Джак Ръсел териер
Публикувано: 29 February 2008 - 04:21 PM
А Уго относно опашката Ви ето какво намерих в нета http://www.fioletowa...e_psy_hossa.htm това е сайт на полски лицензиран развъдник на джакове и там женското куче на снимката също е с дълга опашка... :yahoo:, така че това не е белег за породистост / ако това е думата :huh:/
Публикувано: 29 February 2008 - 06:30 PM
Публикувано: 06 March 2008 - 06:20 PM
наранява!Аз отказах,просто неискам да го боли!Вие като по опитни какво ще ме посъветвате?скоро ще кача снимки просто е много див
и не мога да го хвана в кадър! ;D
Публикувано: 06 March 2008 - 07:03 PM
Макс, Дарт и Хектор заедно ли живеят? Ако да, представям си каква веселба става и малка лудница. Големи са сладури.
Мен ме нямаше известно време и виждам, че се е развихрила темата за опашките, която аз започнах, но може би не сте ме разбрали правилно - на мен си ми харесват кучетата с нерязани уши и опашки, не съм искала да засегна някого, че това е признак на непородистост или нещо от сорта. Срещала съм боксери, например, с нормални уши и опашки и ги намирам за много по-чаровни. А Трой така го взехме вече с отрязана опашка, даже му е отрязна по-ниско и му е късичка.
Бубака, не мисля че кучето като скача може да си нарани опашката... Преди имахме кокерка, която също беше с отрязано опашле като я взехме. Когато роди преди мнооого години се чудехме дали да режем на бебетата и го направихме като бяха още на дни, съвсем мънични; основният довод ни беше, че имахме съсед в квартала, който си взе кокер вече голям, на 5-6 месеца и с дълга опашка и взе че го заведе да му я купират :huh: та, за да не им се случва същото на бебетата в зряла възраст го направихме.
Трябва да си направим една ръселска сбирка, какво ще кажете? Ще е забавно. Ние сме от София.
Поздрави на всички.
Публикувано: 06 March 2008 - 07:33 PM
Защото моя ме изяде купих му играчки,но предпочита краката и ръцете ми!Карам му се,но той още повече се озлобява...какво да правя?Освен това откача при мисълта,че аз ще спа на леглото,а той не и цяла вечер ми скимти до главата вие имате ли такива проблеми
и къде спят вашите кучета,на диваните качват ли се?
Публикувано: 07 March 2008 - 08:23 AM
Пожелавам много и повече приятни и запомнящи се моменти с вашите кученца и "четете" повече в очите им, там се крият техните желания и нужди и отговорите на всички въпроси които си задавате относно характера им. :sedni!:
Публикувано: 07 March 2008 - 05:48 PM
След два дена Уго става на 4 месеца :yahoo:, но за съжаление любимата му игра все още е да ни хапе по ръцете.
Ние не го качваме на леглото при нас и той си знае, че трябва да си спи в неговото легълце. Иначе вече сам се качва по дивана и му е много гот ;D
Ние все още имаме проблем с пишкането навън :( Като излезем на разходка той само тича...тича...разглежда, опознава, радва се на абсолютно всеки срещнат и изобщо не се сеща да пишка. Е понякога се сеща, ама това май е случайност.
Надявам се скоро да разбере, че излизаме не само на разходка да си играем, а за да свършим и "някоя рябота".
Публикувано: 09 March 2008 - 11:58 AM
Иначе спи в коридора на неговото легло и не протестира изобщо, сутрин като се събуди го чувам като си играе с нещо но не скимти...
Искам да попитам как е при вас с купите за вода.Нашия красавец като види купата за водата първата му работа е да я обърне и да почне да я джвака или рови в нея с двата крака какво търси там незнам... сега имам проблем защото и да му оставям вода той не я пие а разлива, пък иначе ако я вдигам някъде според мен не пие достатъчно вода.
Ако купя нова купа дали ще реша проблема?
Публикувано: 09 March 2008 - 12:27 PM
А аз искам да попитам като ги извеждате на разходка вашите джакчета как реагират като видят хора и други кученца, защото нашият се радва на абсолютно всички, което на моменти ни идва в повече.
Публикувано: 10 March 2008 - 05:34 PM
А за пишкането в банята пробвай с puppy trainer малко гадно меришат но според мен имат ефект, ние ги ползвахме но се оказа че приятелят ми е алергичен към тях и за съжаление спряхме, иначе Бари вече стана на 3 месеца и мога да кажа че 50% от атаките са в целта /банята/ другите навсякъде из къщата.. :huh:
Публикувано: 10 March 2008 - 07:03 PM
В петък ще му правят втора ваксина горе долу кога кученцето може
да излиза навън след 2-рата или след 3-тата ваксина?Аз ще питам вета де,но чак в петък и ...
Има ли някой от Пловдив?Много искам Майло да си има приятели от
неговата порода! :wub: