Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#441 Потребителят е офлайн   Bilyanaz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 February 2008 - 04:21 PM

Верно е че сами си казват аз се опитах да го обесня на колежките а те ми се смеят, кучето само си казва кога нещо му се прави.
А Уго относно опашката Ви ето какво намерих в нета  http://www.fioletowa...e_psy_hossa.htm това е сайт на полски лицензиран развъдник на джакове и там женското куче на снимката също е с дълга опашка...  :yahoo:, така че това не е белег за породистост  / ако това е думата  :huh:/

#442 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 04:33 PM

Аз да помогна - ето в този чешки развъдник също гледам, че опашките не са рязани май!
Чакат много бебета през март! ;)
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#443 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 06:30 PM

По въпроса за опашките не знам защо изобщо става на въпрос.То има закон за това.И в Европа вече е забранено купирането(рязането) на каквото и да било(опашки, уши...)И всеки, спазващ законите вет, би отказал тази манипулация  ;) Извън Европа няма такъв закон и все още се режат  :huh: .Моето куче също си е с опашка и няма нищо по-хубаво от веселото и помахване  :P :P :P

#444 Потребителят е офлайн   Bilyanaz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 11:56 AM

Поздрави!

#445 Потребителят е офлайн   Max i Dart Икона

Публикувано: 04 March 2008 - 10:26 PM

Здравейте! Ние сме нови в сайта, но това са Макс на 3 години, Дарт на 2 и Хектор на 3.  :blink:
И тримата си търсим съпруги!  :blink:

#446 Потребителят е офлайн   bubaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 06:20 PM

Здравейте!Искам да ви се похваля,че вече и а си имам едно джакче вкъщи :wub:Но също не е сотрязана опашка,ветеринаря ми ме посъветва да му я купира,защото иначе като скачал и щял да си я
наранява!Аз отказах,просто неискам да го боли!Вие като по опитни какво ще ме посъветвате?скоро ще кача снимки просто е много див
и не мога да го хвана в кадър! ;D

#447 Потребителят е офлайн   Troy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 07:03 PM

Привет на всички!
Макс, Дарт и Хектор заедно ли живеят? Ако да, представям си каква веселба става и малка лудница. Големи са сладури.
Мен ме нямаше известно време и виждам, че се е развихрила темата за опашките, която аз започнах, но може би не сте ме разбрали правилно - на мен си ми харесват кучетата с нерязани уши и опашки, не съм искала да засегна някого, че това е признак на непородистост или нещо от сорта. Срещала съм боксери, например, с нормални уши и опашки и ги намирам за много по-чаровни. А Трой така го взехме вече с отрязана опашка, даже му е отрязна по-ниско и му е късичка.
Бубака, не мисля че кучето като скача може да си нарани опашката... Преди имахме кокерка, която също беше с отрязано опашле като я взехме. Когато роди преди мнооого години се чудехме дали да режем на бебетата и го направихме като бяха още на дни, съвсем мънични; основният довод ни беше, че имахме съсед в квартала, който си взе кокер вече голям, на 5-6 месеца и с дълга опашка и взе че го заведе да му я купират  :huh:  та,  за да не им се случва същото на бебетата в зряла възраст го направихме.
Трябва да си направим една ръселска сбирка, какво ще кажете? Ще е забавно. Ние сме от София.
Поздрави на всички.

#448 Потребителят е офлайн   bubaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2008 - 07:33 PM

оки благодаря!Аз найстина не искам да му я пипат,той още е малък и ми казаха,че нищо няма да усети,но все пак...щом природата е решила да е такъв :blink:Иначе искам да попитам вашите кучета хапят ли?
Защото моя ме изяде купих му играчки,но предпочита краката и ръцете ми!Карам му се,но той още повече се озлобява...какво да правя?Освен това откача при мисълта,че аз ще спа на леглото,а той не и цяла вечер ми скимти до главата вие имате ли такива проблеми
и къде спят вашите кучета,на диваните качват ли се?

#449 Потребителят е офлайн   Max i Dart Икона

Публикувано: 06 March 2008 - 11:26 PM

Здравейте отново! За голямо съжаление Макс и Дарт вече не живеят заедно - започнаха да се бият и ги разделихме - сега живеят на различни етажи!  :blink: Братска любов!

