Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#3461 Потребителят е офлайн   akitaface2 Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 May 2013 - 08:29 AM

Другото което е този от Поморие го познавам виждал съм го

#3462 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 May 2013 - 08:46 AM

Показване на мнениетоakitaface2, в 02 May 2013 - 07:27 AM, написа:

За какво тук се намесват хора които нямат акити това ми е въпроса

Да отговоря за себе си :)
Нямам акита,но харесвам и се интересувам от породата.Пиша и в тази тема,защото не съм видяла никъде да е забранено да пишеш и в темите на други породи .Не съм видяла и изискване да имаш определена порода,за да можеш да участваш във форума.
Обикновено нямам навика да гледам профили на потребители,но при преглед на Вашият профил не видях Вас какво Ви свързва с породата Акита освен никът Ви.Така,че въпросът Ви към останалите е изключително неуместен,да не използвам друга дума...
Аз лично имам кучета от породата Кане Корсо :) ,което пък въобще не ме ограничава да имам интерес и към други породи.
Надявам се моят отговор да Ви задоволява.
Поздрави
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#3463 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 02 May 2013 - 11:49 AM

Като цяло моя отговор се припокрива с този на Деси.
Това е форум за любителите на кучета,за любителите на определени породи.Избийте си от главата,че като имате/имаме акити трябва едва ли не да пишем в затворено общество и никой друг да няма право да пише или да каже нещо.
Най-малкото е некоректно!
Пък дали имам или нямам акита може да се поразровиш по назаде в темата :tb_195:Само ще ти подскажа,че кучето е член на Бритиш Кенъл Клуб :md_064:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#3464 Потребителят е офлайн   akitaface2 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 May 2013 - 05:18 PM

Ами аз имам три акити за това девси неможе да каже че нямам нищо общо с акитите

#3465 Потребителят е офлайн   Emo24 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 May 2013 - 07:29 PM

Деси сега имам официалното разрешение на Петя да кажа за бебетата понеже тя в момента е в провинцията при бебетата и няма достъп до интернет има 8 бебета 4ри са резервирани, кученцата са родени на 28 Април и това е ...Пълното инфо за бебоците ще получите след празниците. Поздрави от целият екип на Katsu Kenta Kennel

#3466 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2013 - 07:36 PM

Показване на мнениетоEmo24, в 02 May 2013 - 06:29 PM, написа:

Деси сега имам официалното разрешение на Петя да кажа за бебетата понеже тя в момента е в провинцията при бебетата и няма достъп до интернет има 8 бебета 4ри са резервирани, кученцата са родени на 28 Април и това е ... Поздрави от целият екип на Katsu Kenta Kennel

:flagbg: И от МИКАДА-ИНУ!!! :db_046:

#3467 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 May 2013 - 07:39 PM

Показване на мнениетоakitaface2, в 02 May 2013 - 04:18 PM, написа:

И ?И аз мога да кажа ,че имам пет акити.Това какво променя ? Никога не бих си позволила да нареждам на някого дали да пише или не в дадена тема.Може да съм имала,може един ден да имам.....Не виждам смисъл от мрънкане "оооо,тук е позволено само за стопани на акити "
Да сменим темата-може да ни представите Вашите три акити :smile:
Емо, :ba_025:
Поздрави
User's Signature

Елинор Рузвелт

#3468 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2013 - 08:00 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 02 May 2013 - 06:39 PM, написа:

Показване на мнениетоakitaface2, в 02 May 2013 - 04:18 PM, написа:

И ?И аз мога да кажа ,че имам пет акити.Това какво променя ? Никога не бих си позволила да нареждам на някого дали да пише или не в дадена тема.Може да съм имала,може един ден да имам.....Не виждам смисъл от мрънкане "оооо,тук е позволено само за стопани на акити "
Да сменим темата-може да ни представите Вашите три акити :smile:
Емо, :ba_025:
Поздрави

:ba_025: Спорът е излишен - кой го вади по-голям?! Аз имам девет акити, но си ги обичам всичките и обожавам породата. Обичах я и преди 18 години,когата нямах нито една - нямаше в България, бяха рядкост и в Европа. При мен още е Буена - на 14 години, една от най-възрастните акити у нас. Погребал съм няколко любими кучета от породата и още ги помня. Поклон пред тези, които популяризират породата в България и по света, чест прави на всеки, който културно изразява и мнението си! :ba_025:

#3469 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 02 May 2013 - 10:54 PM

akitaface2, Изключително рядко пиша тук, но не смятате ли,че излишно нагло питате кой и с какво право може да пише във форум със свободен достъп ? Тук може да пише който си поиска ( стига да спазва правилата на дог.бг )...свободна воля а на който не му изнася да не чете.

А сега по прекрасните новини, първо в качеството си на вице председател на клуб " Акита и Шиба ину - България " искам да поздравя всички наши членове с новите им попълнения,нека бъдат здрави и да намерят най добрите и отговорини стопани. Поздравявам развъдник Хачимантай с тяхните шест акита ину, Поздравявам развъдник Катсу Кента с тяхното първо кучило акити както и поздравявам Антон Василев от Поморие с неговото първо кучило !!!

п.с. отново за протокола и лично успокоение на akitaface2 - xael е член на управителния съвет и отговорник изложби на клуб " Акита и шиба ину "- България, така че релакс всички сме достатъчно добре запознати с породите по които вземаме отношение и пишем!

п.п. 2 Петя,сори че не ти вдигнах телефона лично да те поздравя за бебетата но руоминга в Украйна е отвратителен:dry:
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#3470 Потребителят е офлайн   akitaface2 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 May 2013 - 09:18 AM

Госпожице ДАвидовска вие сте специалист в областа хъски не мога да разбера как така изведнъш станахте член на упр. съвет

#3471 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2013 - 11:44 AM

То и аз не мога да разбера как така изведнъж се появихте тук да искате толкова обяснения-то не бяха обяснения за хендлери,кой защо и как пише тук,защо и как някой е член на упр. съвет......Още на някой и друг въпрос да изисквате да Ви се отговори ? Я да питам и аз малко-кой/коя сте ,с какво се занимавате,от къде сте,покажете ни Вашите Акити,член ли сте на клубът,защо толкова се интересувате от останалите .......????
User's Signature

Елинор Рузвелт

#3472 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 03 May 2013 - 11:12 PM

Показване на мнениетоakitaface2, в 03 May 2013 - 07:18 AM, написа:

Госпожице ДАвидовска вие сте специалист в областа хъски не мога да разбера как така изведнъш станахте член на упр. съвет

Първо не съм госпожица,второ вие не можете да знаете или да твърдите в какво съм специалист :-) наистина става вече смешно тук хората да ви да дават обяснения за да пишат:ab_041:
И все пак първата ми акита дойде в дома ми 98 година и до ден днешен имаме няколко ам. акити, да не говорим,че съм убедена,че за всичките тези 14 години съм видяла и съдила десетки пъти повече акити наживо от всеки средно статистически фен или собственик на породата но това не ми дава право да казвам кой да пише или не...така,че наистина престанете да се излагате и се дръжте нормално,това е просто форум не избиване на комплекси.:bo_014:
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#3473 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2013 - 09:30 PM

Здравейте,
на "Цветница" - светлият християтнски празник се родиха бебета от връзката на Кирей и Казуми :smile:
Имам много за разказване, но за сега само ще представя бебетата ни. Утре ще изчета спокойно постовете по-горе и ще пиша :smile:

тел. за връзка 088 7 982 645 Петя Кръстева

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#3474 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2013 - 10:07 PM

Обадиха ми се, че има грешка в надписа на името на развъдника в първата снимка, за което моля да ме извините :smile: 5-та безсънна нощ ми идва в повече :smile:

Ето още малко снимки на Киро-японеца за компенсация :ab_041:

Прикачена снимка Прикачена снимка

Прикачена снимка Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка Тук се изпикава в цветето и прецъфтяващите листенца го обсипаха :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3475 Потребителят е офлайн   MartinaV Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 May 2013 - 10:20 AM

И тук да честитя на Петя прекрасните бебета :) да са ти живи и здрави! Наистина много сладки :wub:

Лили, аз не знам защо бях останала с впечатлението, че живеете в Младост, но се оказа, че твоят Хачко го познавам от няколко месеца :ab_041: Вчера даже се запознаха с моят Хачи. Прекрасен акит :wub: Нашите (които също са го засичали квартално) са влюбени в него :ab_041: Толкова величествено стои :D И като пристъпя до стопанина му се кара, сладур! :ab_041:

#3476 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2013 - 04:35 PM

Здравейте отново :smile:

След няколко часа нормален сън вече мога да пиша :smile: Казуми ме хвърли в пълно приключение, което започна от нейното заплождане, та чак до раждането. Вече е спокойна, има много кърма и се надявам бебетата да са живи и здрави :smile: Както бях споменала преди време исках първото заплождане на Казуми да бъде с риж мъжкар за това ходихме няколко дена в странство, което завърши с бой на мъжкия :ab_041: Не го хареса и това е то...... :ab_041: Още същия ден след като се прибрахме имаше скачка с Кирей - любов необяснима :ab_041: 20 дни преди да роди корема и беше огромен, реших да я заведа на видеозон, което се оказа безсмислено, защото Казуми ухапа лекаря и се прибрахме много сърдити и двете :ab_041:
Роди 10 броя бебета, но от стрес или не знам от какво не е позволила никой да се доближи до нея и бебетата. На всичкото отгоре, не е поискала да роди вътре в къщи, а на вън в нейният си двор...Две от бебетата ги беше смазала и задушила, не знам дали от невнимание, или това е някакъв естествен подбор, но 10 бебета са много нещо :ud_009: Само който е гледал многоплодна бременност, само той знае за какво става въпрос.
На мен ми даде да ги взема и да ги пренеса в една от стаите - това добре, но не си хареса волиерата където трябваше да си гледа бебетата. Започна се едно местене, за две минути да излезна на вън и тя е понесла бебетата. Интересното беше, че едно го беше оставила на дивана, другото на фотьойла - на различни места?!?!? И това отмина :smile: вече е спокойна, хареса си един ъгъл в стаята и сега всички сме доволни и щасливи. Бебетата растат като гъби с часове :wub: Много скоро ще ги видите вече оформени мечета :wub:
Това е в общи линий - благодаря на всички за пожеланията :smile:

akitaface2, какви са тези заяждания от твоя страна не знам. Казваш, че имаш 3 акити - ок! Представи ги и тях и себе си, направи го по цивилизован начин. Излез открито и сподели, ако желаеш - ако не просто си чети както правят и други. Това е форум за различни породи кучета, техните собственици и любители - форум достъпен за всички!

desi79, и Киро и Казуми имат снимки за дисплазия, но сертификата както знаеш е международен документ. Сертификата на Киро е направен след заплождането, но и двамата са изследвани много преди скачката им. Това е така, защото Казуми се разгони 3 месеца след последното и разгонване и не бях подготвена :smile: пък и не знаех все още новият развъден правилник, както и въобще в кой клуб ще членувам :smile: През тези няколко месеца имам да правя още 5 дисплазий - този път със сертификат :smile: Хубаво е, че бавно, но все пак много неща в БГ се праменят и то в положителна посока :smile:
Ето и сертификата на Кирей - дисплазия (А) при по-едрите породи това било рядкост, поне така ми каза д-р Златинов

Прикачена снимка

MartinaV, Хатумото не е ли акитата, която живееше в една фитнес зала близо до поляната зад Хилтън? Ако е тя я познавам - много е добричка за мъжка акита :smile: и е много красива, но има огромен проблем със зъбите. Последният път като я видях ми стана много кофти, не можеше да хапва нищо по твърдо, дори гранулите им ги накисваха за да може да яде поне малко. Тя наистина е внос от Япония, видях и родословието....

Ето една недовършена рисунка на Кирей, която се изкуших да ви пусна :wub:

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3477 Потребителят е офлайн   MartinaV Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 May 2013 - 04:45 PM

Да, същият е. Оказа се, че стопанинът, който я е внесъл е на баща ми един от шефовете. Завели го при някакъв ветеринар да му почисти зъбите и той взел, че му дал биволска доза от лекарството и сега Хатцумото няма зъби и затова го изхвърлили :dry: :ed_142: Доста безотговорно според мен, но хора различни. Той даже е млад акит :ea_103:

#3478 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2013 - 09:13 PM

Показване на мнениетоMartinaV, в 07 May 2013 - 02:45 PM, написа:

Да, същият е. Оказа се, че стопанинът, който я е внесъл е на баща ми един от шефовете. Завели го при някакъв ветеринар да му почисти зъбите и той взел, че му дал биволска доза от лекарството и сега Хатцумото няма зъби и затова го изхвърлили :dry: :ed_142: Доста безотговорно според мен, но хора различни. Той даже е млад акит :ea_103:

Чакай, ама той изхвърлен ли е?!?!?!?!? :ud_009: Къде са го изхвърлили? Как може?!?!? Той няма година и полувина :ud_009: :ud_009: :ud_009: Това е безобразие :ud_009: Гледах му зъбите,не е от даването на лекарства, има проблеми със захапката и някакво възпаление на венците придружено с голяма болка. Зъбите бяха много жълти, деформирани и се клатеха...Мисля, че е генетично заболяване. Ако е на улицата няма да оцелее - не може да се храни нормално........ :eg_033: Да го изхвърлят заради едни зъби - нямам думи! Не може ли да му намерим стопани? Толкова хора си мечтаят за акита ину...Мартина пиши къде се подвизава. Имах телефона на някаква момче, което уж се грижи за кучето, но го изтрих от телефона си. Звъня ми да ме пита каква да прави със зъбите му. Уфффф гадна работа - чувствам се виновна. Трябваше да разговарям с тях, но ми се сториха някакви мутри и предпочетох да прекратя контакта.
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3479 Потребителят е офлайн   Petar Belopitov Икона

Публикувано: 07 May 2013 - 09:44 PM

Честито да са ви живи и здрави бебетата. Браво на Казуми достойна дъщеря на Хера.

#3480 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2013 - 08:18 AM

Показване на мнениетоPetar Belopitov, в 07 May 2013 - 07:44 PM, написа:

Честито да са ви живи и здрави бебетата. Браво на Казуми достойна дъщеря на Хера.

Здравейте :smile:
Благодаря ви много за пожеланията и най-вече за това прекрасно същество Казуми :wub: Казуми е момиче с характер - голяма особнячка е, но в това и е чара :ab_041: От бебетата има две червени момчета като нея, само че бялото на челцето им е повече :wub: Нека минат още няколко дена и ще направя нови снимки да ги видите :smile:
Поздрави на всички в къщи :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175