Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 16 October 2006 - 09:50 AM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 16 October 2006 - 09:52 AM
Цитат
Или е някаква безумна кръстоска или е рот с малко по-дълга козина, виждала съм такива, ле-е-еко им се къдри. l) Но чак рунтава опашка на ротвайлер.. май няма.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 17 October 2006 - 08:48 PM
Цитат
http://www.geocities...bg/standart.htm
това е стандарта

Публикувано: 18 October 2006 - 08:16 AM
Цитат
Единственият начин да си сигурен,че е чистокръвен представител на породата е- ДА ИМА РОДОСЛОВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Друг начин -НЯМА!!!
Публикувано: 19 October 2006 - 02:46 AM
Искам да ви се похваля с моето сладко бебенце b) Наскоро разказах за първия ми ротвайлер, с който трябваше за съжаление да се разделя. Но преди 2 дена се сдобих с едно сладурско ротвайлерче. Бях подготвена, че няма да е като преди, защото всяко куче си е индивидуално, и наистина е така! Сегашния немирник е наистина щур, още от влизането си вкъщи реши да се изявява като господар, изобщо проявява буен нрав, за разлика от предишния ми сладур, който беше като котенце c) Изобщо усещам, че с новото ми бебе ще се искат здрави нерви и доста повече работа по поведението му l)
Наистина съм на върха на щастието, сякаш някаква празнина се запълни, откакто малкия е с нас. Адски сладък е, и голям красавец с умни очички... Изобщо е като едно малко пухкаво меченце!
Публикувано: 19 October 2006 - 08:29 AM
Публикувано: 19 October 2006 - 08:46 AM
Публикувано: 19 October 2006 - 11:46 AM
Цитат
Искам да ви се похваля с моето сладко бебенце b) Наскоро разказах за първия ми ротвайлер, с който трябваше за съжаление да се разделя. Но преди 2 дена се сдобих с едно сладурско ротвайлерче. Бях подготвена, че няма да е като преди, защото всяко куче си е индивидуално, и наистина е така! Сегашния немирник е наистина щур, още от влизането си вкъщи реши да се изявява като господар, изобщо проявява буен нрав, за разлика от предишния ми сладур, който беше като котенце c) Изобщо усещам, че с новото ми бебе ще се искат здрави нерви и доста повече работа по поведението му l)
Наистина съм на върха на щастието, сякаш някаква празнина се запълни, откакто малкия е с нас. Адски сладък е, и голям красавец с умни очички... Изобщо е като едно малко пухкаво меченце!
Честит нов член на семейството и от мен!пусни снимки на бебето, то сега е сладко, дундесто и докато се усетиш и вече ти си аут от малкото диванче. l)

Публикувано: 19 October 2006 - 03:41 PM
Вчера кучето ми (5 мес.) е отворило един шкаф и е изяло (буквално) няколко макари с конци, част от свещ и евентуално пластмасови частици от сдъвкана кутия!!! Не дава индикации, че се чувства зле, но... Ветеринаря каза да изчакаме няколко дни. Преди време изяде през ноща един сандал (целия) и след 3 дни повърна последните остатъци от подметката и пластмасовите закопчалки.
МОЛЯ ВИ, ако някой е изпадал в подобна ситуация, или знае по-разумен вариант от изчакването - ПИШЕТЕ! worthy
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват! s)
Публикувано: 19 October 2006 - 03:58 PM

Публикувано: 19 October 2006 - 04:18 PM
За първи път виждам такова чудо. Въпросния шкаф аз го отварям със сила, да не говорим, че когато взехме кучето махнахме дръжките за отваряне на всички ниски шкафчета... n)
Може би отстрани цялата ситуация е доста комична, но аз съм сериозно притеснена!!! s)
Публикувано: 19 October 2006 - 04:30 PM
Публикувано: 19 October 2006 - 04:32 PM
Публикувано: 19 October 2006 - 05:11 PM
Цитат
Хаха, честито ти ново кученце!!! b) l) И моя беше такъв като беше бебенце, не го свърташе на едно място. Всъщност и сега още е такъв и не стои много много да го милват, все гледа да те хапне лекичко, да те закачи. Общо взето не стои да се глези, но за игра е винаги готов. Може би и твоето ново пале ще стане такова диване super best . Но се надявам, когато порасне и стане на... примерно 2 години да олегне малко ;) . Но аз и така си го харесвам. Всъщност то мъжко
или женско е защото не разбрах.
Публикувано: 19 October 2006 - 06:12 PM
Сега и задача сте му дали- да се учи да отваря райбери l)