#450 Потребителят е офлайн   queen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 08:23 AM

Здравейте приятели и добре дошли на новодошлите във форума!!! Относно хапането, опитайте да осигурите кокал от телешка кожа, при нас това реши проблема /донякъде/. Кученцата от тази порода, притежават много развито чувство за постоянно гризане и ровене и ако не им го осигурите по някакъв начин, ще бъдат тъжни и ще правят бели разбира се. Нашата Дженни спи във дунапренов кош и вечер се оглежда за одеялцето си, което и осигурава спокойно заспиване. Качва се на леглото при нас само сутрин,  за да ни напомни за себе си и да ни поздрави с "добро утро, пишка ми се!"
        Пожелавам много и повече приятни и запомнящи се моменти с вашите кученца и "четете" повече в очите им, там се крият техните желания и нужди и отговорите на всички въпроси които си задавате относно характера им. :sedni!:

#451 Потребителят е офлайн   Уго Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 05:48 PM

Здравейте.
След два дена Уго става на 4 месеца :yahoo:, но за съжаление любимата му игра все още е да ни хапе по ръцете.
Ние не го качваме на леглото при нас и той си знае, че трябва да си спи в неговото легълце. Иначе вече сам се качва по дивана и му е много гот ;D
Ние все още имаме проблем с пишкането навън :( Като излезем на разходка той само тича...тича...разглежда, опознава, радва се на абсолютно всеки срещнат и изобщо не се сеща да пишка. Е понякога се сеща, ама това май е случайност.
Надявам се скоро да разбере, че излизаме не само на разходка да си играем, а за да свършим и "някоя рябота".

#452 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2008 - 11:15 PM

"ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ" ;)

#453 Потребителят е офлайн   Bilyanaz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 11:58 AM

И наш Бари хапе като луд вчера го вдигнах да го цункам а той ме ухапа по устната :angry:
Иначе спи в коридора на неговото легло и не протестира изобщо, сутрин като се събуди го чувам като си играе с нещо но не скимти...
Искам да попитам как е при вас с купите за вода.Нашия красавец като види купата за водата първата му работа е да я обърне и да почне да я джвака или рови в нея с двата крака какво търси там незнам... сега имам проблем защото и да му оставям вода той не я пие а разлива, пък иначе ако я вдигам някъде според мен не пие достатъчно вода.
Ако купя нова купа дали ще реша проблема?

#454 Потребителят е офлайн   Уго Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 March 2008 - 12:27 PM

Ние сме купили на Уго купичка - 2 в 1 /за вода и храна/, която отдолу е с гума и прилепва добре за пода и не се движи. Така ни посъветваха в зоомагазина - предвид игривия нрав на породата :blink:
А аз искам да попитам като ги извеждате на разходка вашите джакчета как реагират като видят хора и други кученца, защото нашият се радва на абсолютно всички, което на моменти ни идва в повече.

#455 Потребителят е офлайн   jack_3 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 March 2008 - 12:43 AM

здравейте това е Джак[img][/img]

#456 Потребителят е офлайн   Bilyanaz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2008 - 01:05 PM

Здравей Джак много си готин, добре дошъл!
Радвам се че се увеличаваме, кажи ни нещо повече за себе си  ;)

#457 Потребителят е офлайн   bubaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2008 - 04:40 PM

Здравейте!Лудеят ли вашите джакчета?
Това е Майло,той е на 52 дена :blink:
нон стоп ме хапе(само мен!!!)и още не мога да го науча да ходи в банята  :rolleyes:иначе всяка вечер ми скимти и иска да спи при мен

#458 Потребителят е офлайн   bubaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2008 - 04:45 PM

и още една....

#459 Потребителят е офлайн   Bilyanaz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2008 - 05:34 PM

Никакви компромиси по въпроса със спането иначе няма да се отървете от компанията му...между чершафите  :P
А за пишкането в банята пробвай с puppy trainer малко гадно меришат но според мен имат ефект, ние ги ползвахме но се оказа че приятелят ми е алергичен към тях и за съжаление спряхме, иначе Бари вече стана на 3 месеца и мога да кажа че 50% от атаките са в целта /банята/ другите навсякъде из къщата.. :huh:

#460 Потребителят е офлайн   bubaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2008 - 07:03 PM

Благодаря за съвета-тази вечер ще си спи в легълцето без значение колко ще ми плаче!  :blink:иначе утре ще ида да си купя тези капки щом имат ефект,а като иде в банята давате ли му награда(бисквитка)?
В петък ще му правят втора ваксина горе долу кога кученцето може
да излиза навън след 2-рата или след 3-тата ваксина?Аз ще питам вета де,но чак в петък и ...
  Има ли някой от Пловдив?Много искам Майло да си има приятели от
неговата порода! :wub:

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема