Кокер спаньол
Публикувано: 30 November 2007 - 03:00 PM
И ушите на Голди са малко високо поставени ,но това може оптически да се пооправи като се вземе козинката в основата на ухото.На снимката на аватара е подстригана по този начин и за това ти се струва с по-правилно поставени уши,ама аз си знам,че не е така ;)
Да бе ,ще направя галерия.Така и така сега си стоим само в къщи и имам доста време.
Ние след малко пак тръгваме за вета.Добре,че ни е наблизо.Лабрадора на ветеринаря е голям фен на Голди.Скъсва я от целувки само да я види.Получаваме много близки по муцунката докато трае прегледа и после и по вратлето -на мястото където са й били инжекцията.Така че и моралната подкрепа във ветеринарния кабинет е на ниво. ;D ;D
Публикувано: 30 November 2007 - 03:33 PM
Публикувано: 30 November 2007 - 04:35 PM
Дияна, не са, но нещо има в цялата тази прилика :P! А Кора как е? Сложи и ти повечко снимчици. Сигурно имаш интересни. Понякога влизам в сайта ти и сайта на клуба и си "читанкам" ,защото харесвам въобще ретривъри, но са ми големички за квадратурата, но определено ги предпочитам пред другите едри. Много ми хареса и това дето си напомняте за реваксинациите, защото човек забравя, а не може все да се звери в паспорта на кучо. Аз затова си пиша по календара предварително важните неща. Още преди да го окача на стената го маркирам.
Публикувано: 30 November 2007 - 06:26 PM
В рамките на шест дни пуснахме три пъти пълни кръвни изследвания - днес последното.Показателите се подобряват! Левкоцитите са вече в норма.ASAT и ALAT(показателите за черния дроб) са спаднали с около 150 единици- първоначално бяха около 300.Е, има още какво да се желае като се има предвид,че нормата е около 45-50,но сме на прав път! Сега още около седмица ще сме на антибиотици и хапчета.Вече ми е по-спокойно,а как само бършех сополи преди няколко дни :'( Иде ми да разцелувам добричкия ни доктор,ама май ще се получи неудобно :rolleyes: :izcherven:.Никога до сега не ме е разочаровал -голям професионалист и голяма душа! :->)
П.П. Подозирам,че на мен повече ми липсват разходките отколкото на Голди ;D ;D
Публикувано: 30 November 2007 - 06:58 PM
Публикувано: 01 December 2007 - 08:56 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 01 December 2007 - 09:05 PM
liubka, Айра си отваря вратите без никакви проблеми, обаче не мога да я науча да си ги затваря... ;D
Много целувки на всички! :wub: :wub: :wub:
Ние днес ходихме на разходка. Щурият кокер се прибра супер кален...Ето един поздрав от Айра: :P

Публикувано: 01 December 2007 - 10:14 PM
Ще взема да си купя прахосмукачка с вода ,че да не хвърчи прах...нещо да предложите?
Публикувано: 01 December 2007 - 11:00 PM
Ето малко снимки от днескашната разходка :P

А ето и как почиваме след разходка B)

Публикувано: 02 December 2007 - 04:29 PM
Blinki, добра разходка сте направили, а ние само се каним да се качим на Витоша, ама и това ще стане, нека още малко да натрупа сняг!
liubka, за отваряне с лапи и ние нямаме проблеми, то при нас всички врати са широко отворени де, ама им се налага да отварят вратата на баня, след като се прибират от разходка. ;) Остана ни само да се научим да си мием лапи сами, без помощта ми. ;) ;D
Публикувано: 02 December 2007 - 04:40 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 02 December 2007 - 07:20 PM
[/quote]
Жужолинка, не съм превърженик на телешоповете, но сега се върти една реклама за подочистачка с пара. Уж чисти и килими и мокети и всякакви повърхности.
Е, Джеси много е фешън Амбасадор :wub:! Манекен!
Айричка си е за завиждане, че има къде да си прави разходките. Ние все в този парк. Не че не е хубаво, ама му отъпкахме пътеките и ги опишкахме ;D!
Живи и здрави да сте всички!!!
Публикувано: 02 December 2007 - 10:20 PM
Публикувано: 03 December 2007 - 02:23 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 03 December 2007 - 03:10 PM
Препоръчително е първо да се обърнеш към ветеринар, който да прегледа кученцето, така както е написала самотната, и да получиш съвети за храненето на такова малко кученце.
Публикувано: 03 December 2007 - 04:14 PM
Ето малко наши снимки с Королинчица миналата зима. От тази още нямаме Витошки :blink:
http://picasaweb.goo...r/Vitosha251206
http://picasaweb.goo...r/Vitosha301206