Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#2711 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 September 2012 - 01:39 PM

Важен е източника на протеини.Повечето формули на кучешки храни без съдържание на зърно, съдържат по-голямо количество протеини. Като резултат се получава, че кучето трябва да приеме много по-малко количество от храната без зърно, за да се почувства заситено.
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#2712 Потребителят е офлайн   МирЧето Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 September 2012 - 01:31 PM

Здравейте,Привет на всички съфорумци:) ,
радвам се да бъда част от тази тема :) Аз също съм фен на породата и притежавам една прекрасна(в моите очи) женска Акита Ину - Кенши !:)
Четох ,четох ...,гледах снимки и много се радвам,че има все повече представители в България.
Отдавна се каня да се регистрирам тук , все не остава време,но ето ме сега:)

Моята Кенши е на 2 годинки ,адски дива и непокорна,с две думи пълната противоположнист на описанието на породата за вярност,привързаност и т.н. Луда ме прави,за което шапка и свалям ,много е хитра.Опитвала съм какви ли не мерки за възпитание,но всичко временно и на настроение:). Влага много характер и упоритост :) На която и градинка да отидем всяваме смут и разваляме дисциплината,или пък правим опашка от мъжкари,от които няма оттърване през цялата разходка:)
За съжаление имам един проблем с нея ,който наскоро се изостри..,повръщаше и тн.
Ходихме на лекар и не успяха да открият нищо,та май се оказва вродено т.е. чувствителен стомах (така да го кажем) . От малка е страшно капризна към храна ,въпреки,че съм се старала да не я разглезвам .Расте си слабичка ,все се шегуваме,че е като кошута вместо като меченце. Храни се колкото един пудел или някой друг представител от малките породи.В момента тежи 25кг ,което ме притеснява.
Искам да ви попитам дали някой е имал подобен проблем и с каква храна храните своите Акити,понеже пробвах доста неща ,все хубави храни -гранула,консерва ,готвено ,но всичко и писва доста бързо и спира да се храни. Сега сме на лечебна храна,но все някога трябва да я спрем.Все пак тези храни са непосилно скъпи за доживотно хранене. Драмата е голяма :) !

Благодаря предварително на отзовалите се!:)
До скоро:)
Пускам 2 снимки по-нататък още :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2713 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2012 - 02:13 PM

Здравейте и добре дошли при нас :af_089:

Кенши е старахотна и въобще на снимките не изглежда слаба :wb_052: Иначе капризите им ги знаем :ab_041: акитите не хапват каквото и да е....пък и си обичат месо - това е! За повръщането във вашият случай е препоръчително да яде по-често, но по-малко.
Относно храненето моите сутрин хапват суха храна, а вечер основно варено пилешко, телешко, риба....понякога добавям в месото ориз, зеленцуци, един, два пъти седмично по едно сурово яйце с черупките, дори понякога и лъжица мед :smile:
До сега сухата храна беше само Роял Канин, но днес сключих договор и с Acana и ще пробваме като начало това http://acana.com/pro...nals/pacifica-0 с 3 вида риба. Мисля, че е подходящо за предстоящия есенен сезон, но дали ще им хареса още не знам :md_064:

Поздрави!
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#2714 Потребителят е офлайн   МирЧето Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 September 2012 - 04:08 PM

Здравейте,
Благодаря за бързия отговор :) Това са малко по-стари снимки ,понеже не исках да я снимам в сегашното и положение. Поради дразненията в стомахчето или там където е ...,и падна имунната система и козината и опада почти цялата :( Тогава същност видях ,колко е слаба ,а и съответно я премерихме 20кг (преди месец) :( Сега качи малко ,но проблема с храненето си остава .До сега се хранехме с Роял Канин лечебна,а сега съм взела Happy Dog - 2 вида - с риба сьомга и с щраусово месо(гранула) и консерва от еленско месо .Не знам какво по-хубаво от това и пак му се мръщи и съотверно повръща от време на време(жълти течности).Храненето вече е на 4 пъти по 50-100грама и последната порция хапва с мъка.Преди и готвех само,но спря и това да яде,не напълно,но 2 хапки и го оставя.
Благодаря отново ще изпробвам пак да и варя нещо.
А Петя Кръстева имам въпрос относно месото вечер ,някакви дреболии и гръкляни ли им взимате или нещо друго. До нас имам месарница,но колкото и пъти да и взема нещо от там после има разтроиство.Другото е ,че каквото и да и сложа в допълнение към месото ,бива оставяно .Пробвах ориз,картофи,банан, ... хляб от време на време,просто всичко си оставя. Стояла е с дни гладна,но не и да си изяде храната. Упорито животно!
Сухата храна ACANA има ли представителство в БГ ?
Мога да пробвам и нея...:)

Поздрави!:)
И една скорошна смешна снимка с протектор :)))

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2715 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 September 2012 - 04:31 PM

А правили ли сте някакви изследвания на какво се дължи всичко това? Само чувствителен стомах да е ми се струва доста странно.
http://www.zoomarket..._id=3&Itemid=57
http://www.bestpetfoods.eu/

Това мнение е редактирано от desi79: 12 September 2012 - 04:38 PM

User's Signature

Елинор Рузвелт

#2716 Потребителят е офлайн   МирЧето Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 September 2012 - 05:25 PM

И на мен ми се струва странно,но изследвания почти всякакви направихме..., кръвни,вирусни ,чревни с контрастна каша,скенер,ехограф ....сигурно ще забравя нещо ...,просто почти всичко възможно и не излиза нищо обезпокоително(за тях).Или поне така ми казаха ...,всичко това в Син Кръст . В чудо се видях! Но с който и доктор да се консултирам (имам познати ветеринари и собственици на развъдници на други породи) казват "Сигурно е нещо вродено" ! А иначе никой с конкретно мнение.Като малка пак го имаше този проблем ,но в пъти по малък от сега и го преодоля бързо.После почна (след 5 мес.) да отбира храната,да чде малко и тн.Тогава реших,че просто е злояда.После реших,че е капризна....,е не е ! :)
Истината е някъде там и аз я търся...,а през това време гледам Кенши да не заприлича на хрътка :)
В Син Кръст ми казаха,че ще се допитат до някаква лаборатория световна (не разбрах добре) ,дали това може да се получи наследствено при Акита Ину или е прецедент .
Затова реших да се допитам и до вас ,собствениците на Акита,за да разбера само при нас ли е така или се случва.
Благодаря за линковете :)
В най-скоро време ще ги пробвам:)

#2717 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 September 2012 - 05:32 PM

Аз нямам Акита,но това което разказвате е доста обезпокоително за което и да е куче-породно или безпородно.Изследванията на каква възраст са правени? А опадалата козина-каква е диагнозата ? Конуса за какво е? Може би е добре да споделите във ветеринарния форум,има специалисти и с предположения бихте могли да търсите отговора.
User's Signature

Елинор Рузвелт

#2718 Потребителят е офлайн   МирЧето Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 September 2012 - 05:56 PM

Да, не се бях сетила за ветеринарния форум.:)
Относно козината почна да опада първоначално без никакви белези,само лек сърбеж,който се усили и от това си направи ранички ,без бели връхчета само на коремчето и задните крака отвътре...,обезпаразитена външно и вътрешно,мислехме,че може да прави алергия към каишката,но не се оказа това и продължи да пада.Целия долен слой падна и и остана горната(грубата козинка). Конуса беше ,за да не се ближе след като ми казаха да и слагам някакво мазило. ...много е дълго ,но към момента започна да и расте козинка ,не се чеше често и падането спря. Още в началото ,когато се допитах ми казаха,че сигурно е заради понижения имунитет..... Е май така и се оказа(да се надяваме) . И за това правихме изследвания ... и там нищо! След вече 2 месеца не знам,колко вида антибиотици сменихме е по-добре,но пак от време на време си повръща "жълтия сок" ,явно нещо я дразни . Всички изследвания,за които говоря са правени преди 1мес и половина... т.е. сега . Като малка 4-5 мес. възраст пак имаше този проблем (както споменах) ,тогава правихме само кръвни изследвания и тогава диагнозата беше - Възпаление на червата .Бързо за оправи.
Скоро сме пак на доктор,но така като гледам ще трябва да си я храня до живот със по-специална храна и да внимаваме . До сега също беше така,но не чак така. ;))

#2719 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2012 - 07:06 PM

МирЧето, незнам какво да ти напиша?!?!?! Да се надяваме, че след като изследванията са и добри всичко това е само временно неразположение. Моята Казуми също в момента изглежда много зле, защото е без козина, но си яде и е много весела и игрива, Кирей също преди нея беше с голям косопад, чак сега започна да му расте хубава козина....Но всичко това го отдавам на много горещото и изтощително лято.
А относно повръщането на стомашни сокове, ако не е ежедневно мисля, че няма място за притеснение. Моите също понякога при разходка си прочистват стомаха с яденето на трева.
Ако обаче е с чувствинелен стомах трябва да бъдеш много внимателна с храненето. Това, което ти написах за вареното месо с добавка на ориз и зеленчуци и каквото и да е го забрави! Не трябва да се смесват различни видове храни, заради отделянето на стомашни сокове. Може да и даваш само варено телешко охладено месо.
И нещо много важно каквото и да те съветваме тук най-добре се консултирай с ветеринар. Да не забравяме, че все пак породата е предразположена към кожни заболявания, проблеми с щитовидната жлеза, рак, имунни заболявания.....

В твоят случай съм по-склонна да вярвам, че всичко е временно и ще отшуми с изването на есента и зимата :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2720 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 September 2012 - 07:13 PM

Може и да е временно,дано да е така.Но все пак 20 кг -това си е притеснително.
User's Signature

Елинор Рузвелт

#2721 Потребителят е офлайн   МирЧето Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 September 2012 - 12:13 AM

Благодаря ви много !:)

Съжалявам,че ви ангажирам вниманието с тези неща.Скоро се надявам всичко да отшуми ,както каза Петя Кръстева ... ! Все пак Кенши е доста жива и активна,което ме кара да мисля,че не е нещо много лошо. Просто трябва веднъж за винаги да и улуча точната храна и да взимам само от нея,за да се храни регулярно ,а не 2 дена се храни,3-не.Да не дразним стомахчето,червата или там каквото е ! Ходих на 1000 ветеринаря ...,изследвания и тн. и те не знаят какво точно да ми кажат. Относно храната ми казват ...,купувай и лечебна храна за сега.Но това няма как да продължи вечно ,понеже нямам банкова сметка на Карибите:))) Затова започнах да търся мнения и опит от извора ;)
Как да кажа ,че в една ветеринарна клиника,2-ма доктора и не знаеха каква порода е ...., и ми казват "за Хъски си изглежда добре сложена(или нещо от сорта)! хаха всеки път ми е смешно:) Нали се сещате ,че в първия удобен момент .... "Дим да ме няма" :)))!

Много сте услужливи,пак ще питам по-нататък:)))Имам още мноооого въпроси :))))Но ще изчакам да се пооправи Кенши :)

Поздрави!

#2722 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2012 - 07:51 PM

Здравейте приятели!
Да ви запозная с новото попълнение на развъдник Katsu Kenta Kennal - това е прекрасната Kamiko :af_089: :af_089:
Kamiko е родена в Полша с родители произведени от Топ развъдника в Полша Halne Wzgórze
И давамата и родители са едни от най-добрите акити в Полша, като майката на световното изложение в Дания печели първо място за "най-добро куче в породата". Бащата е с много добро родословие с доказани предци и баща импорт Япония.
Днес ще ви пусна малко снимки на родителите и предците ни, а като сваля актуалните снимки на Кamiko ще я видите в цялата им прелест :smile:
Освен Kamiko в БГ внесох и двама нейни братя, които са собственост на мои приятели казват се Katsu и Katsuro :ab_041:
Имам много за разказване, но съм много уморена от дългото пътуване и безсънните нощи...
Поздрави от нас и доскоро :smile:

Прикачена снимка Kamiko :wub: :wub: :wub: :wub:

Прикачена снимка

Прикачена снимка

[attachment=470465:kokaina.jpg

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2723 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 September 2012 - 09:26 PM

Честито ново попълнение :) Да е жива и здрава и да оправдае очакванията Ви.Пожелавам Ви го от сърце.
Хубаво е ,когато човек следва мечтите си :ba_025:
Поздрави и очаквам с нетърпение снимките.
User's Signature

Елинор Рузвелт

#2724 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2012 - 09:55 AM

desi79 благодаря много :smile:

Ето още малко снимки на Kamiko и братята и :smile:

Прикачена снимка Преди да се качим на ферибота :smile:

Прикачена снимка Kamiko, Katsuro, Katsu

Прикачена снимка "Това там България ли е?" :ab_041:

Прикачена снимка Дали ще имаме стойката на мама и тати?!? :smile: Не се знае - може и по-добра да стане....

Прикачена снимка В дома на селекционерите Agnieszka & Waldek Wisniewscy :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2725 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2012 - 07:16 PM

Привет отново :smile:
Със съгласието на собствениците на братчето ни Katsu пускам малко снимки на "кучешката им къщичка" от която съм впечатлена :ab_041: Това е една прекрасна идея за стара къща, която не се използва да се направи на къща за кучета....при това тръпкта да я направиш и "обзаведеш" саморъчно е страхотна емоция :ab_041:
Какво ли е да си починеш върху кучешкото легло, уморен и доволен от свършената работа?!?!?!? :ab_041: :ab_041 :ab_041::

Браво страхотни сте!!! :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2726 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2012 - 01:50 PM

Здравейте, приятели!!!

Ето ме отново тук, след кратко отсъствие. Четях, но не пишех, в интерес на истината. (поне си го признавам, за разлика от други мембъри на форума) :ab_041:

Честито, Петя, за новата придобивка!!! Страхотно животно, страхотна стойка и форма!!! Да сте живи и здрави, да се гледате и да се радвате една на друга!!! И момчетата са много красиви!!!! Дано да са благи и социални!!!

Оказа се, че уж "изкълченият пръст" на Хачо не е бил изкълчен, ами той просто е зачупил нокътя си в основата. След това отидохме в прованса и там го откърти окончателно. Та се лекувахме 2 седмици, щот то не бе кръв, не бе квичане... Падна частта от нокътя, сега ни расте друг и вече сме ОК.
Това, което ме изумява тотално е: в природата, както казва Ботев: "вълк си раната ближе", всички животинки се лекуват по този начин. А при нас какво се получава: ближем някъде и получаваме инфекция (устата била най-мръсното нещо при кучето - съдържала всякакви бацили, бактерии и тям подобни). Когато първия път откърти нокътя стабилно го промих с Йодасепт и за 1 час го бинтовах. След това го оставих да го ближе. След 2 дни го дооткърти страхотно и текна една кръв...не е истина. Естествено - прибирайки се, минаваме през клиниката на Овча купел. Обръснаха му пръста, та най-накрая разбрах всъщност откъде идват нещата. И докторът вика: "Близал се е, нали?". Казвам: "Ами да, нали уж така се лекуват". А той разправя: "Личи си, вече има частична инфекция" :ud_009: И беше прав, личеше си, че самият пръст е оттекъл. Това с близането съм го установила още преди 1 година (на члена - извинявам се за израза, ама този май е най-културен). За собствениците на женски кучета пояснявам, макар че сигурно са запознати: Няма мъжко куче, което да няма "бяла лигава слузеста покривка" на органа си, защото много си го харесват и го ближат. Това обаче е инфекция. Още докато ходехме на тренировъчния курс, нашата треньорка ни проведе частен урок в нашия парк, и там на място му проми пишока с риванол и с някакъв антибиотик. Каза ми, че трябва да го наблюдавам и да не му позволявам да се ближе. Така и направих. Изчисти се. До ден днешен, тъй като той е АДСКИ УМНО КУЧЕ, съм му забранила да се ближе по органа, знае го, не го прави, когато обаче нещо е свръх накеф се пробва, аз му се скарвам и той престава. И оттогава нямаме проблеми от такова естество. Казвам го, защото болонката, която преди това гледахме, все така си ходеше - с бяло калпаче...И аз така си знам - не трябва да се ближе...ненапразно са тези медицински яки и т.н. Та затова си задавам въпроса: Защо нашите животни не могат да се "самолекуват" по този начин? Нали уж даже са по-обезпаразитени и по-обезопасени от всички останали....??? :wub:

Хмм, аз по принцип не завиждам за нищо на никого, но шапка свалям за новата кучешка къща на сладунчовците... :af_089: ще имат място за игра до побъркване... каквото липсва в апартамента ми... :dog:

Осъзнах, че Сизър Милан е прав откъм едно: кучето натрупва агресия, когато не изразходва достатъчно енергия. :rc_036: Освен генетична, агресията се акумулира и със застояването, защото кучетата не са на работа като нас, не са на училище, или детска.... явно енергията акумулира агресия.... :md_064:
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2727 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2012 - 07:29 PM

Привет на всички. Повече от месец не бях влизал, ама който няма интернет, няма как да влезе :) Макар и в Лондон, все още си го виждам моя хубавец, макар и само на снимки, които майка ми изпраща чрез Фейсбук. Искам да споделя няколко от тях тука ... липсва ми Кили, голям е станал :)

- Любимото му нещо е да пие вода направо от чешмата
https://fbcdn-sphoto...157248715_n.jpg

- Винаги е ухилен, много ме е радвал винаги затова
https://fbcdn-sphoto...233588540_n.jpg

- С майка ми, лека загряваща обиколка на двора
https://fbcdn-sphoto...182600230_n.jpg

- Айде пускайте ме вече де, кое време стана!
https://fbcdn-sphoto...094565912_n.jpg

- Идват, йееее :)))
https://fbcdn-sphoto...129220300_n.jpg

- Една добра снимка с брата
https://fbcdn-sphoto...671111103_n.jpg

Това е засега от Кили.

Поздравления на Петя за новото попълнение. Честито!
User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

#2728 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2012 - 09:36 AM

Привет приятели!

BAYO, радвам се, че отново си тук - липсваше :smile: Как е в Лондон? Виждаш ли домашни любимци по улиците? :smile: А бездомни кучета има ли като в БГ и Румъния...? :smile:
Аз като пътувам навън задължително искам видя селата им - по възможност най-отдълечените :smile: За състоянието на държавата и благополучието на народа съдя именно от там. Българсото село е обвито в паяжината на миналото, улиците са празни - няма хора, няма животни - в нашите села и бездомните кучета са на изчезване. Тук, там само има по някоя баба седнала на пейката пред къщата си гледаща с празен поглед преминаващите автомобили, защото просто не чака никой.....Нито едно село в Събия, Чехия, Словакия, Унгария, Полша не излъчва толкова мъка както българското село.....Напротив - дори най-старите къщи са реставрирани, имат чисти озеленени дворове и във всяка къща има по минимум едно, две кучета :smile:

lilianas, нашите кучета не могът да се "самолекуват", защото отдавна не живеят нормален живот. Те са наши любимци и споделят нашият живот - а той е напрегнат, стресов, нездравословен. Ние им предаваме състоянието, което излъчваме - а то е нездраво! Не случайно, вече все по-често (и то първични породи) имат проблеми при ражданията.....

Понеделнишки малко черногледо съм настроена, но уикенда беше супер :smile: Камико се запозна с другите членове на глутницата, макар и с някои от тях само през оградата :ab_041: Изпробва и двете кучешки къщички, от които не успяха да я изгонят с триста примамвания :ab_041: А сутринта се събудих от гъделичкащ мустак по лицето ми :ab_041:, беше се настанила на възглавницата ми :ab_041: Прави ми впечатление, че е много недоверчива към хората - много трудно допуска някой до себе и с право.... :ab_041: И по това прилича на мен :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Хубав ден и успешна седмица от мен! На вън е циганско лято - насладете му се.....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2729 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2012 - 06:14 PM

Хо-хо-хооо! BAYO!!! Липсваш ми!!! Както и на другите във форума (надявам се)!!!! Страхотен Кили!!! Същия кат моя Хачи!!! Малко е по-тъмен, ама това НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!! :wub: :ba_025:
Надявам се в Лондон да е слънчево, като при нас, щот идва циганското лято. А ти, когиз ще се прибираш, жентълмене??? :rc_036: Надявам се твоето "циганско лято" да е плодотвоно в сумосъбираемо :ab_041: Щот никой не напуска Бг-то от имък...всички от НЕДО-имък.
Пете, силно все пак се надявам, че нашите кучовци имат някъв СамоИмунитет!!! :wub:
Мирчето: вземи и направи едни тумор маркери на твойто животно!Не е нормално, наистина да е 20 кг. Независимо на коя възраст! И независимо при кои обстоятелства!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2730 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2012 - 10:32 PM

Уважаеми приятели!!! Кажете СБОГОМ на Хачико! Утре сутрин отивам да го приспя. И това е резултат от разминаването на възпитанието в стопаните! Ухапал е синът ми! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА В КАКВА СИТУАЦИЯ. КОЙ КАКВОТО И ДА МИ ОБЯСНЯВА, ТОВА МУ СЕ СЛУЧВА ЗА ТРЕТИ ПЪТ НА ТОВА ЖИВОТНО!!! Понеже някои в къщата ни са си позволили да го третират като крал....какъвто той всъщност НЕ Е. Той е едно скапано куче, по дяволите... :eg_033: , колкото и да го обичам, утре сутрин ще го приспя, и това е ОКОНЧАТЕЛНО!!! Ухапал е ДЕТЕТО МИ!!! И никога през живота ми няма да позволя да се повтори!!! Дечко плака много, тази вечер, когато му съобщих, ревейки обгърна кучето...а то ИЗРЪМЖА....Ами, по дяволите, скапаното куче...ЯВНО Е ЧЕ НЕ ГО ОБИЧА, ЯВНО Е ЧЕ НЕ ГО ДАЖЕ ХАРЕСВА....Детето ми е моят живот. И смисълът му. Не че не обичам Хачи, напротив! Умирам за това умно същество, предполагам сте го разбрали! Но - това все пак е детето ми!!!! ТА КОЙ КАКВОТО И ДА МИ ГОВОРИ - КУЧЕТО СИ ИМА ЕДНО ЕДИНСТВЕНО МЯСТО В КЪЩАТА - КАТО КУЧЕ!!!!! И понеже надали ще се намери стопанин (на тия кучета им се търси такъв до 8 месеца максимум) ЗНАМ, че той няма да се примири с НОВ такъв. Съжалявам искрено, че ви разочаровам, и ви лишавам от моята компания за доста дълго време! Но знам, че вие ще възпитате и отгледате любимците си в доста по-здравословна среда!!!
User's Signature

Качена снимка

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема