин за игра , а определено да го наръфа, сдуши и дави. Води го малко дете, на килограми под тези на кучето. Кучето не слуша и не приема команди и детето едвам го удържа. От начало си мислех, че тази агресия е само към моето "безпородно " куче и бях решила да не ходя там.Снощи обаче минахме , кучето го нямаше и като заговорих с другите кучкари и те са възмутени от това поведение. Оказа се , че наръмжава и други кучета и детето не може да го контролира. Оглеждах се като престъпник да не дойде от някъде. Разхождаха го наоколо, но не дойдоха при нас. Вероятно някои им е направил забележка, но не знам дали това е решение за момента. Лично аз се чудя как хората пускат малки деца с куче, което определено не слуша и е по-агресивно. Ако е обучено и послушно няма да има проблем или ако се държи само на повод, но детето го пуска, на кучето му се играе, но играта му е малко по-груба и застрашаваща. Добре , че предната вечер един мъж го хвана, когато затискаше моето, иначе не знам какво щеше да се случи. Това исках да споделя като наблюдения, но вчера видях тема тозно по този повод и се оказа , че доста кучета с изявено агресивно поведение се водят свободно.
Лек и успешен ден на всички и да нагушкате кучовците!

Публикувано: 29 October 2009 - 02:10 PM
И още по-смешно ми става , че и диванът, на които е сниман, малко прилича на ншия - все едно че съм се върнала в миналото
Ето снимка на Кари с единия ми котарак, само че тук тя вече е на няколко години.
,
gngpaint, Рита за красота ли има чорапки или функционалност някаква?
Питам най сериозно, защото на Кари през зимата често и влиза заледен сняг между пръстите и понякога просто спира и вдига едното краче , защото я заболява. Все се заканвам да и купя ботушки, обаче вкъщи никoй не иска.
Иначе съм виждала в много кaлно време хора да разхождат кучетата си с ботушки. А също прочетох че полицията в Германия въвела ботушки за кучетата си, защото при акции чето ходели в разни мизерни квартали с натрошени стъкла и всякакви остри боклуци и си порязвали лапите
http://images.google...&...=18&ndsp=18
http://www.nowpublic...-dogs-get-boots
При нас в целия град е забранено да се пускат кучета без повод. Има един парк , където обаче често ги пускаме - само дружелюбните кучета. Ако някои пусне агресивно и подстрада човек или животно глобите са жестоки, а може и затвор да има.
Kакто и да е, понякога през парка минава конна полиция и види ли кучето без повод, веднага те кара да си го вържеш.
Ако някои води куче , с което не може да се справи, хората отдавна да са извикали полицията.
Хем ми е тъжно, хем ме е яд през колко перипетии минава човек за да си има домашен любимец в България.
Публикувано: 30 October 2009 - 09:23 AM
И още по-смешно ми става , че и диванът, на които е сниман, малко прилича на ншия - все едно че съм се върнала в миналото
Ето снимка на Кари с единия ми котарак, само че тук тя вече е на няколко години.
,
gngpaint, Рита за красота ли има чорапки или функционалност някаква?
Питам най сериозно, защото на Кари през зимата често и влиза заледен сняг между пръстите и понякога просто спира и вдига едното краче , защото я заболява. Все се заканвам да и купя ботушки, обаче вкъщи никoй не иска.
Иначе съм виждала в много кaлно време хора да разхождат кучетата си с ботушки. А също прочетох че полицията в Германия въвела ботушки за кучетата си, защото при акции чето ходели в разни мизерни квартали с натрошени стъкла и всякакви остри боклуци и си порязвали лапите
http://images.google...&...=18&ndsp=18
http://www.nowpublic...-dogs-get-boots
При нас в целия град е забранено да се пускат кучета без повод. Има един парк , където обаче често ги пускаме - само дружелюбните кучета. Ако някои пусне агресивно и подстрада човек или животно глобите са жестоки, а може и затвор да има.
Kакто и да е, понякога през парка минава конна полиция и види ли кучето без повод, веднага те кара да си го вържеш.
Ако някои води куче , с което не може да се справи, хората отдавна да са извикали полицията.
Хем ми е тъжно, хем ме е яд през колко перипетии минава човек за да си има домашен любимец в България.
По принцип и ги сложихме само за малко,но тя още е малка и никога не е виждала сняг.Ако се наложи през зимата ще и вземем някакви обувки.И бебешките ботуши стават
Публикувано: 30 October 2009 - 01:57 PM
Публикувано: 30 October 2009 - 05:07 PM
Тук времето е същото! Мътно и валящо. На мен обаче ми харесва, защото е безлюдно. Тази сутрин дори не се наложи да й слагам каишката (живея на края на града и я вързвам за 20-30 метра, докато излезем на поляните). Нямам търпение да завали сняг - голяма веселба е. Миналата година Лара беше бебе, но много му се радваше :) (ще потърся снимки после)
gngpaint Красавица е Рита! :) Има страхотна мутричка и очички. Аз нямам никаква идея и съвети за разгонването. Ларка я кастрирахме като беше на 7 месеца, а преди сигурно 15 год. имах мъжко куче (вечно разгонен).
greeneyed я, ни покажи още някоя картинка на тази хубва Кари :)
samanta Май няма кой какво да направи (нали сме в БГ), освен вие самите да разговаряте със собствениците на кучето - възрастните собственици! Един културен разговор, за лошите последствия от неуправляемо, агресувно куче предполагам ще ги вразуми. Още повече, че не си сама и може с някой от другите кучкари да сте доста убедителни, че кучето може да нарани някого и да има лоши последствия.
Поздрави от нас, сега отиваме на разходка!
Публикувано: 30 October 2009 - 05:54 PM

Публикувано: 30 October 2009 - 05:59 PM
На от това се притеснявам.Дано някой да ми отговори.
Публикувано: 30 October 2009 - 07:29 PM
Ето малко зимни снимки :) ЦЪК
Публикувано: 31 October 2009 - 08:17 AM
Публикувано: 04 November 2009 - 07:08 PM
Публикувано: 05 November 2009 - 11:26 AM
Бях доста заета последните дни, нямах възможност да пиша. Виждам отново красиви снимки и сладки кучовци
При нас всичко е наред, надявам се довечера или утре да кача на Макси снимки от тези дни. Все така палав си е, но вече енергията изразходва навън. Един ден се случи да не мога да го изведа за "дългата разходка" ,/така наричме времето му навън за повече от час и в парка на игра с другите кучета/ и вечерта беше мнооооого сърдит, в галоп препускаше из целия апартамент повече от половин час из стаите. Ще гледам да не правя такава грешка повече
Това е за сега от мен , лек и успешен ден ви желая !

Публикувано: 05 November 2009 - 01:33 PM
Ужас!
Някакви сплетни, обвинения, намесени са пари и т.н. И накрая изпитвах огромно съжаление към т.нар. породисти кучета, защото имаше някои споменати по име, които всички ги мразят, защото били с фалшиво родословие или рождена дата или кой знае какво. Горките кучета!
Дано да не е така с другите клубове и породи.
След всичко прочетено там, искам да ви кажа колко се радвам , че нашите кучета тук са обичани заради самите тях, а не заради славните им предци. И че сме приели, че всяко е красиво само по себе си и няма нужда да ги сравняваме.
Исках само да споделя как се почувствах.
Да нагушкате и нацелувате сладурковците!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +