Акита
Публикувано: 02 May 2013 - 08:46 AM
akitaface2, в 02 May 2013 - 07:27 AM, написа:
Да отговоря за себе си :)
Нямам акита,но харесвам и се интересувам от породата.Пиша и в тази тема,защото не съм видяла никъде да е забранено да пишеш и в темите на други породи .Не съм видяла и изискване да имаш определена порода,за да можеш да участваш във форума.
Обикновено нямам навика да гледам профили на потребители,но при преглед на Вашият профил не видях Вас какво Ви свързва с породата Акита освен никът Ви.Така,че въпросът Ви към останалите е изключително неуместен,да не използвам друга дума...
Аз лично имам кучета от породата Кане Корсо :) ,което пък въобще не ме ограничава да имам интерес и към други породи.
Надявам се моят отговор да Ви задоволява.
Поздрави

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 02 May 2013 - 11:49 AM
Това е форум за любителите на кучета,за любителите на определени породи.Избийте си от главата,че като имате/имаме акити трябва едва ли не да пишем в затворено общество и никой друг да няма право да пише или да каже нещо.
Най-малкото е некоректно!
Пък дали имам или нямам акита може да се поразровиш по назаде в темата

Публикувано: 02 May 2013 - 07:29 PM
Публикувано: 02 May 2013 - 07:36 PM
Emo24, в 02 May 2013 - 06:29 PM, написа:

Публикувано: 02 May 2013 - 07:39 PM
akitaface2, в 02 May 2013 - 04:18 PM, написа:
И ?И аз мога да кажа ,че имам пет акити.Това какво променя ? Никога не бих си позволила да нареждам на някого дали да пише или не в дадена тема.Може да съм имала,може един ден да имам.....Не виждам смисъл от мрънкане "оооо,тук е позволено само за стопани на акити "
Да сменим темата-може да ни представите Вашите три акити

Емо,

Поздрави

Елинор Рузвелт
Публикувано: 02 May 2013 - 08:00 PM
desi79, в 02 May 2013 - 06:39 PM, написа:
akitaface2, в 02 May 2013 - 04:18 PM, написа:
И ?И аз мога да кажа ,че имам пет акити.Това какво променя ? Никога не бих си позволила да нареждам на някого дали да пише или не в дадена тема.Може да съм имала,може един ден да имам.....Не виждам смисъл от мрънкане "оооо,тук е позволено само за стопани на акити "
Да сменим темата-може да ни представите Вашите три акити

Емо,

Поздрави

Публикувано: 02 May 2013 - 10:54 PM
А сега по прекрасните новини, първо в качеството си на вице председател на клуб " Акита и Шиба ину - България " искам да поздравя всички наши членове с новите им попълнения,нека бъдат здрави и да намерят най добрите и отговорини стопани. Поздравявам развъдник Хачимантай с тяхните шест акита ину, Поздравявам развъдник Катсу Кента с тяхното първо кучило акити както и поздравявам Антон Василев от Поморие с неговото първо кучило !!!
п.с. отново за протокола и лично успокоение на akitaface2 - xael е член на управителния съвет и отговорник изложби на клуб " Акита и шиба ину "- България, така че релакс всички сме достатъчно добре запознати с породите по които вземаме отношение и пишем!
п.п. 2 Петя,сори че не ти вдигнах телефона лично да те поздравя за бебетата но руоминга в Украйна е отвратителен

Публикувано: 03 May 2013 - 11:44 AM

Елинор Рузвелт
Публикувано: 03 May 2013 - 11:12 PM
akitaface2, в 03 May 2013 - 07:18 AM, написа:
Първо не съм госпожица,второ вие не можете да знаете или да твърдите в какво съм специалист :-) наистина става вече смешно тук хората да ви да дават обяснения за да пишат

И все пак първата ми акита дойде в дома ми 98 година и до ден днешен имаме няколко ам. акити, да не говорим,че съм убедена,че за всичките тези 14 години съм видяла и съдила десетки пъти повече акити наживо от всеки средно статистически фен или собственик на породата но това не ми дава право да казвам кой да пише или не...така,че наистина престанете да се излагате и се дръжте нормално,това е просто форум не избиване на комплекси.

Публикувано: 06 May 2013 - 09:30 PM
на "Цветница" - светлият християтнски празник се родиха бебета от връзката на Кирей и Казуми

Имам много за разказване, но за сега само ще представя бебетата ни. Утре ще изчета спокойно постовете по-горе и ще пиша

тел. за връзка 088 7 982 645 Петя Кръстева

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 06 May 2013 - 10:07 PM

Ето още малко снимки на Киро-японеца за компенсация

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 07 May 2013 - 10:20 AM

Лили, аз не знам защо бях останала с впечатлението, че живеете в Младост, но се оказа, че твоят Хачко го познавам от няколко месеца

Публикувано: 07 May 2013 - 04:35 PM

След няколко часа нормален сън вече мога да пиша

Роди 10 броя бебета, но от стрес или не знам от какво не е позволила никой да се доближи до нея и бебетата. На всичкото отгоре, не е поискала да роди вътре в къщи, а на вън в нейният си двор...Две от бебетата ги беше смазала и задушила, не знам дали от невнимание, или това е някакъв естествен подбор, но 10 бебета са много нещо

На мен ми даде да ги взема и да ги пренеса в една от стаите - това добре, но не си хареса волиерата където трябваше да си гледа бебетата. Започна се едно местене, за две минути да излезна на вън и тя е понесла бебетата. Интересното беше, че едно го беше оставила на дивана, другото на фотьойла - на различни места?!?!? И това отмина

Това е в общи линий - благодаря на всички за пожеланията

akitaface2, какви са тези заяждания от твоя страна не знам. Казваш, че имаш 3 акити - ок! Представи ги и тях и себе си, направи го по цивилизован начин. Излез открито и сподели, ако желаеш - ако не просто си чети както правят и други. Това е форум за различни породи кучета, техните собственици и любители - форум достъпен за всички!
desi79, и Киро и Казуми имат снимки за дисплазия, но сертификата както знаеш е международен документ. Сертификата на Киро е направен след заплождането, но и двамата са изследвани много преди скачката им. Това е така, защото Казуми се разгони 3 месеца след последното и разгонване и не бях подготвена

Ето и сертификата на Кирей - дисплазия (А) при по-едрите породи това било рядкост, поне така ми каза д-р Златинов

MartinaV, Хатумото не е ли акитата, която живееше в една фитнес зала близо до поляната зад Хилтън? Ако е тя я познавам - много е добричка за мъжка акита

Ето една недовършена рисунка на Кирей, която се изкуших да ви пусна

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 07 May 2013 - 04:45 PM

Публикувано: 07 May 2013 - 09:13 PM
MartinaV, в 07 May 2013 - 02:45 PM, написа:

Чакай, ама той изхвърлен ли е?!?!?!?!?

Akita Bagatur Ken