Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#271 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 April 2006 - 05:39 PM

Това са победителите от Пловдив,кучетата са на 16 месеца производство на развъдник Assassin.Качена снимка

Качена снимка

b) b) b)

#272 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2006 - 09:08 PM

b)

#273 Потребителят е офлайн   petkox_ray Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 April 2006 - 09:33 PM

Цитат

b)

w)

#274 Потребителят е офлайн   vorros Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 April 2006 - 10:19 PM

Saiwo да ти кажа с калция не се набутваи има калций ,който струва 9лв 60 капсули всичките вършат една и съща работа този който ти му даваш е овкусен и затова е толкова скъп другия идва по 15ст таблетката!той мисля че е български и се дава на хора!!!схемата за калция е 10дни даваш 10 почиваш-от ветеринар и то в обединена вет клиника Варна!килограмите му са идеални на кучето нашатаа е на 4месеца и е към 16кг!така че ...!ако някои знае от професионална гледна точка да ли са добре кг да каже моля! worthy
User's Signature

Ротвайлерът е много добър пазач,но лъвът е по добър!(animal planet)

#275 Потребителят е офлайн   Poohi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 April 2006 - 09:38 AM

Цитат

Благодариа ти за отговора Poohi,значи за тези Калций Делис ни ги препорачха нашиат ветеринар и ни каза да пием по една таблетка до 10кг. и после да ги пие по таблетка и половина без почивка,но сам чувала че калциа не е хубаво да се пие постоянно защото спира растежа и затова ви попитах и вие да си кажете как ги давате.А по отношение на витамините никои ништо не ми е казвал че трябва да пие -кажете вие какви давате.

Здравей пак, Saiwo! Радвам се, че съм била от полза. За Калция Делис обаче съм направила грешка в дозата. Наистина се дава 1 таблетка на 10 кг., а не както съм ти писала 1 табл. на 5 кг. Просто съм забравила вече как се даваше, защото отдавна минахме този период с калция. От нашия доктор знам, че калция е много важен за костната система на големи кучета като ротвайлерите и трябва да се дава задължително докато са малки. А за витамините - ние давахме на нашия кучо витамини на прах. Добавяхме ги към попарите. Само, че трябва да питам другият ми домашен любимец (т.е. мъжа ми) какви точно бяха, защото не си спомням точното им име. Мисля, че бяха нещо от сорта на SA-72 или нещо такова, но нека първо да проверя и ще ти кажа допълнително. А иначе сега даваме на нашия пухчо бирена мая на таблетки като витамини. Това пак по препоръка на нашия ветеринар. Била много полезна.

#276 Потребителят е офлайн   Poohi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 April 2006 - 09:45 AM

Здравей Joroassassin. Това твои кучета ли са? Ако да, моите поздравления за прекрасните животни. bravoS Кучочците са невероятни красавци! super best Успех и за напред!

#277 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2006 - 04:16 PM

Благодаря,ще ги виждате често по ринговете. b)

#278 Потребителят е офлайн   Poohi Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 09:34 AM

Цитат

За съжаление нямам интерес към кучешките изложби и въобще към такъв тип мероприятия. Малко ми е непонятна тази работа. Ако си производител и развъждането ти е бизнес, тогава да, ама ако си частно лице .... Ние наш кучо сме си го взели за другар и член на семейството. Съмнявам се някога да го закарам на изложба въпреки, че много хора казват, че е доста класно куче. Това по никакъв начин не ме мотивира обаче да го помъкна по изложби.

#279 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 10:03 AM

Цитат

Ако си производител и развъждането ти е бизнес, тогава да, ама ако си частно лице .... Ние наш кучо сме си го взели за другар и член на семейството. Съмнявам се някога да го закарам на изложба въпреки, че много хора казват, че е доста класно куче.

Poohi, без да се обиждаш(не е това целта ми) ,личи си ,че нямаш никаква идея за какво се ходи на изложби и кой може да се явява на изложби:)Не си права, че частните лица няма смисъл или нужда да ходят на изложби,освен,ако не им харесва.Аз например съм частно лице и изобщо не обичам изложбите,но на мен са ми необходими ,ако искам да заплодя накога кучето си с родословно куче ,за да се запази чиста породата и за да има поколението също родословия.Има си закони които се спазват,за да се запази породата. Повярвай ми,ако не ми трябваха задължително 2 оценки от изложби, надали щях да се явявам.Просто изложбите в България са......... пари и връзки:). да ,някои хора не пропускат изложба,за да се хвалят после с титлите си,но ако няма да развъждаш за какво ти е това,освен да си начешиш егото:)
А ако кучето ти няма родословие,колкото и класово да изглежда,нама право да се явява на изложба!

#280 Потребителят е офлайн   kiro Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 01:22 PM

здравеите някои може ли да ми каже как се слага Frontline worthy worthy worthy

#281 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 01:29 PM

ми зависи под каква форма е:)Ако е на пипета- по гръбначния стълб на кучето разтваряш козината и сипваш така на наколко места:)Да е на самата кожа,не отгоре на козината.Започни да слагаш от врата надолу.

#282 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 06:12 PM

Цитат

Цитат

За съжаление нямам интерес към кучешките изложби и въобще към такъв тип мероприятия. Малко ми е непонятна тази работа. Ако си производител и развъждането ти е бизнес, тогава да, ама ако си частно лице .... Ние наш кучо сме си го взели за другар и член на семейството. Съмнявам се някога да го закарам на изложба въпреки, че много хора казват, че е доста класно куче. Това по никакъв начин не ме мотивира обаче да го помъкна по изложби.

Производител съм но развъждането не ми е бизнес а хоби.В изложбите се ражда истината и виждаш къде си.На някои хора може да не им се ходи,че като видят колко са назад и им се отщява. b)Така ще бъде като им е слабо развъждането и като все пестят парички и при купуване на кучета и при заплождане. b)Благодарение на изложбите познавам най добрите развъдчици на ротвайлери в света и имам добра престава за какво става дума.За моя радост имам кучета които са шампиони на по няколко страни,и се състезавам в чужбина с по 60-80 ротвайлера и ги побеждавам.До седмица ще имам малки кученца които са от баща световен шампион и ги чакам с нетърпение. b) От това кучило ще подаря едно кученце на човек на който му се ходи на изложби.

#283 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 06:20 PM

Цитат

Това са победителите от Пловдив,кучетата са на 16 месеца производство на развъдник Assassin b)  b)  b)

w) (love) (love)
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#284 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 09:19 PM

Цитат

На някои хора може да не им се ходи,че като видят колко са назад и им се отщява. b)Така ще бъде като им е слабо развъждането и като все пестят парички и при купуване на кучета и при заплождане. b)

bravoS това за мен ли беше:)Не ми се ходи,защото съм назад???Какво точно имате предвид?

#285 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 09:41 PM

Цитат

Цитат

На някои хора може да не им се ходи,че като видят колко са назад и им се отщява. b)Така ще бъде като им е слабо развъждането и като все пестят парички и при купуване на кучета и при заплождане. b)

bravoS това за мен ли беше:)Не ми се ходи,защото съм назад???Какво точно имате предвид?

За тебе?,не знам да си развъдила нещо,може но аз не знам.Чудно ми е как разбра какво е на българските изложби като си участвала само на една. b) И на тази една изложба въпреки малката конкуренция видя ли поне едно куче което можеш да победиш екстериорно или с ринг дресура.Когато даваш категорични определения трябва поне да имаш покритие,защото по този начин омаловажаваш труда на много хора които за разлика от тебе побеждават и в българия и в чужбина и си правят труда да ходят по изложби,и тези хора не са малко.Може да ти промиват мозъка но надявам се не си сляпа.Приказката за киселото грозде нали я знаеш.
айре със здраве

#286 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 08:17 AM

Кучето ми е оценявано 2 пъти с Отличен- веднъж от сръбски съдия ,веднъж от български и сега в Пловдив с Много добър!

За мен приоритет е Спортната дресура!

#287 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 10:34 AM

Цитат

Кучето ми е оценявано 2 пъти с Отличен- веднъж от сръбски съдия ,веднъж от български и сега в Пловдив с Много добър!

За мен приоритет е Спортната дресура!

Никой не ти се бърка в приоритетите и ти желая високи спортни постижения.Още повече за спортна дресура не се изискват високи породни качества и екстериор,за тази цел можеш да си вземеш и куче от улицата.Затова се постарай да не даваш квалификации за неща които не са ти ясни а си чула от някой друг дървен философ,кучетата които побеждават в България,побеждават и в чужбина, а и идея си нямаш за каква конкуренция става дума и колко е трудно.Кинологията в България може да не е на това ниво което ни се иска,но върви напред и става все по силна благодарение на такива като нас.След като те интересува спортната дресура надявам се ще участваш на някое състезание или само си обучаваш кучето да подскачка по полянките и да сяда.
от мене успех в спорта b)

#288 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 10:59 AM

Мерси. Успех и на теб 1super

#289 Потребителят е офлайн   pak_ky4eto_dnes Икона

Публикувано: 13 April 2006 - 11:15 AM

Цитат

Това са победителите от Пловдив,кучетата са на 16 месеца производство на развъдник Assassin b)  b)  b)

Има изложби - излизате навън и се доказвате. Които иска, го прави, който не може - търси начин да се обижда по форумите.

#290 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2006 - 02:24 PM

Здравейте на всички приятели на тази порода. b)
Сега и по моя вапрос .Виждам 4е пове4ето от вас са доста напред с отглеждането на ку4ета за разлика от мен .Наскоро си взех малко ротваилер4е (мъжко),обаче за съжаление сега разбрах че е било много малко за вземане ама ......пред сваршен факт .Трябвало е по рано да прочета малко по темата ама.......сам сам си виновен .Понеже сам от Русе а малкия го открих в София естествено и ми казаха че има и др.мераклии да си го къпят и аз избарзах да не ми го вземат и сега си е у дома.Голямо е на около ....малко по-малко от месец около 25-26 дена.Добре се храни според мен около 80-90гр.някаде по 5 пати на ден.незнам добре ли е ....вие щте ми кажете ,ако искате да споделите разбира се .кога трябва да му направя парва ваксин,до кога да продалжавам само с мляко,трябжа ли някакви хапчета за ватрешно обезпаразитяване и изобщо как точно да се занимавам с него поне докато позакрепне малко.Ясно че сам избарзал ама............Ако някой има йелание да помага 6те сам му много благодарен .:)
Пак 6те пробвам и снимки да кача ама да видя как да стане парво :)
Предварително благодаря

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема