Цитат
Много се радвам че Лъки е добре!
Сигурно е невероятно да имаш 2 кучета в един апартамент и 2те от една и съща порода :yahoo: :yahoo:
Аз още обмислям варианта да си взема американски кокер и се надявам в най-скоро време да го направя :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ето още нещо от Джолето :-
Цитат
Айде няма да го папкам :wub: ще го нацелуваш от мен нали :wub: :wub: :wub:
я Аз имам кокерче,но да споделя...
Моята беба до 2 месеца ми "опика" живота(извинете за израза)...нямаше отърване...хвърлихме 1 мокет,ламината се наду...дюшека на леглото го спукахме от пране-изгни,купихме нов... :-........
Тука не ми е ясно защо и ти го използваш този израз, а беше толкова разочарована от майка си, че го е казала :huh:
Цитат
IcAkaa прав си,всички си обичаме кучетата,просто е гадно като някой ти каже:
"Ако те питат на улицата каква порода е кучето ти,не му казвай коя порода е,кажи че е минало покрай нея" след като няма родословие...
е много гадно...аз се обидих защото моята беба трябваше да е кокер,дадох пари за кокер,а не прилича на кокер,аз я обичам защото си я купих сама,събирах паричките пак сама...сега си я гледам ПАК САМА...и е супер гадно да ми кажат нещо подобно...да съм се замислела какво куче гледам в къщата си....може да не е ставало на въпрос за мен,но за когото и да било е обидно и понякога хората трябва малко да си мерят приказките и преди да кажат нещо обидно да го обмислят няколко пъти!!
Кучетата ни са нечистокръвни...да,защото българите немогат току така да извадят 2000лв за чистокръвно куче от полу-празния си джоб,от който пестят всяка стотинка!!
Изках да си взимам померан,но не се бях замисляла че първо ще ми излезе толкова солено...да си го купя и за скъпите предмети за поддръжка на козината и какво ли още не...
Защото цените на едно родословно куче са главоломни,с нетърпение чакам момента в който родословието ще е задължително и кучетата ще са на невероятно ниска цена...за жалост няма да има такъв момент,затова ще продължават да се развъждат нечистопородни,евтини кучета за бедни българи,ще продължат да се дават на невероятно ниска цена и ще се лъжат хората че всимат нещо качествено,а се оказва ''хвърлени пари на вятъра''!
Вместо да даваме пари за нещо,което "е минало покрай породата" защо не се наемем да си купим някое куче за 1000лв дето ще бъдем гладни месеци наред за да е добре на кучето или направо да осиновим едно гладно,тъжно и бездомно кученце от улицата или от приют!
Възмущаваш се Яничка,знам,и аз се възмущавам...но е изгодно за нас българите,затова според някой е хубаво,според други не!
Ще зависи до само чистокръвните кучета...ако нямаше такива нечистокръвни,може би никога нямаше да имам сега Беба,а и котките ми можеше да не са сега тук...и папагала ми ще се окаже нечистокръвен...какво ще правя тогава???
......
1.Защо казваш, че обичаш кучето си за това, че си си го купила сама? Не го ли обичаш заради самото него? :huh:
2.Какво значи "качествено"? Може някоя стока да е качествена, например-кола, дреха, електроуред и т.н... Куче да е "качествено"??? Кучето породисто или непородисто си е куче и едното не е по-куче от другото. Каквото и да е кучето, то може да те обича и да ти бъде приятел. Моето куче е породисто, но котето ми е взето от улицата "мелезче" и двете животни си ги обичам еднакво и двете ме обичат и мен.
Мога още много материал да сложа по темата но вече става много.
Това е моето мнение... B)
Стискам палци Беба да си намери дом, подходящ за нея и да е щастлива :wub: