А печеливши има винаги!!! Индустрията работи!

Публикувано: 29 May 2012 - 04:11 PM

Публикувано: 29 May 2012 - 04:19 PM

Публикувано: 29 May 2012 - 04:38 PM
 .Да се надяваме ,че това ще успокои ЛилиТУ и ще се ограничи в общуване с мен само във форумЪТ ,а не на лични и то по теми нямащи нищо общо с тук дискутираната.
 .Да се надяваме ,че това ще успокои ЛилиТУ и ще се ограничи в общуване с мен само във форумЪТ ,а не на лични и то по теми нямащи нищо общо с тук дискутираната.

Публикувано: 29 May 2012 - 05:08 PM

Публикувано: 30 May 2012 - 07:23 AM
 lilianas, в 29 May 2012 - 11:52 AM, написа:
lilianas, в 29 May 2012 - 11:52 AM, написа:

Публикувано: 30 May 2012 - 08:24 AM

Публикувано: 31 May 2012 - 09:20 AM
 Обърках ви със собственика на едната сестричка на Казуми.
  Обърках ви със собственика на едната сестричка на Казуми.   То, сбъркания човек си остава сбъркан. Тара е разкошна!
  То, сбъркания човек си остава сбъркан. Тара е разкошна! 

Публикувано: 31 May 2012 - 09:34 AM

Публикувано: 31 May 2012 - 10:40 AM

Публикувано: 31 May 2012 - 11:33 AM

.....
 ..... 

Публикувано: 31 May 2012 - 02:39 PM

Публикувано: 31 May 2012 - 03:25 PM

Публикувано: 31 May 2012 - 03:47 PM
 В чужбина дори захранват бебетата си със сурово месо - това все още ме е страх да го направя...
 В чужбина дори захранват бебетата си със сурово месо - това все още ме е страх да го направя... Относно добавките съм на мнение, че не трябва да се използват постоянно - давам им само пролет, когато козината започне да линее, а есен добавката ни е масло от сьомга....и много движение и слънце....Химера от няколко месеца живее навън и направо е преобразена
  Относно добавките съм на мнение, че не трябва да се използват постоянно - давам им само пролет, когато козината започне да линее, а есен добавката ни е масло от сьомга....и много движение и слънце....Химера от няколко месеца живее навън и направо е преобразена  Натрупа маса, направи много хубава козина и излъчването и даже се промени....Скоро ще и пусна нови снимки
 Натрупа маса, направи много хубава козина и излъчването и даже се промени....Скоро ще и пусна нови снимки  

Публикувано: 31 May 2012 - 03:49 PM
 Овкусени най-вече с бульон и пилешки дробчета. От известно време шийките не ни харесват и не ги долюбваме (т.е. хапваме, но малко) а фенери досега не съм купувала, защото не знам точно какво да махна от тях (твърди се че имало някакви 2 кокалчета, дето били тръбни и трябвало да се разкарат). Пусто, нали съм имала болонка, а техните мънички стомахчета са по-деликатни и все ме е страх от тия тръбни кокали.
  Овкусени най-вече с бульон и пилешки дробчета. От известно време шийките не ни харесват и не ги долюбваме (т.е. хапваме, но малко) а фенери досега не съм купувала, защото не знам точно какво да махна от тях (твърди се че имало някакви 2 кокалчета, дето били тръбни и трябвало да се разкарат). Пусто, нали съм имала болонка, а техните мънички стомахчета са по-деликатни и все ме е страх от тия тръбни кокали.   

) и в никое от тях не виждам този интелект, тази мисъл, това отбиране и пробиране, дето го има акитата!!!
 ) и в никое от тях не виждам този интелект, тази мисъл, това отбиране и пробиране, дето го има акитата!!!  Така ми го казаха и мойте треньори.
  Така ми го казаха и мойте треньори. 

Публикувано: 31 May 2012 - 03:58 PM
 desi79, в 31 May 2012 - 03:25 PM, написа:
desi79, в 31 May 2012 - 03:25 PM, написа:

Публикувано: 31 May 2012 - 04:06 PM
 Петя Кръстева, в 31 May 2012 - 03:47 PM, написа:
Петя Кръстева, в 31 May 2012 - 03:47 PM, написа:
 В чужбина дори захранват бебетата си със сурово месо - това все още ме е страх да го направя...
 В чужбина дори захранват бебетата си със сурово месо - това все още ме е страх да го направя... Относно добавките съм на мнение, че не трябва да се използват постоянно - давам им само пролет, когато козината започне да линее, а есен добавката ни е масло от сьомга....и много движение и слънце....Химера от няколко месеца живее навън и направо е преобразена
  Относно добавките съм на мнение, че не трябва да се използват постоянно - давам им само пролет, когато козината започне да линее, а есен добавката ни е масло от сьомга....и много движение и слънце....Химера от няколко месеца живее навън и направо е преобразена  Натрупа маса, направи много хубава козина и излъчването и даже се промени....Скоро ще и пусна нови снимки
 Натрупа маса, направи много хубава козина и излъчването и даже се промени....Скоро ще и пусна нови снимки 
 и се радвам за което! С нетърпение чакам нови снимки, Химерка не съм я виждала отдавна!!! За бебетата - от ветеринаря знам, че суровите шийки не са проблем (там все-пак месото е доста минимално количество). А пък аз нямам познати в месокомбинат....
  и се радвам за което! С нетърпение чакам нови снимки, Химерка не съм я виждала отдавна!!! За бебетата - от ветеринаря знам, че суровите шийки не са проблем (там все-пак месото е доста минимално количество). А пък аз нямам познати в месокомбинат....  и как да му дам сурово месо??? Но съм установила, че най-предпочитано е свинското..., пък консерви от риба (ама чисто рибешко само) хапва на воля, няма значение дали е в доматен сос, само в олио, в някаква марина, или в натура...Скоро риба не съм купувала да варя за него, дайте някакъв вид риба, дето я купувате и я ядат. Хайде, Роси, ти си на морето, твоето момиче не яде ли рибка? Ако да - каква?
  и как да му дам сурово месо??? Но съм установила, че най-предпочитано е свинското..., пък консерви от риба (ама чисто рибешко само) хапва на воля, няма значение дали е в доматен сос, само в олио, в някаква марина, или в натура...Скоро риба не съм купувала да варя за него, дайте някакъв вид риба, дето я купувате и я ядат. Хайде, Роси, ти си на морето, твоето момиче не яде ли рибка? Ако да - каква?   

Публикувано: 31 May 2012 - 04:10 PM

Публикувано: 31 May 2012 - 05:01 PM