Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4101 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 November 2007 - 03:00 PM

Знам,знам,че бяхте рожденници скоро!Жив и здрав да е сладура!
И ушите на Голди са малко високо поставени ,но това може оптически да се пооправи като се вземе козинката в основата на ухото.На снимката на аватара е подстригана по този начин и за това ти се струва с по-правилно поставени уши,ама аз си знам,че не е така ;)
Да бе ,ще направя галерия.Така и така сега си стоим само в къщи и имам доста време.
Ние след малко пак тръгваме за вета.Добре,че ни е наблизо.Лабрадора на ветеринаря е голям фен на Голди.Скъсва я от целувки само да я види.Получаваме много близки по муцунката докато трае прегледа и после и  по вратлето -на мястото където са й били инжекцията.Така че и моралната подкрепа във ветеринарния кабинет  е на ниво. ;D ;D
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4102 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2007 - 03:33 PM

:oАз все си мислех, че са брат и сестра :izcherven: Много са красиви и двамата и много си приличат. РАдвам се, че оздравяват.

#4103 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 30 November 2007 - 04:35 PM

Ира, пиши какво казва вет-а! А за ухажора - направо е за завиждане! Ами куче с вкус ;)!
Дияна, не са, но нещо има в цялата тази прилика :P! А Кора как е? Сложи и ти повечко снимчици. Сигурно имаш интересни. Понякога влизам в сайта ти и сайта на клуба и си "читанкам" ,защото харесвам въобще ретривъри, но са ми големички за квадратурата, но определено ги предпочитам пред другите едри. Много ми хареса и това дето си напомняте за реваксинациите, защото човек забравя, а не може все да се звери в паспорта на кучо. Аз затова си пиша по календара предварително важните неща. Още преди да го окача на стената го маркирам.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4104 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2007 - 06:26 PM

Вет-а каза,че ще ни бъде! Каза,че можем да ходим на разходки и да го посетим чак в понеделник :yahoo: :yahoo:
В рамките на шест дни пуснахме три пъти пълни кръвни изследвания - днес последното.Показателите се подобряват! Левкоцитите са вече в норма.ASAT и ALAT(показателите за черния дроб) са спаднали с около 150 единици- първоначално бяха около 300.Е, има още какво да се желае като се има предвид,че нормата е около 45-50,но сме на прав път! Сега още около седмица ще сме на антибиотици и хапчета.Вече ми е по-спокойно,а как само бършех сополи преди няколко дни :'( Иде ми да разцелувам добричкия ни доктор,ама май ще се получи неудобно :rolleyes: :izcherven:.Никога до сега не ме е разочаровал -голям професионалист и голяма душа! :->)

П.П. Подозирам,че на мен повече ми липсват разходките отколкото на Голди ;D ;D
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4105 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 November 2007 - 06:58 PM

Е, браво, добри новини да се четат от тук на татък дано!  Много се радвам и за Голди и за Рудо, а и неговата стопанката щом е на компа, значи е добре!  ;)  :blink:  :yahoo:
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4106 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2007 - 07:31 PM

:yahoo: :wub: за Голди! И повече ник'ви такива :stop:! :Танц: :OK: :palec:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4107 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 December 2007 - 08:56 PM

Стискам палци кокерчета ви да се оправят бързо и отново да развяват ушичките си весело.Рея в4ера за първи път си отвори вртата сама :->).До сега само я буташе,но вече я отваря с лапичка и си ходи във всички стаи сама.А вашите как с справят с вратите?
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#4108 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 09:05 PM

Ee, супер!!! Много се радвам за Голди и Рудо!!!  :yahoo: Дано повече да нямате такива проблеми! Наистина много се радвам за вас!
liubka, Айра си отваря вратите без никакви проблеми, обаче не мога да я науча да си ги затваря...  ;D
Много целувки на всички!  :wub: :wub: :wub:
Ние днес ходихме на разходка. Щурият кокер се прибра супер кален...Ето един поздрав от Айра:  :P
User's Signature

Качена снимка

#4109 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 December 2007 - 10:14 PM

и ние за сега сме добре,нямаме никакви прояви на алергия,обаче чистя всеки ден като луда и много съм изморена,...тоз голям апартамент  :rolleyes:
Ще взема да си купя прахосмукачка с вода ,че да не хвърчи прах...нещо да предложите?
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#4110 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 11:00 PM

Браво на Айра за разходката, и ние днес направихме същото в това хубаво време, но не сме се изцапали толкова благодарение на гащеризончето :yahoo:jujolinka  много се радвам че засега сте добре, и няма проблем с Рафи дано и занапред да е така.Относно прахосмукачките с вода, ние имаме такава от години и само 1-2 пъти сме и ползвали тази функция, защото не е удобно: голяма и тежка е, не чисти чак толкова добре, и най-вече оставя килимите доста влажни и не може да се ходи по тях  :huh: Но в новия апартамент (голям е) си решихме този проблем, като никъде не сложихме килими, и така се минава само с мокра четка (някаква бърсалка) Иначе и аз съм алергична И към прах  :rolleyes:
Ето малко снимки от днескашната разходка  :P
Качена снимка
Качена снимка
А ето и как почиваме след разходка  B)
Качена снимка

#4111 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2007 - 04:29 PM

Gesi, малкия Амба е невероятен в този гащеризон, когато ви го донесох ви беше бая големичък, ама сега добре сте го изпълвате!  :wub: А как сладко спи само, иде ми да го гушна и да заспя до него!  :wub:
Blinki, добра разходка сте направили, а ние само се каним да се качим на Витоша, ама и това ще стане, нека още  малко да натрупа сняг!
liubka, за отваряне с лапи и ние нямаме проблеми, то при нас всички врати са широко отворени де, ама им се налага да отварят вратата на баня, след като се прибират от разходка. ;) Остана ни само да се научим да си мием лапи сами, без помощта ми. ;)  ;D
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4112 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 02 December 2007 - 04:40 PM

Ееех, и ние искаме на Витошааа... Сара е набрала тази година от Рила, няма да има никакви проблеми ни със снега /ще го изяде/ ни с катеренето. СТана си планинарче тя. Само за гащеризоните ви завиждаме, нашия пуловер не ни пази крачката.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#4113 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 07:20 PM

Ще взема да си купя прахосмукачка с вода ,че да не хвърчи прах...нещо да предложите?
[/quote]
Жужолинка, не съм превърженик на телешоповете, но сега се върти една реклама за подочистачка с пара. Уж чисти и килими и мокети и всякакви повърхности.
Е, Джеси много е фешън Амбасадор :wub:! Манекен!
Айричка си е за завиждане, че има къде да си прави разходките. Ние все в този парк. Не че не е хубаво, ама му отъпкахме пътеките и ги опишкахме ;D!
Живи и здрави да сте всички!!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4114 Потребителят е офлайн   KRISI_BABY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 December 2007 - 10:20 PM

Здравейте и от нас с Рики B) малко се позагубихме,но все не ми достига време да пиша ама сега намерих.Как са всички сладки кокерчета?Ние с Рики пораснахме вече след някоко дена правиме 6 месеца и вече няма да сме бебета  :->) :->) :yahoo: Вече ще смеголями  :rolleyes: :rolleyes: много целувки от нас с Рики :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: 

#4115 Потребителят е офлайн   mari_mvj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2007 - 10:12 AM

Moqta Hera koqto e na 37 dni nespira da kiha na kkavo se dylji tova.Tq spi v edin ka6on s edno mnogo mego bebe6ko odeqlo.Postoqnno ili go grize ili grize odealata na leglata.Na kakvo se dylji tova hripane bolest ili ot odealata.

#4116 Потребителят е офлайн   KRISI_BABY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 December 2007 - 10:24 AM

според мен може да има някаква алергия от одеиалото или кашона за това да киха толкова често. махни за малко одеялото,за да видиш дали ще киха още.Иако продалжава наи-добре я заведи на лекар за да ти каже какво и е

#4117 Потребителят е офлайн   mari_mvj Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2007 - 10:26 AM

aha ok sq spi i ne mi se 6te da q budq po kysno sigurno

#4118 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 03 December 2007 - 02:23 PM

Вие първо днес отидете на ветеринар, да ви обезпаразити, да ви каже с какво да я храните, на колко време, кога ще са ваксините, кажете за кихането и той ще й направи преглед, ще каже на какво може да се дължи. И не я дръжте на течение, нищо, че е в кашон.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#4119 Потребителят е офлайн   Meridit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2007 - 03:10 PM

Mari, много  е малко твоето бебче , на тази възраст то трябва да е при майка си и да се храни с нейната кърма, това е много важно за здравето и имунитета на бебетата.  Кашон не е подходящо легло за куче, защото може да го гризе ,на пазара има такова разнообразие от легълца за кучета, не е необходимо да се завива  бебето с одеяло, за да се стопли ,след като я няма майката  която с телесната си температура топли бебетата , можеш да слагаш пластмасови бутилки с топла вода и то ще слага гръбчето до тях.
Препоръчително е първо да се обърнеш към ветеринар, който да прегледа кученцето, така както е написала самотната, и да получиш съвети за храненето на такова малко кученце.

#4120 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2007 - 04:14 PM

;DПрекрасно - кученца и човеченца оздравяват - дай Боже. За прахосмукачка - аз за Рейнбоу се сещам. Не съм имала, но пък хора, които са я ползвали са мнооооооого доволни. За жалост, до колкото знам, цените са им все така плашещо високи. Айра е в прекрасна форма, много се радвам. Великолепна разходка сте й направили из тези заснежени поля. :->) А Амбасадор много ми прилича на Зоро. Доре че костюмът му е малко по-различен да не се сепвам. ;D. Айде по Коледа само весели неща, много забавление, подаръци и смях.
Ето малко наши снимки с Королинчица миналата зима. От тази още нямаме Витошки :blink:
http://picasaweb.goo...r/Vitosha251206
http://picasaweb.goo...r/Vitosha301206

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена